Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не така Колега! Опасно шофиране с Нисан и АТВ!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Не така Колега! Опасно шофиране с Нисан и АТВ!

Сега ще стане темата като лафа за ЯЙЦЕТО ИЛИ КОКОШКАТА,от кьде да се вземат пари за полицаите като глобите са по 50 кинта

Дай му основна 2000 и 20% от глобите и ела после карай през градинката.Е ще намалеят колите на 50%,а тия които останат ще спазват,половината куки ще са с висше и ще има ред.....................ма няма кой да го реши това,не им стиска.

И поне много знам ме няма там,писна ми да се боря с тикви и фанах кьра,през девет планини в десета.Това ако ще ме псува някой ТО ОТ ТАМ МНОГО ЛЕСНО
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
      Сега ще стане темата като лафа за ЯЙЦЕТО ИЛИ КОКОШКАТА,от кьде да се вземат пари за полицаите като глобите са по 50 кинта

Дай му основна 2000 и 20% от глобите и ела после карай през градинката.Е ще намалеят колите на 50%,а тия които останат ще спазват,половината куки ще са с висше и ще има ред.....................ма няма кой да го реши това,не им стиска.

И поне много знам ме няма там,писна ми да се боря с тикви и фанах кьра,през девет планини в десета.Това ако ще ме псува някой ТО ОТ ТАМ МНОГО ЛЕСНО
      Няма такъв филм заплата на полицай да зависи от брой глобени или от размера на глобите. Изключително опасно нещо.

Коментар

Доколкото знам тук глобите отиват в общината и после част от тях заминават за заплати на полицаите. Ченгетата, ако не глобяват стоят гладни / това малко образно казано/. За да не води до злоупотреби всеки си има камерка в колата. Може да те спре само, ако си пусне светлините, с тях автоматично се включва камерата. Ако не си съгласен с нещо отиваш на съд. Полицая никога няма да те остави да излезеш от кадър. Веднага губи делото. Сега съм си наел адвокат. Преди месец ме спряха и нямаше камера . Тука никoй не чака на самосъзнание и възпитание. Спира те и ти говори на "господине" и пак ти шибва глобата. Красота!
        https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от druncho Преглед на мнение
          Няма такъв филм заплата на полицай да зависи от брой глобени или от размера на глобите. Изключително опасно нещо.

Има,има.............иначе си бьрка в носа и си взима високата заплата.
          Така като му дадеш една висока заплата за начало и не му идва на акьла да си рита заплатката с рушветчета по 20 кинта,а като му я вьржеш на % с глобите и му идва мерак за бачкане.
          Като трябва за всяка глоба да се явява в сьда и гледа всяка глоба която пише да е истинска,че иначе пада в канала.Доказва с камерата от колата или радар.Ако няма е моята дума срещу неговата.

Е го брата горе - хвабаха ни с едно Лимо по магистралата с 80 при разрешено 65.Виновен ли е???МЧИ КАК,НА 100%,но се наема адвокат който почва да томози куката - сертификат има ли радара за последните 3 месеца?Калиброван ли е???Куката минал ли е курс за работа с такьв радар???Камерата да е заснела точно нашия автомобил?Дата и час на нарушението.................и ако едно от тия липсва глобата пада.Като му паднат 2-3 глоби и минава и на курс и калиброва и радара.После му кацаш на малкия радар - и глобите си плащаш и разходите по делото.

На тоя глобата му пада - с брата сме близнаци,а тоя това не го забеляза.По принцим ми взимат и на мен и на него отпечатьци как сме си в колата,че да няма после МА НЕ БЯХ АЗ МИ ТОЙ КАРА.И като няма как да докаже куката кой е карал и глобата пада.Ма да е гледал,кьорав карти не играе

Та кратко - готина основна заплата и % от глобите.Ем има какво да пази,ем има стимул за бачкане,а и много чакат за неговото място.После карай из градинкатаСнима,дава ти призовката с обяснение какво си нарушил и приятен ден,ако искаш пак така карай.

Спрял на забранено и глоба 50 кинта.ЕЕЕЕЕЕ кво толкова ма има една лека подробност- НА ВСЕКИ 2 ЧАСА НОВА ГЛОБА.Навират ти го с джакпод
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

http://www.mrtrafficticket.com/index.html

Е на,един от тия ги вьзпитава.100 кинта оставяш и копие от глобата с кратко обяснение какво и що.После той почва да бори глобата.Ако има нещо куцо минаваш само сьс стоте кинта.Ако всичко е изрядно на куката олекваш 100 за адвоката,350 глобата и разходите по сьда.

Е за тва се врьзва % от глобите - като сьседа вади 4,а ти се прибираш с 2000 и ти идва акьла как се пишат глоби и какво се прави.

Адвоката днес може да се яви на 10 дела ако има време,това му е работата.После кой губи????Ми не сьм аз,ако карам като хората няма смисьл да ме спира и да бори дело което има вероятност да падне.Просто чака следващия понец с наточена Хонда и айде,% в джоба.

Не е самосьзнанието това което налага реда.Ред се налага с тояга.Няма вакум в природата,гьне ли се като натискаш...............натискай повече,ще клекне.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Janko Преглед на мнение
              ...
              Еми да, плащам си всичко. И данъци, и осигурвки, и какво ли не. И се опитвам да спазвам, когато зависи от мен, не съм пропуснал избори, и вероятно няма и да пропусна.

И всъщност до преди няколко години се чувствах добре. Имаше някакво развитие към по-добро, и си казвах - аз ще живея като читав гражданин, пък нещата малко по малко ще се оправят.

...да ама само до един момент. В момента не сам че сме в застой, ами и вървим с бързи крачки назад. Пари има да се заринеш. Илюзията че нама пари вече не върви. Крадат ги. И това цял свят ни го казва. И не само че крадат нашите, ами крадат и тия, дето презрените европейци са си извадили от джоба, за да ни ги датат на нас наготово, само и само да свършим някоя работа. Представете си как изглежда тая картинка за външен човек, и ще разберете че тия хора имат бивоско търпение че продължават да ни търпят, и не са ни изхвърлили отвсякъде.

Та от въпросния момент нататък, пак си плащам всичко, пак ходя на избори, но вече е по принуда, защото в момента положението е такова, че колкото повече плащаме, толкова по-зле ще стане, защото нечии джобове се пълнят все повече и повече с нашите пари, а собствениците им стават все по-нагли.

Във връзка с това, купих си и от нелегалните гаражи, против които съм и в момента, и винаги ще съм, но бях принуден да го направя, поради простичкия факт че за разлика от повечето ми съседи с по няколко коли, не можех да паркирам единствената ни кола в семейството, ако не дай боже се върна след някое време на деня.

Стигнах до това по трудния начин. И в момента съм убеден че на държавата нищичко не трябва да се плаща. Не става по-добре, а по-зле. Тогава тия с големите джобове сами ще се махнат. И със съвсем чиста съвест ще отмъкна от същата тая държава всяка стотинка, която мога, докато не видя поне мъничък лъч надежда и някакви микроскопични усилия нещо да се направи както трябва.

Всъщност съвсем не са нужни колосални усилия, за да се променят нещата към по-добро, а съвсем малки, но да ги видят всички. Е, когато ги видя, ще се чувствам конфортно, плащайки си данъците и спазвайки законите. В момента се чувствам умърсен, погнусен и унизен, поради факта че накой ме кара да му дам едни пари, които да си сложи в джоба, и утре да ми се прави на велик.

Повече няма какво да кажа, и ще се въздържам от писане в темата.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Поздравления колега, и аз така. И засега продължавам, надявайки се, че някой от тия горе вместо да краде и все пак малко да трепери докато се прави, че живее с да кажем 2 000 лв. на месец (не знам колко е министерската/депутатска заплата) ще се престраши да поиска да му ги вдигнат с мноого, или ще си ги вдигна сам (като си сложи главата в торбата, 4е тия дето са с по 250 ще се наредят пред парламента/мин. съвет и със сигурност няма да го изберат на следващите избори) за сметка на мнооого малка част от тия пари дето са събрани в момента и се разпиляват по неговите, ама и по много чужди джобове. Ще си върши работа, после като я свърши и не го изберат (щото гада е получавал нам си колко пъти повече от тия дето са го избрали и го има черно на бяло), ще бъде оценен в частната сфера и пак ще живее добре и после ще кръстят улица... ама тва е много дълго и не е по темата и е в сферата на мечтите и затова и аз спирам да пиша...

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                  А, в същност, какво толкова имаш срещу управляващите?!? Ами те просто действат по твоя принцип да спазват само законите и правилата, които одобряват ...

Прав си ! Тезата ми не е защитима.
                  Но, по конкретния случай, какво да кажа ???
                  Освен да цитирам Някой Друг, Който по един друг подобен повод преди 2000 години бе казал.

- Нека първият от вас, който никога не е съгрешил, да вдигне камък и да Я замери !
                  Последно редактирано от Nik Nikolov; 07-02-09, 13:14.
                  Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от nenoA Преглед на мнение
                    Чел съм я и аз мисля че си сбъркал.Но и аз казах да нярушил съм .Но изведнъж всеки се едно никога не нарушавал правилата за движение.
                    Аз лично подкрепям нено!Всички скочихте за това че е прескочил банкета!Какво толкова все едно гледам физиономията на някой от перник с голф 2-ка който на предишния светофар ме е изпреварил на червено!
                    Дали постъпката на нено е толкова ужасна колкото хората който блеят по светофарите и правят страшни задръствания и в последния момент минават ама вече на жълто-червено?Въпросните полицай всеки път си затварят учите за такива.Аз лично почти всеки ден минавам някаде напряко!Не се гордея с това но се налага.
                    Някой каза нещо за етика.Има ли етика в това да дойде някой си от село ........ който на път за еди кадеси ката с 20км/ч в най-лявата лента и се оглежда да види какво прави на този път.Зад него седят 20 автомобила една маршутка и полицейски патрул който дебне водача който ще излезне да го изпревари отдясно и да бъде спрян!
                    Точно на надлез надежда съм бил свидетел как полицай дебнат точно за това!Ако се забелязали тези банкети не са в това състояние само от нено и други с джипове а от камиони и всякакъв вид други МПС-та!Кой от форума не е правил нарушение.
                    Няма да забравя как видях един колега с джип който излезна от нищото на околовръстното и така не е седял в задръстване сумати време.Тогава още по-голямо впечетление ми направи друг човек който го пусна веднага да мине!
                    https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Пътищата ни са смешни, законите също! Идеята е да не се трепаме, то е ясно че няма как да спазваме винаги закона. Главното е да стигнем здрави - пожелавам го на всички!

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                        Има,има.............иначе си бьрка в носа и си взима високата заплата.
                        Така като му дадеш една висока заплата за начало и не му идва на акьла да си рита заплатката с рушветчета по 20 кинта,а като му я вьржеш на % с глобите и му идва мерак за бачкане.
                        Като трябва за всяка глоба да се явява в сьда и гледа всяка глоба която пише да е истинска,че иначе пада в канала.Доказва с камерата от колата или радар.Ако няма е моята дума срещу неговата.

Е го брата горе - хвабаха ни с едно Лимо по магистралата с 80 при разрешено 65.Виновен ли е???МЧИ КАК,НА 100%,но се наема адвокат който почва да томози куката - сертификат има ли радара за последните 3 месеца?Калиброван ли е???Куката минал ли е курс за работа с такьв радар???Камерата да е заснела точно нашия автомобил?Дата и час на нарушението.................и ако едно от тия липсва глобата пада.Като му паднат 2-3 глоби и минава и на курс и калиброва и радара.После му кацаш на малкия радар - и глобите си плащаш и разходите по делото.

На тоя глобата му пада - с брата сме близнаци,а тоя това не го забеляза.По принцим ми взимат и на мен и на него отпечатьци как сме си в колата,че да няма после МА НЕ БЯХ АЗ МИ ТОЙ КАРА.И като няма как да докаже куката кой е карал и глобата пада.Ма да е гледал,кьорав карти не играе

Та кратко - готина основна заплата и % от глобите.Ем има какво да пази,ем има стимул за бачкане,а и много чакат за неговото място.После карай из градинкатаСнима,дава ти призовката с обяснение какво си нарушил и приятен ден,ако искаш пак така карай.

Спрял на забранено и глоба 50 кинта.ЕЕЕЕЕЕ кво толкова ма има една лека подробност- НА ВСЕКИ 2 ЧАСА НОВА ГЛОБА.Навират ти го с джакпод

Пак ти казвам НЯМА.
                        Ако ми кажеш, че при вас заплатата на полицаите зависи от глобите хич няма да ти повярвам.

Коментар

http://autos.yahoo.com/articles/auto...CRprLjL6IazJV4

10 Most Ticketed Cars

1. Hummer H2
                          People who love the Hummer H2 probably love its bold, imposing looks. Apparently, cops love the H2 because it helps them meet their ticket quotas. Here's a tip: If you have an H2, maybe you shouldn't drive it near then end of the month when traffic cops are scrambling to make their numbers.

2. Scion tC
                          Seeing the tC on the most-ticketed list makes sense.........

Колега, ти от това изречение какъв извод си правиш? Ако трябва превод кажи.
                          Заплатата на ченгето не зависи пряко от броя издадени глоби, но има нещо като норматив. Познай дали гонят преизпълнение на норматива. Колко глоби е написъл му стои на файл. Колко глоби my е отхвърлил съдията стои в съседния файл. Е за това пишат та се късат, но гледат да не пишат и простотии за да не се излагат. Абе готинко си е, особенно, ако ти не си спрения. Недостатъчен брой глоби се води един вид несправяне със служебните задължения. Нарушители винаги има.
                          Последно редактирано от NIKSD; 07-02-09, 17:52.
                          https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

В някои щати е не само това ми част от глобите отиват за пенсионните фондове на полицаите.Всяки щат си е различен,всяко каунти си е различно.

И Гугьл казва много неща ако се порови човек.
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                              Заплатата на ченгето не зависи пряко от броя издадени глоби, но има нещо като норматив.
                              Мерси, че дозатвърди мнението ми

Коментар

Гульл,да тьрси думи като полиция,фонд,заплата..............
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X