Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инцидентът от днес

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Изнамерих последния ми фиш:

На 05.01.2025 г. в 17:34 часа в обл.СОФИЯ, общ.СТОЛИЧНА, ГР.СОФИЯ, по бул. Ломско шосе до номер 207, с посока от Софийски околовръстен път към ул. Обелски път, при ограничение на скоростта 50км/ч за населено място е установено нарушение с АТСС CORDON M2, след приспаднат толеранс от 3%....
    Метрологични характеристики

• Обхват на измерване на скорост: от 20 km/h до 300 km/h;
    • Работна честота: 24.15 ± 0.1 GHz;
    • Ъгъл на работа по отношение на оста на пътното платно: 0° – 15° ± 2°;
    • Брой на контролираните пътни платна: от 2 до 6 ленти едновременно (стационарен монтаж), до 4 ленти едновременно (мобилен монтаж);
    • Посоката на движение на МПС се разпознава автоматично;
    • Брой на превозните средства, чиято скорост е измервана едновременно: дo 32;
    • Монтажна височина на системата над повърхността на пътя: от 1,5 m до 10 m;
    • Грешка при измерване на скорост: ± 1 km/h в лабораторни условия;
    Грешка при измерване на скорост в пътни условия: ± 3 km/h до 100 km/h и ± 3 % над 100 km/h;
    • Разделителна способност: 1 km/h;
    • Брой на документираните измервания, записани в архива, SD карта до 32 Gb: най-малко 140 000 цели;
    • Мощност: 50 VA;
    • Захранващо напрежение: 11,5 – 13 V DC, (вариант 110-260 V AC 50/60 Hz);
    • Минимална експлоатация на акумулаторната батерия (55 Ah): не по-малко от 10 часа;
    • Разстояние на засечената цел: от 10 m до 60 m;
    • Запис на доказателства: само автоматично;
    • Комуникация: 1 Gb Ethernet, Wi-Fi, вграден модем GSM, GPS/Glonass;
    • Инфрачервен прожектор: IP 65;
    • Радарна антена: Smartmicro GmbH UMRR-0A4903-1D0907-050602;
    • Условия на работа:
    – температура на околната среда: минус 40 °С до 50 °С;
    – температура на съхранение: минус 40 °С до 70 °С;
    – относителна влажност: до 90 RH %;
    • Грешка при измерване на координатите на целта:
    – По разстояние – 1 m;
    – По ъгъл – 2°;
    • Версия на софтуера (идентификацията на софтуера е на хърватски език)
    – измервателен блок: 3.0;
    – Web Interface Software: 5;
    Предвид червеното в метрологичните данни и написаното на фиша за толеранса от 3%, може би фишът би паднал в съда, защото при отчетената скорост трябва да приспадат не 3%, а 3км/ч.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

А как ви връчват тези честитки?

Коментар

• IvanIvanovi
        IvanIvanovi коментира
        Редактиране на коментар
        По вайбъра и през ССЕВ като го отвориш се брои за връчено, там го виждаш и плащаш директно с карта

Първоначално публикуван от ctef Преглед на мнение
      "Система за сигурно електронно връчване", или някаква подобна полюция беше.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Преди време, ченгетата разправяха, че винаги глобяват от 10км/ч над разрешеното и нагоре. Има ли някой глоба с 5км/ч горница

Коментар

Първоначално публикуван от ctef Преглед на мнение
          По "вайбър"...
          Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от pan_rt Преглед на мнение
            Преди време, ченгетата разправяха, че винаги глобяват от 10км/ч над разрешеното и нагоре. Има ли някой глоба с 5км/ч горница
            Е как да има такива, като в закона няма санкция за това?

Коментар

• pan_rt
              pan_rt коментира
              Редактиране на коментар
              Искам да уточня. ИИ казва че минималната глоба е с 10км в час над разрешеното. С 9 км в час обаче глоба няма. Аз го разбирам че имаме 9 км в час толеранс, което си е доста процентно. При 90 е 10%. Може аз нещо да не ми е ясно

• Asen Kushlev
              Asen Kushlev коментира
              Редактиране на коментар
              Всичко ти е ясно. Таблицата с глобите започва с превишение 10 км/ч, продължава с 11-20.....и т.н.

Утрепал се е , защото "държавата" му го е позволила и му е съдействала. Държавата в лицето на милиционера , позволява всеки да прави промени по ходова част , мощност , горивна система , спирачна система , .... И в същото време простият милиционер , пише актове на някой който демонтирал седалките на автомобила ,за да си свърши работата , спазвайки всички правила. А в държавата има и такова чудо на хранилка:
            https://www.euctp.com/management_of_....html?uppyID=1
            Този така наречен експерт , винаги се появява след като се обърне каруцата , и почва да ръси експертизи. Последната експертиза и беше , че Мустанга е бил със сликови гуми , и дори обясни къде въпросните гуми имат максимално сцепление. Та докато има такива овце на хранилка , паметниците по дървета , стълбове , мостове, ... ще са на всеки километър.
            В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Първоначално публикуван от motor_men Преглед на мнение
              А в държавата има и такова чудо на хранилка:
              https://www.euctp.com/management_of_....html?uppyID=1
              Този така наречен експерт , винаги се появява след като се обърне каруцата , и почва да ръси експертизи. Последната експертиза и беше , че Мустанга е бил със сликови гуми , и дори обясни къде въпросните гуми имат максимално сцепление. Та докато има такива овце на хранилка , паметниците по дървета , стълбове , мостове, ... ще са на всеки километър.
              Гушà Мехмедали работи в "НПО" заедно с бившия шеВ на КАТ Богдан Милчев. Драпат да усвоят някой грант, затова са толкова активни.
              Има повече самолети на дъното на морето, отколкото подводници в небето. ©

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                Този е по-добрият инцидент от днес: https://www.flagman.bg/article/360572
                Всъщност, от неделя бил: Ултраскъпо Ламборгини се размаза при брутална катастрофа
                Тази катастрофа стана пред мене, дебилистични селяни със стотици коли под капака

Имаше един бус, предницата му беше разпръсната по магистралата, а самия бус беше поне на 15тина метра в треви и дървета отстрани, потрошено детенце + няколко съседни коли и хората вътре, всичко става на прав участък, заради двама дебили с много мощни коли и празни глави.

Аз си мислех, че румънците са луди и камикадзета но от тия меко говорещите с ТХ/В/Н регистрация признавам не знам по-зле, за един ден три коли опитаха да ме очистят и един румънски автобус да ме хвърли в канавката, няма такъв Див Изток както покрай морето
                Бъдете живи и здрави!

Коментар

Не е необходимо да имаш 500-1000коня под капака ако си дебил.
                  Пресен инцидент от наше село, вчера, 8 часа сутринта.
                  На входа на селото закача камион леко.
                  После колата на Пепа и паркира във вратата на Тошко.
                  Колата на Пепа
                  Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Пепа1.jpg Прегледи:0 Размер:190.6 КБ ID:7011285

Пак тя:
                  Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Пепа2.jpg Прегледи:0 Размер:154.2 КБ ID:7011284

Това дърво си беше съвсем здраво вчера

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Дървото2.jpg Прегледи:0 Размер:324.3 КБ ID:7011288

Тоя знак, също

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Дървото.jpg Прегледи:0 Размер:200.3 КБ ID:7011283

Колата на бързата дама във вратата на Тошко

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Тошко.jpg Прегледи:0 Размер:204.9 КБ ID:7011286

Карта на селото

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Карта.jpg Прегледи:0 Размер:354.9 КБ ID:7011287

1 е колата на Пепа, 2 портата на Тошко

Срещу портата на Тошко е парк в който постоянно играят деца, майки с колички.

А, познайте сега колко вдига една малолитражка в ръцете на дебил. Проба за алкохол и наркотици отрицателна. Познайте и какво ще и напишат и какво ще стане ако пак седне да кара
                  Последно редактирано от drukman; 24-09-25, 16:31.
                  Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                  Вальо O888557Ч7Ч
                  Silverado 1.3 i

Коментар

• stefsab
                    stefsab коментира
                    Редактиране на коментар
                    Колата спукала гума и занесла встрани. Шофьорката се панирала и не овладяла положението. При 50 км/ч се случва!

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                  ...какво ще стане ако пак седне да кара
                  Тя вече си кара, мигар допускаш нещо различно?
                  Има повече самолети на дъното на морето, отколкото подводници в небето. ©

Коментар

Пунтото е кашкавалено.Имал съм и съм се удрял с него.
                    Иначе да...ще си кара жената.
                    Няма страшно в умирачката...
                    Страшното е да си жив!...

Коментар

Вие явно не гледате картата. 100м са от първия удар до портата....2 дървета и един знак. Малко повече от 50км са били. Примерно 52.
                      Тая същата мома е пресякла главния път Пещера-Пловдив в 8 часа сутринта без да намалява. Там по това време се чака по 5-6 минути за да се включиш.
                      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                      Вальо O888557Ч7Ч
                      Silverado 1.3 i

Коментар

• sek.1
                        sek.1 коментира
                        Редактиране на коментар
                        Значи спокойно може да се пробва на руска рулетка .

• BENZBOSS
                        BENZBOSS коментира
                        Редактиране на коментар
                        Майката си трака,явно наистина Тъпите и Господ ги пази

• drukman
                        drukman коментира
                        Редактиране на коментар
                        Дааа. На серсем врабче, Господ му прави гнездото.
                        Патят другите.

Аз ли нещо не разбирам!?

Колата " Пунто" ли е или "Мазда"

П.П. Два пъти гледам: Даже номерата са различни.
                      Трите О-та на неудачниците: Оплакване, Оправдаване, Обвиняване.

Коментар

• Gadnyara
                        Gadnyara коментира
                        Редактиране на коментар
                        Пунтото е торпедото от разказа, Маздата е на Пепа и участва като пострадало имущество.

• siem
                        siem коментира
                        Редактиране на коментар
                        Ааааа схванах! А аз реших, че Пепа и "дамата-джигит" са едно и също лице.

• drukman
                        drukman коментира
                        Редактиране на коментар
                        Пепа този път извади късмет, че не беше в колата. Преди години подобен кретен я прати в гипсово корито за 6-7 месеца
                        .... и на оня идиот нищо му нямаше.

Наясно съм, че няма никакво значение и никой не го интересува, но от уважение към Форума не мога да премълча, че съм отвратен от коментарите, особено в първата страница на темата.
                      Technical Rescue Direct - life lies in courage
                      http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.

Зареждам...
                      X