Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ще спре ли това някога ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ще спре ли това някога ???

Първоначално публикуван от Alexander Преглед на мнение
    Мястато е точно там където свършва бетонената преграда и започва мантинелата преди Шел 150-200м ако отиваш към "Чавдар"... Кръстовище??? има една уличка дето се включва по-натам ама то затова са 3 ленти.
    Ботевградско шосе не отива към моста Чавдар- ако говориш за Владимир Вазов е друга работа.
    [COLOR=Blue][B][SIZE=3]Пътя към ада е постлан с добри намерения![/SIZE][/B][/COLOR]
    JEEP GRAND CHEROKEE 2.5 TD

Коментар

Първоначално публикуван от Tiger-D Преглед на мнение
      Ботевградско шосе не отива към моста Чавдар- ако говориш за Владимир Вазов е друга работа.
      Да, съгласен съм така е, не бях точен. То от Лозенец сме така, другия край на града е малко чужд
      УАЗ - Where I go there are no roads!!!

Коментар

Да, съгласен съм така е, не бях точен. То от Лозенец сме така, другия край на града е малко чужд
        Ясно! Карай със съобразена скорост! Нищо, че си в София.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
          Ясно! Карай със съобразена скорост! Нищо, че си в София.
          Е винаги гледам да е съобразена без значение къде се намирам. Ама 60км/ч там са все едно 65 на Цариградско, колко повече да собразя.

Коментар

Първоначално публикуван от Tiger-D Преглед на мнение
            Не го приемай като заяждане, но ти с каква скорост си карал та да не видиш тази буца на един от най- осветените булеварди в града?
            А стига бе! Това само от катаджии го бях чувал! Много добре знаете, че в София има десетки, ако не и повече места -ежедневно, където, ако не си изрично потготвен, може да си оставиш карантиите колкото и внимателно да караш! Аз лично (макар и не пряко потърпевш) съм побеснявал като съм виждал ченге пишещо акт за "несъобразена скорост" - северната дъга на околовръстното, естествена гърбица на асфалта, немаркирана и точно зад нея дупка метър с 15 см бордове. И на това му преписват несъоберазена скорост - там "съобразена" е 2-ра бавна. Нищо, сега като отмениха викането на КАТ за леки ПТП застрахователите ще ги оправят общиннарите. На тях трудно ще им излезнат с "несъобразена скорост". Има да плащат дела по такива щети...
            Technical Rescue Direct - life lies in courage
            http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
              Нищо, сега като отмениха викането на КАТ за леки ПТП застрахователите ще ги оправят общиннарите. На тях трудно ще им излезнат с "несъобразена скорост". Има да плащат дела по такива щети...

ОФФ от темата

Снимки в сьда приемат ли ги за доказателство или не????Щото ако е така куца дупка не трябва да има из София,всеки с крива джанта все в нея ще влиза и гордо ще снима колата след нея.

Закона тук е такьв,куката не идва ако няма ранени.На 3 коли жабките са им заредени с фото еднодневки,за жулнат калник или крива джанта и ставам папарак па после да видим кой крив и кой прав.

Та важат ли снимките в сьда?
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Е винаги гледам да е съобразена без значение къде се намирам. Ама 60км/ч там са все едно 65 на Цариградско, колко повече да собразя.
                В София има само две "вътрешно градски магистрали": България и Цариградско. Другото си е в града, дори да е широко.А там по закон е 50. Това, че никой не го спазва е друга работа.А вътре в жилищни квартали, пак по закона е 40, без да има изрично поставени знаци.
                А пък в центъра на Виена ограничението е 30. Глобиха ме за 32 само 500 шилинга ( сегашна пара около 50 долара)

Коментар

Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
                  .... Нищо, сега като отмениха викането на КАТ за леки ПТП застрахователите ще ги оправят общиннарите. На тях трудно ще им излезнат с "несъобразена скорост". Има да плащат дела по такива щети...
                  Парите на общинарите са моите и твоите пари...което е най-тъжното

Коментар

Поне ще ги знаеш кьде отиват щото сега............еба ли му мамата кво става.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                      В София има само две "вътрешно градски магистрали": България и Цариградско. Другото си е в града, дори да е широко.А там по закон е 50. Това, че никой не го спазва е друга работа.А вътре в жилищни квартали, пак по закона е 40, без да има изрично поставени знаци.
                      А пък в центъра на Виена ограничението е 30. Глобиха ме за 32 само 500 шилинга ( сегашна пара около 50 долара)
                      Изядохте ме за тая скорост - знам че е 50, но когато съм с 60 и всеки те изпреварва с поне 20-30 отгоре някакси не се чувствам толкова виновен за нарушенито си еле па на 3 лентов път. И повярвайте ми, това да не блъсна човек, особено когато се движа вечер ми е основен приоритет.

Коментар

Искам да изкажа възмущенито си. Снощи късно вечерта пътувам по Ботевградско шосе посока кв.Левски - Център. Така и не се видя какво стана, само подскочи пасата със трясък. Предна дясна гума шляпа по асфалта. Слизам джантата беше като мекица, задната също но позадържа въздуха по-дълго. Тръгвам аз 50тина метра назад да прибера таса, мислейки си що за дупка беше това и откога е там, имайки в предвид` че минавам почти всеки ден от там. Отивам-буца асфалт едно 10см висока, 20 широка и 40-50 дълга седи напреки на пътя. Хващам я и я мятам настрани в банкета. Дотук-приемливо знаем си даржавата, но това което ме озадъчи беше, че непосредствено около този къс асфалт имаше парчета от брони-2 цвята + 1 счупен халоген, а по самото парче асфалт ясни следи от други сблъсъци освен моя. Мисля че повече няма какво да коментирам, защо по дяволите сме такива хора, пък после все нещо ни е криво. Поздрави и се пазете от пътищата... вече само УАЗа и по баирите, че не се трае.

Чакай да ти играя крило аз.

И с 30 да беше карал буцата пак щеше да си е там,няма да изчезне ако се влачиш.Ако обаче са ме набутали в линейка искам тая линейка да не се влачи с 30 щото имало буци по пьтя.Усещате ли на кьде бия?

Че карал 10 километра над разрешеното си е така ма че има буца на пьтя дето никой не си е мрьднал прьста да премести е кофти.И не става вьпрос жена ми да се дупи буци да мести ми някой с жьлта лампа дето това му е работата.Или като ги осьдят 30 човека за една и сьща буца и ще се сетят как се прави.

Това стана като сьседната тема за колегата с Нисана.

И ПАК АЗ
                        Отивам да си сменям водната помпа на резервата,че много офф ми стана днес ако да сьм си в темата.
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Мерси за крилото... Аз разсъждавам така-те законите са за да се спазват, какви са ни някои закони е друга тема. Ама лошото е че белята няма да я направя аз с 10км отгоре, а тоя дето ме минава със 100+. С 10+/- само че ще стигна по-бързо до произшествието(да не дава Господ), че в медицинския поне на бърза помощ ни научиха като света-евала. В колата само дефибрилатор още не съм заредил. Но да и 10 и 5 пак не е правилно. Апелирам да караме внимателно, че всичко друго се оправя, ама живота на всички ни по 1 брой.
                          Последно редактирано от Alexander; 06-02-09, 23:30.

Коментар

Изядохте ме за тая скорост - знам че е 50, но когато съм с 60 и всеки те изпреварва с поне 20-30 отгоре някакси не се чувствам толкова виновен за нарушенито си еле па на 3 лентов път. И повярвайте ми, това да не блъсна човек, особено когато се движа вечер ми е основен приоритет.
                            Не те ядем. Просто има правила. Не че на мен ми харесват, ама хич не ми харесват,ама има такива. Ща не ща, трябва да се съобразявам.А в голямата си фантазия , очаквам, да глобяват ВСИЧКИ нарушители.И да започнат с тези които паркират в градинките, по тротоарите и така нататък.

Коментар

Е няма да ги осъдят, поне не тия, които са отговорни за това! И да ги осъдят, няма да е на нещо, изразяващо се в цифри! Пък и в конкретния случай не са и толкова виновни - няма как да знаят къде се е дигнал асфалта. Но тия, които са минали преди колегата от там и не са сигнализирали проблема или не са го отстранили, са за съд , според мен...И мисля, че за това все пак става въпрос - до кога ще подминаваме безхаберно...

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
                                Но тия, които са минали преди колегата от там и не са сигнализирали проблема или не са го отстранили, са за съд , според мен...И мисля, че за това все пак става въпрос - до кога ще подминаваме безхаберно...

ВИНАГИ или поне докато не почна работа в пьтното.

Лично мнение базирано на малко опит.Дано по-малко са такива като мен,но аз сьм си такьв и има защо.
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X