Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тежка катастрофа на магистрала "Хемус"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тежка катастрофа на магистрала "Хемус"

http://bulgaria.actualno.com/news_156935.html
    LZ1GYY
    0898 436 956

До: Тежка катастрофа на магистрала "Хемус"

Аман от диви камионджии. Пак старата история, като на Предела. Бързат, без да мислят. Да пукнат дано тия изроди, дето го правят това. И да ме извинят прилежните шофьори на тежки камиони, знам, че има и такива.
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Да, чудех се аз защо по Ботевградско до Румънското е пълно с патрули на КАТ, регулировчици на всяко кръстовище. Профучаха две линейки с ескорт...

Дано да няма повече убити а ранените да са се отървали леко.

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
        Аман от диви камионджии. Пак старата история, като на Предела. Бързат, без да мислят. Да пукнат дано тия изроди, дето го правят това. И да ме извинят прилежните шофьори на тежки камиони, знам, че има и такива.
        Не че има и такива. повечето са такива .Не обвинявай преди да се е разбрало какво точно е стана ло.Че може някой нещастник с лека кола да го е засекъл.Не вярвай на вестникарите и на милицията.Че може да се получи като на моста на Бяла шофьорчето да го отнесе и да се потули случаят.
        К мирной жизни не пригоден.
        Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Ей сега в новините показаха. Изтървали са спирачките, и е тръгнал да се ускорява. Нещо към 5 километра го е озаптявал. Не знам къв е влекача, но шофьорът явно не е бил опитен.

Коментар

Камиона бил със сръбска регистрация.

Коментар

Там и баирите са много мръсни. Гледаш го - ше кажеш че е равно. А то хич даже не е. И като не знаеш пътя ...
              Лошо. Язък за хората((

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                Ей сега в новините показаха. Изтървали са спирачките, и е тръгнал да се ускорява. Нещо към 5 километра го е озаптявал. Не знам къв е влекача, но шофьорът явно не е бил опитен.
                Стефане много си по учен от мене.Но аз карам камиони от 82 година най различни модели и соц и западни.На този тип машини не могат да изтърват спирачките защото са на въздух и как падне налягането на въздуха спирачките блокират и камиона спира.Така че не може да тръгне да ускорява няма логика.Возил ли си се в камион и някой 5 километра да го озаптява по нанадолнище тва да не е магаре първите 100 метра и чао изхвърчал си в дерето.Ипак ви казвам не вервайте на милицията и гъзетарите се са гадове вкарват у затвора невинни хора.А ИСТИНСКИТЕ виновници потулват това им е работата
                ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Знам. Журналюгата каза че е спрял след толкова километра. Без всякъв намек че е бягал, а стоеше до колата на полицаите почти. Нали щеше да приказва иначе в захлас друго.
                  Учудих се, това вярно. Или съм се видиотил и аз окончателно, и гледам вече кво правят индианците, а не дали вали сняг.
                  Ще сложа вече часовник, да спира тока като дойдат новините.

Коментар

Колега , изтървават спирачките и още как.На мен ми се е случвало на Камаз с ремарке в далечните години в Русия.На теория си прав но на практика е съвсем друго,просто тези пружини които блокират колелата при липса на въздух има ефект при покои на машината,а по време на движение ако това се случи започва да ускорява.
                    LZ1NBN

Коментар

В коъй участък е станало, че съм изтървал новините?
                      О899 2б2 1З2

Коментар

май на излизане от тунел Топли дол посока тунел Ечемишка
                        Technical Rescue Direct - life lies in courage
                        http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Първоначално публикуван от Нейчо Наков Преглед на мнение
                          Колега , изтървават спирачките и още как.На мен ми се е случвало на Камаз с ремарке в далечните години в Русия.На теория си прав но на практика е съвсем друго,просто тези пружини които блокират колелата при липса на въздух има ефект при покои на машината,а по време на движение ако това се случи започва да ускорява.
                          Драги ми колега видя ли на снимката че това не е камаз макар че не ми се вярва че камаза може да го изпуснеш така .Като си го знаеш какъв е и си спускаш леко.Аз съм пускал старата Витиня със шкода с ремарке пък не се е засилвала.Втора бавна и моторна и немаш проблем
                          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                            Знам. Журналюгата каза че е спрял след толкова километра. Без всякъв намек че е бягал, а стоеше до колата на полицаите почти. Нали щеше да приказва иначе в захлас друго.
                            Учудих се, това вярно. Или съм се видиотил и аз окончателно, и гледам вече кво правят индианците, а не дали вали сняг.
                            Ще сложа вече часовник, да спира тока като дойдат новините.
                            Журналюгата е вид вреден дивеч не знам кога ще разрешът отстрелът им целогодишно
                            ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Нейчо Наков Преглед на мнение
                              Имам известен опит точно с КамАЗ и според мен това не е така. Даже се препоръчва при мокър път/лед да се спира от ръчната която изпуска въздуха точно от кръга който е на тези пружини. При сработване на 1/3 първо спира ремъркето на автовлака.
                              Танки грязи не боятся!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X