Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не така Колега! Опасно шофиране с Нисан и АТВ!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Не така Колега! Опасно шофиране с Нисан и АТВ!

Струва ми се, че полека-лека прекрачвате границата! Ако желаете да продължите да пишете по темата, сдържайте емоциите си.

Коментар

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнение
      ...Искам да видя някой такъв тарикат как няма да ме пусне като мина с почти половината джип пред него в задръстването като преди това съм си подал съгнал за престрояване!...
      Не знам кога и как си взел книжка, може да е било отдавна и да си забравил вече, но няма да е лошо да попрегледаш закона и правилника за движение по пътищата за да се подсетиш какво предимство ти осигурява мигача при престрояване и дали имаш право на престрояване и маневри в кръстовище. И аз отдавна не съм го чел, но според този който съм чел - не осигурява никакво прединство, а по другите два въпроса - нямаш право. Когато ти дадат път - тогава минаваш.
      Относно умишлената промяна на аеродинамиката на другите автомобили... Няма да коментирам, но най-общо казано, не е добра идея. Допускам, че си писал афектиран.
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
        Не знам кога и как си взел книжка, може да е било отдавна и да си забравил вече, но няма да е лошо да попрегледаш закона и правилника за движение по пътищата за да се подсетиш какво предимство ти осигурява мигача при престрояване и дали имаш право на престрояване и маневри в кръстовище. И аз отдавна не съм го чел, но според този който съм чел - не осигурява никакво прединство, а по другите два въпроса - нямаш право. Когато ти дадат път - тогава минаваш.
        Относно умишлената промяна на аеродинамиката на другите автомобили... Няма да коментирам, но най-общо казано, не е добра идея. Допускам, че си писал афектиран.
        Вярно мигача не дава предимство но е сигнализация за престрояване.Аз лично книжка взех нормалния начин преди не много години.До ден днешен в престрояване в задръстване не съм попречил на другите както не са и те на мен.Винаги съм бил толерантен и когато някой иска да мине пред мен съм го пускал.Не съм егоист човек.
        За предишния пост както в него казах на колегата дане се сърди че не го казвам точно срещу него така пиша и тук.
        Вярно има много хора който в задръстване не си намират място.В едно и също платно влизат и излизат над 10-пъти.Случвало се и аз да правя подобни магарий ама е било с цел да премина по-бързо по еди каква си цел.
        Но като говорехме за правилник аз лично в правилника знам че между две коли трябва да има дистанция?Нали така?Ако се спазва тя какъв е проблема аз да излезна от някой черен път и да си замина?Няма спорове няма псувни!
        https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Постепенно, но с постоянство ставаме смешни!

Коментар

Преди около месе гледах едно предаване,някакви блокирали едно крьстовище в протест на нещо си,но не помня точно какво,а и няма значение.

Надипли се колона от коли,репортерката взима интервюта,а оператора снима.Опаааа,един решил да изпревари всички в насрешното и поне няма как да мине през крьстовището го спират и ония снима.

- Защо карате в насрешното господине?
            - Ми щото много коли има и никой не мьрда,а аз бьрзам
            и мига един такьв на парцали невинен.

Бе аз за да не бьрзам трьгвам 20 минути по-рано щото тия 20 минути може да ми излязат златни.Друг е вьпроса,че има хора така си карат,изградили са си един начин на редене на светофар и си пердаши как си знае.

От 6 години ме няма в БГ,брата си беше в София предната година или година преди това.Като си дойде тук ми вика...............малиииии брат,много се е променило,няма нищо общо с това което беше пьлно с джигити и никой за нищо не му пука.

Поуката за вас.То верно,че София се е удвоила,колите тройно и няма място вече кьде да п...е човек,но по телевизията е грозно това което става,а какво да си говорим ако висиш на улицата.

Писва им на хората,колко и да се стараят да карат нормално,толкова повече тарикати се вьдят щото няма кой да им скрьцне сьс зьби.Това се вижда от 10 000 километра дистанция,може и да не сьм прав обаче.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Някой тарикати се опитват да си оправдаят терикатлъка. Не става момчета оставате си ... тарикати заради които нормалните хора страдат. От където и да го погледнете каквото и оправдание да дадете това си е нарушение и на правилника за движение и на моралните ценности на обществото. Ако всички станат като Вас няма да може да си изкарате колите от паркингите , защото друг тарикат е паркирал там да му е по удобно....

Лек път!!!
              Т5
              Crossrunner

Коментар

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнение
                Но като говорехме за правилник аз лично в правилника знам че между две коли трябва да има дистанция?Нали така?Ако се спазва тя какъв е проблема аз да излезна от някой черен път и да си замина?Няма спорове няма псувни!
                Например това, че няма да спазиш дистанцията, която изискваш от другите?
                Или правилата са само за другите, за да можеш ти да прелиташ нарушавайки ги?
                Когато излизаш от черен път, си точно последна дупка на кавала. Той не е част от пътната мрежа и от гледна точка на правилника, в този момент ти не се движиш по нея, все едно си паркирал край пътя и тръгваш. Просто трябва да чакаш да те пуснат или да свършат колите, до степен да можеш да излезеш безопастно на пътя. При изнасянето с мръсна газ и засичането, много хора забравят, че автомобила е една машина, която може да се повреди във всеки момент и всички сме длъжни, да шофираме така, че стане ли това в най-неподходящия момент, да не застрашим околните. Представи си, че се изнасяш в дистанцията между два автомобила и баш тогава ти блокира скоростната кутия... Е, да. Не се случва всеки ден, но по принцип сме длъжни да се съобразяваме. Именно това е смисъла на дистанцията между автомобилите, а не, за да могат да се пъхат там тарикатите.
                Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Тук един колега допуска, че може да префасонира колата на друг, без да се замисля, дали в отговор няма да се случи същото, но по негов адрес. Не го знам колко е едър, но ако е повече от Весо, значи е огромен.

Мен един друг тълкувател на закона ме засече в кръгово онзи ден и понеже за малко да се ударим ми се развика иззад затворените стъкла. Не го разбрах какво вика, но определено не беше извинение, та се опрях на клаксона и наглецът спря, спусна стъклото и се разпсува. Спокойно му казах, че явно е прескочил листовките с "кръговото" и даже "обърнатият триъгълник на пилона" не го е впечатлил. Тук обаче този тотално ми взе инициативата като ми каза, че откъдето съм влязал и аз съм имал такъв триъгълник, което значело, че съм нямал предимство... Такива диви селяци са по-опасни от каките, които периодично правят ляв завой на същото кръгово и кротко достигат заветната дестинация напук на идващите насреща им коли.

Коментар

Опа, ама то за излизане от черен път ли ставало дума?! А, като го правиш, колата мяза ли на онова от снимката? Щото по правилник май не трябваше и да се изнася кал на асфалта, ама то това е за другите. Определено не е за теб и за самосвалите, от които половината улици в т.нар. индустриални зони са в постоянна кал когато вали или прахоляк, когато е сухо.

Голям кеф е когато спортната ти кола е редовно в "преливащ към сиво цвят", освен ако не си я измил преди по-малко от 500 метра.

Коментар

И нормалните шофьори откачат.!

Преди време станах свидетел на следната случка:
                      Един с бус, накърнил достойнството на друг с мерцедес на Черковна и Оборище в софия. Преди следващия светофар мерцедеса настига буса, слиза и му чупи огледалото от дясно. След което понаритва яко буса руга, руга па се качи обратно видимо удоволетворен, че е наказал простия шофьорец на буса.

Тук започва интересното след около 20 секунди водача на буса реши че му е писнало от тарикати, даде пълна газ и се вряза на мутрата във вратата. Мутрьо се поразпени малко и докато се окопити оня даде на зад, засили се и отново премина през цялата страна на мерцедеса. Оня вече полудял мерцедески шофер заизлиза от дясно но вече насъбралите се хората бяха готови да застанат на страната на шофьора на буса. От там нататък случата се разви по сценарий но важното в нея е, че и нормалните хора имат нерви и в критични ситуаций могат да са много опасни. Така, че терикатчета дето избутвате клетите балъци от мястото им ... внимавайте да не ви светят маслото някъде.
                      Т5
                      Crossrunner

Коментар

и тая тема изпростя, както повечето напоследък......... изтрийте глупостите, че ни се смеят вече...нали знаете колко много сме популярни, т.е. четени вече

щял да го избута, щял не знам кво си.......... пфу

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                          и тая тема изпростя, както повечето напоследък......... изтрийте глупостите, че ни се смеят вече...нали знаете колко много сме популярни, т.е. четени вече

Темата отече, жалко. Да не говорим, че се поизчерпаха и репликите със смислени становища, то реално е ясна работата. Да не говорим, че заглавието няма нищо общо с последните страници. Не разбирам защо трябва да се дърляме тука. Нещата смятам са ясни, пък за саморазправата направо си трябва нова тема.

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение

Още преди 1-2 страници и аз предложих същото...
                            Per aspera ad astra.

Коментар

Първоначално публикуван от Сашо Пунчев (Stuntman_Mike) Преглед на мнение
                              Постепенно, но с постоянство ставаме смешни!
                              Алоооооу модераторите, удряйте катинарчето
                              ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                              LZ1YBB

Коментар

По-добре ще е да си остане отключена, но да се използва по предназначение.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X