Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за обратен завой – София, Т. Каблешков към бул. България откъм мол България

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Въпрос за обратен завой – София, Т. Каблешков към бул. България откъм мол Българи

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
    Ей сега минах от там. Пак се бяха натресли поредните отворковци.
    три броя.
    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

От: Въпрос за обратен завой – София, Т. Каблешков към бул. България откъм мол Българи

Те такава детелина да Шумен направиха ,че това тук е цвете.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        Тва в коя държава?

В идеалната!
        יעבור
        «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
          В идеалната!
          Да, щото у нас ЗДвП е така направен че да генерира глоби, а не да има превенция срещу нарушения. Затова и общо взето се спазва диагонално.
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Ми като не ви харесва в София - ми ходете си в Шумен бре - и пристанище си имате!
            Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
              К'во мрънкате бе!? Сега си имаме Гейовизия. Едно време брадатите жени са ги показвали в цирка срещу заплащане, пък сега напълно безплатно си ги гледаме и слушаме у дома....
              Пак плащаш,ама за кабелната! Нищо не се е променило кой знае колко. В цирка ги виждаха една шепа хора,а сега ги гледа цял народ!
              Иво (таксито) Андреев
              0988 91 80 50
              Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
                Ми като не ви харесва в София - ми ходете си в Шумен бре - и пристанище си имате!
                Аха , те така заприличва на сбъркано.Шо у Софе да нема пристанище
                (И на Скопското езеро е имало , ма...).
                пп Спазвайте реда и му влияйте да се пише адекватно
                пп2 Инцидентното нарушаване никога не е изменяло реда , само до санкции води.
                Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Първоначално публикуван от suzuki team Преглед на мнение
                  Пак плащаш,ама за кабелната! Нищо не се е променило кой знае колко. В цирка ги виждаха една шепа хора,а сега ги гледа цял народ!
                  То кой гледа телевизия в днешно време?

Коментар

Ооо,мисля че сме малко тия дето не гледаме!
                    Иво (таксито) Андреев
                    0988 91 80 50
                    Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                      То кой гледа телевизия в днешно време?
                      Който си няма друга занимавка.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Крумов Преглед на мнение
                        Разликата е ,че там на зап ад от Калотина правилата са направени именно за да им е удобно и трябва да си пълен идиот за да ги нарушаваш.Пример-ограничение на магистрала 120 км-всички карат с това ограничение ,ВСИЧКИ и са единици шаренките дето тичат наляво надясно ,но бързо ги укротяват. Та удобството е ,че стигаш по бързо и по безопасно с тълпата. В БГ някой карат със 100 ,някой ги застигат със 160 и ето ти конфликтна ситуация.Ама тези със 160 никой ги не гони-те това е разликата. Дано да си ме разбрал. А когато данъците са незначителен процент от приходите ,размерът не е съществен.
                        Ето това е пак разликата -примерно в БГ данък сгради е 100 лв на приходи 500 лв -относително голям процент.Както и осигуровките и държавните вземаниЯ -на 100 лв държавата взема повече от 50.
                        УРЕДЕНА И ПРАВОВА ДЪРЖАВА ОЗНАЧАВА ПРАВИЛАТА ДА СА ЕДНАКВИ ЗА ВСИЧКИ .
                        Сериозно?!.... Пресен случай от преди две седмици - отивам в пощата да си получавам колет. Нямам известие за пристигането, щото междувременно си смених адреса. Отивам в главния офис, давам си документа за самоличност и изненада. Юнака вика: "За тоя адрес нямаме нищо", Питам: : "Е не може ли да го проверите къде е?" "Ми не, не можем, щото е от чужбина". Викам си "Бре, да го е..., трябваше вече да е дошъл". Как да е, нали живеем в уредена държава, има тракери и т.н., та си го видях, че е пристигнал и добросъвестно си записах кода на пратката. Отивам пак и юнака вика: "Верно да го е..., тука е, ама не баш! Намира се в пощенската станция на центъра, щото са те търсили на адреса, но не си бил там." Обяснимо, нали все пак ходя на работа. Завличам се в пощенската станция и бодро обяснявам на лелката кое как в очакване да ми даде проклетото нещо и да си ходя. Да, ама не. Сумтя 3 минути, после дойде още някаква лелка, която в последствие се оказа, че е някаква шефка, и двете дружно ми заявиха, че НЯМА да ми дадат колета. В първия момент помислих, че нещо не съм разбрал и почнах да гледам като прецицало маче и пак им обяснявам. Ма тетката-шефка вика: "Съжалявам, господине, но ние си имаме ПРАВИЛА и без бележката за известие НЯМА да Ви дадем колета." Тука вече се ядосах и почнах да повишавам тон и да им обяснявам, че няма откъде да взема ш.баното известие, щото вече не съм на тоя адрес, пощальона може да го е пуснал в грешна кутия или кучето да го е изяло, но данните в шофьорската ми книжка, както и от личната карта доказват, че това съм аз. Е тя пак ми пее: "Съжалявам, разбирам Ви, но не мога да Ви дам колета". Както и да е, имаше леко продължение, използване на някои четирибуквени думи, но не ми дадоха колета. На другия ден си го взех, като леко подправих една стара уведомителна бележка и работата стана за 2 минути. Та на запад правилата били за удобство, викаш.... Има и други дивотии, ма не ми се пише вече, че трябва да излизам. Хайде със здраве и пак ти казвам - ако смяташ, че е толкова зле в България, излез за половин-една година и поживей другаде, да имаш база за сравнение ....
                        П.П. Колкото до спазването на ограничения на скоростта, само леко ще се усмихна.... НИКОЙ не спазва ограниченията (където няма камери, разбира се), освен новобранците-шофьори....
                        Последно редактирано от kuzdov; 10-09-15, 18:51.
                        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                        Неизвестен мъдрец

Коментар

Сериозно?!.... Пресен случай от преди две седмици - отивам в пощата да си получавам колет...
                          Пощите "на Запад" са държавни и в тях обикновено работят трудоустроени ... умствени инвалиди. Затова просперират разни частни куриерски фирми.
                          В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                            Пощите "на Запад" са държавни и в тях обикновено работят трудоустроени ... умствени инвалиди. .
                            То само пощите да бяха - супер щеше да е. В Австрия по закон поне 10% от заетите в обществения сектор трябва да са трудоустроени. Общини, министерства, митници ...... и каквото се сетиш.
                            Но в Чистотата - само арийци с бели ръкавици, че се пенсионират като военните на млади години.
                            Ох, искам да съм коминочистач във Виена - Графика ми е сигурен до пенсия, нищо, че се топлят на парно и газ. На 6 месеца трябва да им заверя изправността на комините.
                            Сори за отплесването, ама тя темата оттече.......

Коментар

Сериозно?!.... Пресен случай от преди две седмици

....
                              П.П. Колкото до спазването на ограничения на скоростта, само леко ще се усмихна.... НИКОЙ не спазва ограниченията (където няма камери, разбира се), освен новобранците-шофьори....
                              Куздов, ако ти поискат и лична карта да ти продадат на по тънка цена( официално, с табелка и касов бон) бира от кварталния магазин не ги гърми..., приеми го като комплимент. Като деца сме, в един уж толкава познат свят. Е , табелка само за пол**и наистина идва малко в повече, ама нали сме от Балканите....

Прав си за камерите, някой трябва да плати целият проект.
                              В наши дни Вазов щеше да напише " Под Егото", а Алеко само "До Чикаго".
                              В. Иванов

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                                Пощите "на Запад" са държавни и в тях обикновено работят трудоустроени ... умствени инвалиди. Затова просперират разни частни куриерски фирми.
                                Всъщност чисто икономически погледнато са частни. Royal mail е собственост на Нейно Величество ... Иначе за другото съм абсолютно съгласен. Няма такива тъпаци другаде, а не е като да са зле платени. Около 10 паунда на час им е стартовата заплата, а аз си скъсвам г.за в производството за 9,50.
                                Първоначално публикуван от Жоро Байкушев Преглед на мнение
                                Куздов, ако ти поискат и лична карта да ти продадат на по тънка цена( официално, с табелка и касов бон) бира от кварталния магазин не ги гърми..., приеми го като комплимент. Като деца сме, в един уж толкава познат свят. Е , табелка само за пол**и наистина идва малко в повече, ама нали сме от Балканите....
                                Прав си за камерите, някой трябва да плати целият проект.
                                Съвсем официално си я има тая табела и в Алди. Пише, че ако изглеждаш на възраст под 25, могат да ти поискат ЛК за да докажеш, че си над 18. Е ако някога ми я поискат, ще разцелувам продавачката .... Иначе такава за по-тънка цена заради национална принадлежност не съм виждал. Ма аз и не ходя в полски кръчми и магазини, де. И в български не ходя, даже почти не контактувам с източноевропейци, че малко ми идват в повече ....
                                П.П. Сетих се за прословутите синьо-зелени зони, дето Крумов толкова се пеняви срещу тях, покрай преместването ми в новия апартамент. Та настанявам се аз в късния следобед, щастлив новодомец, примъквам си скромната покъщнина и си зарязвам колата на улицата. Има си джоб за паркиране, няма забранителни маркировки и табели, нищо... Ставам на другия ден и с лек горчив привкус в устата забелязвам едно жълто-черно-бяло пликче да се мъдри под чистачката ми. Естествено, честитка. За 50 паунда, като щедро са ми предоставили възможността да платя "само" 25, ако го направя в двуседмичен срок. Просрочено време за продължителност на престоя, което не е указано НИКЪДЕ, освен на сайта на общината. Найс, а...?!
                                Последно редактирано от kuzdov; 10-09-15, 21:02.
                                "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                                Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X