Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Интересна катастрофа. Кой е (по-)виновен?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Интересна катастрофа. Кой е (по-)виновен?

Първоначално публикуван от jeko47 Преглед на мнение
    Kozzzec , гледай хубаво ситуацията.Ако Аудито беше ударено отдясно - да нарушен е цитирания от тебе член.
    Ами оборете ме с цитат от закона(или от самия член). Там не виждам да пише нещо от сорта - "Ако смятате, че даден автомобил е в нарушение, не го пропускайте."

Коментар

Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнение
      И аудито има вина точно заради този член. Ако беше пропуснал всички по пътя с предимство нямаше да има катастрофа, нали? Такъв е законът.
      Ако недосегаемият не караше в насрещното в нарушение на правилата щеше ли да има ПТП?
      В крайна сметка, думата вероятно ще има съдът, но това е поредната случка,която допринася за печалната репутация на "пазителите на реда" ...
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
        Ако недосегаемият не караше в насрещното в нарушение на правилата щеше ли да има ПТП?
        Естествено, че не, то е очеизвадно. Просто И аудито има вина.

Коментар

[QUOTE=kuzdov;2835583]Противно на представите ти, за да бъдеш полицай ти е необходима доста мисловна дейност. Освен това и доста добро познаване на законите и подзаконовите нормативни актове. Както и да е, нямам намерение да ти обяснявам повече. И ще те помоля за ПОРЕДЕН път да се въздържаш от лични нападки. Комплексите можеш да си ги избиваш в кръчмата на село.[/QUOTE
          ]

Дали?

Как се става полицай у нас

Коментар

Естествено, че не, то е очеизвадно. Просто И аудито има вина.
            Само дето според наличната информация за единствен виновник е бил обявен цивилният ...
            Ние не сме неутрални!

Коментар

И аудито има вина точно заради този член. Ако беше пропуснал всички по пътя с предимство нямаше да има катастрофа, нали? Такъв е законът.
              То по закон тоя дето го удари също го няма
              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Ами оборете ме с цитат от закона(или от самия член). Там не виждам да пише нещо от сорта - "Ако смятате, че даден автомобил е в нарушение, не го пропускайте."
                Явно не си прочел допълнението ми.
                В кой член пише , че може да се движиш в кръстовище в насрещното и то с предимство?
                Сек-а ти отговори - по закон баварката просто не съществува в тази лента и в тази посока.
                Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                  Само дето според наличната информация за единствен виновник е бил обявен цивилният ...
                  Ами...тук е така, за съжаление. Дано има продължение случаят и всеки да си получи това, което му се полага според законът.

Коментар

Първоначално публикуван от jeko47 Преглед на мнение
                    Сек-а ти отговори - по закон баварката просто не съществува в тази лента и в тази посока.
                    То и аз така разсъждавах в заключената тема, която съм посочил, но не съм бил прав.
                    Затова и справедливо бях овикан от целокупната изпълнителна власт.

Коментар

Ако е вярно написаното че водача на БМВто няма ГО ; ГТП и шофьорска книжка до тук само сумарната сума за евентуален акт за тези нарушения надхвърля 500 лева . В случая съда ще го признае за виновен и тогава жална му майка . След като няма валидна ГО ГФ плаща щетите и завежда регресен иск да си върне парите . По евтино ще му излезе да купи ново Ауди на човека От тарикатлък така се е наиграл че просто още не може да си го представи какъв ще му забодат . И пак е късметлия че няма пострадал човек защото тогава без ГО по добре направо да си тегли куршума със служебно зачисления. Обезщетението за една средна телесна може и цял живот да не му стигне да го плати . Тия дребни тарикатлъци в тоя живот винаги ти излизат през носа .
                      Последно редактирано от sek.1; 05-10-15, 05:25.

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                        Ако е вярно написаното че водача на БМВто няма ГО ; ГТП и шофьорска книжка .... След като няма валидна ГО ГФ плаща щетите и завежда регресен иск да си върне парите ..
                        Те са написали, че "не носи (предоставя) ГО, ГТП, СУМПС" ... , не че няма .

Ако не са въвели някакъв часови регистър в близките години. Последно съм гледал точно такава врътка по времето когато убиха Кюлев, коя година - не ми се рови. Ще се окаже, че си е направил човека застраховката току сутринта, ама я е забравил с другите документи "в пАлтото".
                        Виж за ГТП-то незнам как ще се измъкне с тия камери.

Коментар

Първоначално публикуван от BulAf Преглед на мнение
                          Ако не са въвели някакъв часови регистър в близките години.
                          Има такъв и за ГО, и за ГТП. Но не знам колко е уязвим към Органи.

Коментар

Първоначално публикуван от BulAf Преглед на мнение
                            Те са написали, че "не носи (предоставя) ГО, ГТП, СУМПС" ... , не че няма .

Ако не са въвели някакъв часови регистър в близките години. Последно съм гледал точно такава врътка по времето когато убиха Кюлев, коя година - не ми се рови. Ще се окаже, че си е направил човека застраховката току сутринта, ама я е забравил с другите документи "в пАлтото".
                            Виж за ГТП-то незнам как ще се измъкне с тия камери.
                            Без валиден ГТП застрахователите със сигурност ще откажат да плащат . Тая я игра един мой роднина . Беше му изтекъл прегледа с няколко дни и въпреки че катастрофата не беше по негова вина му отказаха изплащане на щетите. Колата е почти нова и има и каско . Сега ги съди ама тая работа е от умрял писмо . С ГТПно не става със сигурност . Камерите предават в реално време в ДАИ . Освен това ГО обикновено влиза в сила от 0 часа на следващия ден . Застрахователя трябва да е много твой човек за да си сложи главата в торбата при такава ситуация .
                            Последно редактирано от sek.1; 05-10-15, 08:38.

Коментар

Не се вижда добре номера,
                              но те това БМВ - няма ГО Към дата 05/10/2015 МПС с ДКН PB0600PT и номер на рама WBAAL71020KE43662 няма активна застраховка "Гражданска отговорност"
                              байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                              Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                              Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение
                                ... но те това БМВ - няма ГО Към дата 05/10/2015 МПС с ДКН PB0600PT и номер на рама WBAAL71020KE43662 няма активна застраховка "Гражданска отговорност"
                                Те затова ще гледат да изкарат човека с Аудито единствен виновник, защото иначе колегата без ГО ще трябва да плаща от джоба си.
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X