Ето, бях абсолютно сигурен че е така, сега вече видях и доводите на умните глави...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Учените разгадаха причините за образуване на задръствания
Свий
X
-
Учените разгадаха причините за образуване на задръствания
Ето, бях абсолютно сигурен че е така, сега вече видях и доводите на умните глави...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.Тагове: Няма
-
До: Учените разгадаха причините за образуване не задръствания
Е кво ? Няма картинки пък и се пише на чудж език, ти гледаш ли новините на турски език ?Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеhttp://www.drive.ru/world/2007/12/24/743513.html
Ето, бях абсолютно сигурен че е така, сега вече видях и доводите на умните глави...
-
Не гледам никакви. А руския не ми е чужд. Ти може само да съжалявашПървоначално публикуван от v0id Преглед на мнениеЕ кво ? Няма картинки пък и се пише на чудж език, ти гледаш ли новините на турски език ?

Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Ми кажи 2 думи за какво става въпрос де, на някои им е чуждПървоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеНе гледам никакви. А руския не ми е чужд. Ти може само да съжаляваш

Коментар
-
Цялата работа идвала от некадърни водачи (кой би се съмнявал?)

Като се налага да намали някой, ако не е добър водач намалява повече отколкото се налага за случая. За да компенсира забавянето в реакциите следващия трябва да намали повече. И така до пълно спиране. И се получава ефекта на доминото - вълна от спирания движеща се назад с висока скорост. Най-големи задръствания правели тези с резките спирания и ускорявания, които се редуват.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Става дума за очевидното. Че задръстванията се причиняват от дънаците, които маневрират неадекватно, главно по скорост. А първото голфаджийче което се осере преди светофара или кръстовището, неизбежно събира след себе си колона.
Май че важи и за блондинките.
Коментар
-
Ми аз тва го знам отдавна бре, що не са ме питали ми харчат само парите на данъкоплатцитеПървоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеЦялата работа идвала от некадърни водачи (кой би се съмнявал?)

Като се налага да намали някой, ако не е добър водач намалява повече отколкото се налага за случая. За да компенсира забавянето в реакциите следващия трябва да намали повече. И така до пълно спиране. И се получава ефекта на доминото - вълна от спирания движеща се назад с висока скорост. Най-големи задръствания правели тези с резките спирания и ускорявания, които се редуват.
Коментар
-
Колега v0id, превеждам на С/С++ срещу заплащане.Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнениеЕ кво ? Няма картинки пък и се пише на чудж език, ти гледаш ли новините на турски език ?
void* ptr = static_cast<void*>(nextPtr); delete [] ptr;
Мога да ти демонстрирам задръстването със свързани списъци например
Коментар
-
Аааа ама това ли била цялата работа, що не казахте по рано ... 2 станици писаници пък то колко лесно билоПървоначално публикуван от solenoid Преглед на мнениеКолега v0id, превеждам на С/С++ срещу заплащане.
void* ptr = static_cast<void*>(nextPtr); delete [] ptr;
Мога да ти демонстрирам задръстването със свързани списъци например
Коментар
-
Това особено важи за околовръстното с две платна в посока.Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнениеТова изследване важи само за аутобаните в западна Европа където има 4 ленти и пак става задръстване! Защо ли? А за градско задръстване причините са малко по други...
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Кой град в БГ има такова околовръстно?Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеТова особено важи за околовръстното с две платна в посока.
Значи отиваме пак в западна Европа. Например Виена -две ленти в посока. Еданата пълна с камиони другата с коли. И един турски тир започва да изпреварва . Обаче започва баира и скоростта на камиионите пада на 50км и надолу.... Те се подреждат броня до броня , катерят полека а Хасан Бей няма къде да се прибере и отзад става стршно докато не се зазяпа някой голфаджия или блондинка. Тогава вече и движението спира. Този пример може да се ползва и за една друга тема за забраната за изпреварване от камиони
Коментар
-
София - едно платно в едната посока и едно в другата. Ти к`во да не си помисли че са две в посока?Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнениеКой град в БГ има такова околовръстно?

Шегаджия

Коментар
-
Ми така пишеПървоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеТова особено важи за околовръстното с две платна в посока.
Коментар
-
Е то си е такова...6-8 километра от всичките

Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар