Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отново в храстите с Лазар

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Отново в храстите с Лазар

В новите патрулни автомобили не могат да се монтират мобилните снимащи радари. Проблемът е, че стъклата на новите автомобили "Киа" са с различен наклон и друг кварцов състав от тези на досегашните "Опел"-и, потвърди пред "Труд" шефът на "Пътна полиция" старши комисар Бойко Рановски.

Според специалисти било невъзможно да се снима от капака или покрива на патрулката. Затова сега предстоят проби камерата да се монтира отзад в полицейския автомобил и той да застава край пътя с отворен заден капак.

Коментар

Време е да се направи нов търг за монтаж на шибидах - от там да излиза камерата
      Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
      Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

А между ламбите няма ли да стане?
        Ако можеш да помогнеш на един човек , направи го и веднага го хвърли в морето.
        freelander 1,8 2001g.

Коментар

Е този министър уж е грамотен човек. Уволнения или газ за фитилджии журналя.
          А тези простотии се правят от името на всички ни.
          Даника
          Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
            Време е да се направи нов търг за монтаж на шибидах - от там да излиза камерата

Новият модел радари на КАТ.
            Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Ей го на:

Коментар

Приказвате вие, ама я пробвайте да карате от София до Варна, спазвайки закона за движение по пътищата. Аз правя редовно този експеримент и тогава съм непрекъснато в стресова ситуация на пътя. Или имам почти непрекъснато отляво автомобил, който ме изпреварва, често на завой без видимост, или съм образувал колона от автомобили зад мен, които се чудят кой е този идиот, дето кара с 90. Даже и камиони с полуремаркета напират да ме изпреварят на ограниченията в населените места. Понеже 1/3 от съзнателния си живот /без спането/ прекарвам, шофирайки, мога да кажа, че неспазването на правилника за движение е обичайно за над 90 % от българските шофьори, в различна степен, естествено. При най-скъпите автомобили е особено изявено. Което ме навежда на мисълта, че заможните хора, имащи пари за такъв автомобил, са най-големите боклуци на пътя. А щом на пътя са такива, значи и в живота не са нещо по-различно. Тоест, управляват ни морални боклуци. Как тогава да очакваме нещо добро да се пръкне в тази държава?
                На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор.
                "Погледнато формално, всичко е нормално. Погледнато нормално, всичко е формално!"-Радой Ралин

Коментар

Колеги, това ли е вица?

Карал си един човек по магистралата, обаче насреща му един полицай маха с палка. Спира нашия фен, а полицая му казва:

- Карате с превишена скорост, засякохме ви с лазар.
                  - Ама как?! Не е така!
                  Полицая се обръща към патрулката и вика:
                  - Лазаре, излез! Как мина тоя бе?
                  - Фииииииииииииииииииииу...
                  - А как трябваше да мине?
                  - Фиу!

Коментар

Е а добър ден !
                    Не , този е за Лазар, оня другия , е за лазер.
                    подаръци за мъже от FACOM
                    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Тоя Лазар е повреден. Трябва да мине - бръ-ъм, бръ-ъм, бръ-ъм.
                      Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

В моят версиЙ на стария виц, нема магистрала, а обикновена улица, катаджията е с мотор с кош, а Лазар се крие в една боклуджийска кофа.
                        България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от drago_pishinkov Преглед на мнение
                          Що, да не са гнусливи?
                          Паразит не смуче от паразит
                          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Трябваше да отговоря на много постове, но немам нерви. Затова пък имам предложение до КАТ и Б. Б.

Защо трябва да трошите толкова пари - нови камери, нови стъкла по патрулки и още патрулки, стойки по багажници, търсене на подходящи храсти, премахване на табели...
                            Предлагам да се сложат още табели, много табели, табели до табели, табели на "Всеки километър" и сички тиа табели да говорат за камери, радари, Лазари, средни скорости...
                            Колко струват тиа табели? А колко струват ониа работи по-горе?
                            Кеф! Хем икономий, хем наплашени джигити, хем пътища без жертви, хем мнооого плюсове за Батко (не Батков) и рейтинг до тавана!
                            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                              Трябваше да отговоря на много постове, но немам нерви. Затова пък имам предложение до КАТ и Б. Б.

Защо трябва да трошите толкова пари - нови камери, нови стъкла по патрулки и още патрулки, стойки по багажници, търсене на подходящи храсти, премахване на табели...
                              Предлагам да се сложат още табели, много табели, табели до табели, табели на "Всеки километър" и сички тиа табели да говорат за камери, радари, Лазари, средни скорости...
                              Колко струват тиа табели? А колко струват ониа работи по-горе?
                              Кеф! Хем икономий, хем наплашени джигити, хем пътища без жертви, хем мнооого плюсове за Батко (не Батков) и рейтинг до тавана!
                              Постъпва един на работа като полицай. След няколко месеца го викат при шефа. Нашият изтръпнал отива:
                              - Какво става бре, защо не си взимаш заплатата!
                              Пита шефа.
                              - Ха, ми то и заплата ли имало!?!?
                              Пита нашият...
                              - Аз си мислех - на ти пищова/"слънчогледа" и се оправяй...

Не знам - не съм сигурен - виц ли е...
                              Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Има и други. Например, онзи дето иска за награда някое си кръстовище.
                                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X