До: Каране на мотоциклет в града
Ами тогава, за какво спорим?! Защо се опитваш да оправдаеш човек, който има вина за собственото си пребиване?! И някак си всички забравихте и какво писах за времето, за което ускорява до тази скорост, което никак не е без значение, защото човек след като погледне в огледалото поглежда и напред, за да види дали не се променило нещо там! Не знам за какво лицемерие говориш. Казах, че гледам да спазвам правилата през повечето време, а когато ги нарушавам го правя с ясното съзнание, че не е редно и, ако стане нещо ще съм си виновен сам!
Честно казано не. Не се почуствах добре. Не че ми беше жал за него, но се почуствах гадно от факта, че се налага да го правя. Ако обаче се случи пак, то пак ще го направя. За мен това е самозащита, не го знам такъв юнак какво ще направи на следващия завой и до колко всъщност си владее машината, а съм чувал, че като минаваш през нечии черва, колата може да се подхлъзне. Всъщност дори и за него беше по-безопасно така, не съм го удрял, а просто го принудих да си излезе сам в храстите. Надявам се да си е извадил и съответните изводи.
Първоначално публикуван от sl.daskalov
Преглед на мнение
Първоначално публикуван от sl.daskalov
Преглед на мнение
Коментар