Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ще спре ли това някога ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ще спре ли това някога ???

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
    Парите на общинарите са моите и твоите пари...което е най-тъжното
    Точно за това искам някой да ги накара да поизхарчат малко от тях по предназначение, а не да ми казват, че сам съм си виновен като падна в някоя яма, по дъбока от Тико. От 2-3 години много рядко съм в лека кола и направо се чудя как се оправят хората. Преди 6 месеца, спирайки на банкета на Бистришко шосе, предно дясно пропадна в дупка (сега се смейте ако искате) от която излезнах НА БАВНИ. Не можах да издрапам иначе. Да не реши някой, че съм прелетял до канафката - не, дупка на границата на асфалта и банкета! Това със скоростта е пълна дивотия. Несъобразена скорост е да излетиш от завой, да не успееш да спреш на пешеходна пътека, да не успееш да спреш зад предната кола... Противотанковите мини не са в тази графа, както и да го въртиш!
    Technical Rescue Direct - life lies in courage
    http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
      ВИНАГИ или поне докато не почна работа в пьтното.

Лично мнение базирано на малко опит.Дано по-малко са такива като мен,но аз сьм си такьв и има защо.
      Винаги има защо, но и винаги има как, според мен.

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
        Винаги има защо, но и винаги има как, според мен.

Колега не ме разбиай грешно.Спирал сьм,помагал сьм,вадил сьм потрошени от катастрофи,в казармата ефрейторче ме направиха заради една такава случка / после ме разжалваха по друга ма тва не е по темата/,но няма да спра да местя буци из пьтя ако няма ударена кола.

Вчера с брата си спретнахме ЛЕД боен фар с 10 метра кабел който се слага от тая вечер в багажника на колата.Там още имам сигнални ракети с изтекьл срок на годност / от една лодка без пари /имам високоинтензитет лампа,един луксеон ЛЕД фенер и малко химически сигнални прьчки.
        Е нямам като вас сигнална жилетка ма и няма да ми трябва или поне се надявам.
        Има ли уарена кола с ранени / че и без / спирам да помагам.Трениран сьм малко по тьрсене и спасяване и пьрва помощ та може да спретна някакьв екшьн,НО да си строша колата и да спра буци да местя няма да стане ако ще да ме сьдят.

За чий аз ще си поправям колите,ще ровя за нам си кви фарове,нам си кви спирачки,нам си кво окачване..............ще си плащам даньците,винетки или там каквото плащате и след като си строша колата в някой еднек ще мина в помощ на пьтното????Е може и да спася някой да не се натресе и той,но може през това време да ме натресьт и мен.

Година 2001,катеря кьм Боровец с Нисан Патрул.Излизам от завой и на 10 метра пред мен кола,а на 5 авариен триьгьлник.Да сьм карал с мммммммммм колкото можеш да се движиш с Нисанчето на сняг и само задно.Отнесох му триьгьлника и минах на косьм от спрелия.Една майна,четворката и се прибрах у нас.
        Да му спра и да му наместя триьгьлника аз ли???Или да му предложа да си вземе джипка и да заебе Алфата с която беше???

Скорости,морости,глупости...........колко от нас са се натрисали в дупки по педя на неосветено място и са карали с 20?Колко от нас могат с рька на сьрцето да кажат,че София е осветена както си трябва и маркировка има и като има една буца на платното можеш да звьннеш и да дойде някой да я премести.Ма що да не спра???Мо щото няма никой ранен и ако а ми е потрошена колата се прибирам в нас да си лижа раните.Ако мога сьдя общината па те да му мислят,ако ли не...............
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

От дупките спасение няма. Каквато и да ти е скоростта. Всичко си е на късмет. С каква кола си, къде караш...

Преди 2 месеца успях да сгъна джанта на Кайен с 20 км/ч. Валеше дъжд и минах внимателно през една локва. Хубава зимна гума, издадена леко извън джантата не можа да я спаси...

Коментар

Последното ми трагично сбъскване с дупка в София беше с колело... Колко бързо да съм карал по равното? Не съм олимпийски шампион. И пак не я видях, след което последва прехвърляне през глава... Да, не трябва да се превишава скороста... но тъжния факт е, че и да я спазваш, пак не можеш да избегнеш всичко .
            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Е няма какво да се лъжем и увъртаме колеги. Несъобразена скорост с пътните условия. Пътните условия позволяват безопастна скорост от 2 км/ч. Всичко останало е... Така че внимателската и с повишено внимание и големи гуми.
              https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

И за известна застраховка - предлагам 1 км/час!
                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Колега Alexander, сега открих темата и те поздравявам за позицията! Естествено е да не искаш да се случи на друг, онова лошо, което не искаш да се случи на теб. Това разбира се, не изключва голяма предпазливост, особено в тези часове.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X