Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не така Колега! Опасно шофиране с Нисан и АТВ!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Не така Колега! Опасно шофиране с Нисан и АТВ!

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
    Всеки да кара както намери за добре.

Фанатик, аз като си купя Камаз, да си карам както искам, така ли? Извинявай, но изказването ти не е сериозно.
    Виж всеки си има глава на раменете,а аз не мисля че нарушавам системно правилата за движение.И това че съм минал един път не значи че е системно.А и не мисля че съм длъжен да се обяснявам на някои.

Коментар

а nenoa извинявай чак сега видях, че си ми писал
      на въпроса ти
      ти лично мина пред една колона от балъци и ме засече, стресна ме, набих спирачки и като глупак ти направих път
      ако се бях направил на приятно разсеян, нямаше да те ударя отзад, а странично, както си е удара при засичане
      кой ли е виновен?

Коментар

Ама много ми е страно че гледате нарушението на мен,а пък на тези които нарушават целият живот в държавата ни за тях не смеете да кажете нещо или да излезнете да протестирате и да кажете абе вие ни съсипахте.Или все си мисля че сте доволни от живота в дъжавата ни.Като гледам вие ако сте съдебни заседатели за кокошка няма да има прошка а за тези крадци в парламента ще им се кланят повече от половината.Евала на всички.

Коментар

целия проблем на държавата ни е именно хора като тебе, които разсъждават именно на тоя принцип
          мисля че някой вече го беше казал
          именно заради това никога няма да се оправиме

Коментар

Първоначално публикуван от ANARCHY Преглед на мнение
            а nenoa извинявай чак сега видях, че си ми писал
            на въпроса ти
            ти лично мина пред една колона от балъци и ме засече, стресна ме, набих спирачки и като глупак ти направих път
            ако се бях направил на приятно разсеян, нямаше да те ударя отзад, а странично, както си е удара при засичане
            кой ли е виновен?
            Ами хаиде да пробваме като имаш желание.Пък после ще разберем.А или може да го прошуснем че забравих че ти ги биеш тези които се ударят в теб
            До: Катастрофа без гражданска
            знчи правилно съм преценил ситуацията с застраховките

това ,че оценявам живота си на 50лв смятам че не е вярно
            1 - реагирах неадекватно първоначално все пак беше първия ден на новата година , а някакъв кретен ми съсипа част от труда който бях вложил с толкова любов по машината си
            2 - идва полицая които у селото му е 2-ри братовчед , вижда как е ял здраво бой , вижда че от колата му не става нищо,
            братовчеда се оплаква че съм го и уграбил и накъде отивам аз?
            а и да не забравя групичката от пияни свидетели които най-вероятно са видели как аз съм го гонил с уазката и съм го блъскал по улицата,а той просто си е карал най-нормално

Размислих трезво и видях че съм збъркал,но...
            Последно редактиран от ANARCHY ; 02-01-09 в 23:02

Коментар

прочети внимателно темата и виш за какво става въпрос
              и да вярно е збърках

Коментар

Първоначално публикуван от ANARCHY Преглед на мнение
                прочети внимателно темата и виш за какво става въпрос
                и да вярно е збърках
                Чел съм я и аз мисля че си сбъркал.Но и аз казах да нярушил съм .Но изведнъж всеки се едно никога не нарушавал правилата за движение.

Коментар

Аз мисля, че вече се изяснихте. Ще Ви помоля да не нажежавате повече обстановката, за да не стига до заключването на темата.
                  Благодаря ви!
                  LZ1PER

Коментар

а молбата ми към теб е просто да се държиш малко по колегиално и на пътя, защото никой закон или управник неможе да те спре
                    ако пак се засечеме на пътя (което явно става често) и те видя как кротко си седиш, като "балък" ще слезна и ще ти кажа евала
                    в противен случай си махам лепенките на форума

Коментар

Да ви кажа една тайна под секрет като се минава през градинки,тротоари,спирки и т.н.за да застанеш пред простата рая дето е поне две стъпала по-долу в умственото развитие половия орган нараства трайно с поне 4-5 сантиметра.Така че давайте смело.Аз няма да карам Камаз,обаче като реша и ограбя някой такъв тарикат ще се оправдая,че не смятам Наказателния кодекс за правилен и никой не може да ми каже какво ще правя и какво не.

Коментар

Аз съм нов във форумът. Чета, чета и учудването ми расте.
                        За един много задръстване, втори спазвал само правилата които считал за...., трети карал в калта и банкета без да пречи, четвърти бил мъж защото си признавал вината , за шести онея били "балъци" дето....., за друг пътищата били "5000 г.пр.н ера"

Чета, чета и се натъжавам. Чувствам се като детето което е разбрало, че дядо коледа не съществува. А вече съм на 30 години.
                        Радвам се , че я има тази тема. Даде ми възможност да видя мирогледът на хората които будеха в мен възхищение със знанията и преживяванията си. Успех
                        Пийте червено вино! Дава здраве.
                        А то ни трябва за да пием ракия!

Коментар

Първоначално публикуван от nenoA Преглед на мнение
                          Били ми казал кои нарича хората които спазват правилата балъци
                          Спокс, не става дума за теб.

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic
                            Колега аз не разбирам, нещо засекал ли те е, някаква предпоставка за ПТП ли е имало? или просто те е яд че си чакал "като всички балъци".
                            Или ?
                            Пийте червено вино! Дава здраве.
                            А то ни трябва за да пием ракия!

Коментар

Да наруши някое правило (било то за движение или друго) се е случвало на всеки. Нека обаче не си търсим оправдания да продължаваме да го правим, налагайки си наши, някакви (двойни или не) стандарт, които да ни оправдават. Аз нямам оправдание за нарушенията, които правя и съм правил и не ми трябват. Вие, колеги също нямата. Тази тема е много полезна, за да си поприпомним всички, че правилата са за всички и понякога поведението не само дразни но и вреди на останалите. И нека не я обръщаме на сочене с пръст на някой, в чиято позиция ще сме утре самите ние.
                              Правилата и законите са такива, защото са за всички.

Аз видях един Патрул, къс, с гуми за кал (включително набити с кал) да излиза през острова между Цариградско и локалното точно, където слиза улица Жулио Кюро. Вероятно е бързал, но изкара доста кал на платното.

Коментар

Банкета бил кален, островчето било разбито, тревната площ не била тревна площ... А защо е така? По принцип предназначението им е друго и не би трябвало да са такива. Хъм... дали пък не е, защото през тях редовно минват разни автомобили? "То така си беше" е често срещано оправдание, но трябва да се помисли и дали някога нещо се промени, ако не се променим самите ние...

Отделно стои и въпроса за колегиалноста. Всички сме в задръстването, когато се провреш отпред на светофара, поне една кола по-малко успява да мине. Напрактика, поради това че в повечето случаи се налага някой да се забави и да те пусне, за да минеш ти, не успяват да минат повече. Което утежнява задръстването назад. Това е същото, като да се предредиш на опашката в магазина. Е, да, бабичката отпред може и да си брои бавно парите, но пак е ужасно невъзпитано да предредиш цялата опашка заради нея.
                                Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X