До: Не така Колега! Опасно шофиране с Нисан и АТВ!
Еми и аз се опитвам, когато спазването зависи от мен. Иначе, ако не искам изобщо нищо да нарушавам - колата в гаража, и толкоз.
А за неспазване на тоя закон, в белите държави дори се лежи в затвора. Проблема е че тук пияния отворко ще бутне на катаджията, и ще си продължи така до следващото евентуално спиране от друг катаджия.
Имаше един много нагледен пример не много отдавна - ако катаджиите си бяха свършили работата и бяха проверили М. Ставийски, вероятно сега нямаше да е престъпник, а двама млади хора щяха да са живи и здрави. Сега, честно казано никак не знам кой е по-виновен - Максим, или несвършилите работата си полицаи.
В това е и бедата на цялата ни държава по принцип.
Първоначално публикуван от Stuntman_Mike
Преглед на мнение
А за неспазване на тоя закон, в белите държави дори се лежи в затвора. Проблема е че тук пияния отворко ще бутне на катаджията, и ще си продължи така до следващото евентуално спиране от друг катаджия.
Имаше един много нагледен пример не много отдавна - ако катаджиите си бяха свършили работата и бяха проверили М. Ставийски, вероятно сега нямаше да е престъпник, а двама млади хора щяха да са живи и здрави. Сега, честно казано никак не знам кой е по-виновен - Максим, или несвършилите работата си полицаи.
В това е и бедата на цялата ни държава по принцип.
))
/, при 3 възможни и 2 за насрещното. Виждал съм ги да карат в насрещното и не само на тези 2 места, на аварийки изключително нагло! Е ако КАТ няма да помогнат, кой да чакаме? Щото тези от насрещното може и да сте вие. Пускате ли ги да минат? Или правите панаир, дори лека катастрофа? Щото ако знаят, че ще бъдат директно наказани от другите в движението, няма да си позволяват подобни волности. Като оставяме джигитете да джигитстват, няма да помогнат не мантинели и бордюри, ами и 10 лентови пътища! А извинения всеки ще си намери. За всичко, работата е в последствията, които неизбежно следват за всяко едно действие.
Коментар