Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Елементарна колегиалност на пътя.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Елементарна колегиалност на пътя.

Във връзка с местата за отдих по пътищата, преди 3 дни пътувах 500км из страната с куче.
    Съответно решихме периодично да го поразхождаме. Първото място, на което планирах да спра бе първата тираджийската отбивка след разклона от Бяла към Плевен...
    В момента, в който намалих видях, че боклуците там са до коляно - не посмях да спра и подминах.
    Малко след това виждам едно асфалтирано пътче встрани - викам си - това е мястото.
    Криввам по него, а то става почти офроуд. Как да е - спирам, излизам с кучето и тогава забелязвам, че пътя е осеян с презервативи
    Общо взето отново аварийно напуснахме и това място, където 'колегиалност' са проявявали колеги шофьори...
    Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
    Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

От: Елементарна колегиалност на пътя .

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
      Имам още питане: ако возиш дете и то има зор, кво правите? До колко годинки може да пикае до колата, без да го тикнат в затворА? Егати странатА... кучетата имат повече права от хората.
      Кучетата могат да си правят каквото си искат, стопаните им трябва с найлоново пликче да им приберат хубостите след като са свършили. Иначе си прав- хубаво е да знаеш, че всяко храстче в парка е и кенеф. Само дето намирам за трудно да обясня на 3 годишната си дъщеря, защо не трябва да се завира из храстите в парка /без да я е напънало естествено/.

Егати държавата, серат навсякъде!
      https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

У Щатско ли серат на секъде? Ако говориш за там...ела да видиш тука кво е по парковете По сред бял ден лятото кендзат по храстите при положение,че има безплатна химическа тоалетна...

Коментар

А днес целия ми ден мина да се чудя : магистрала , 2 платна и авариино , и ако му се кара в средата защо е прекрачил осовата линия и пречи на останалите , останалите шарят като къркани тo единя до другия край и като свирнеш ги тряска простотията , за пример : катил с поло , липсва ляво огледало на шофьорската врата , шари на магистралата , никакво нормално движение , гумите под шофьора са на 10 сантимета от осовата линия , в ляво , тоест полото е в средата, като титнах го удари селянията, кво им става по улиците ? Ще започна накрая да карам кубчето на жена ми , отвсякъде е с ролбарове , а тя все им вика : Ще се удариш идиот : D
          VW Passat 2.0 TDI 4motion
          Mercedes B 220 4matic
          Toyota Land Cruiser 150 3.0 D-4D
          Ford Fiesta RS-1.6

Коментар

Как може да се кенза без дисциплина след 7,00 часа сутрин и то па на обществено място!Кви са тия торби,какво да говориме за глоби,това си е хулиганство!
            Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Първоначално публикуван от Борислав Ангелов (fnqkhhhzzz) Преглед на мнение
              У Щатско ли серат на секъде? Ако говориш за там...ела да видиш тука кво е по парковете По сред бял ден лятото кендзат по храстите при положение,че има безплатна химическа тоалетна...
              Не бе, в България серат навсякъде. Това с храстите го написах по повод на изказването на колегата "какво правите като ви напъне?". Ми не се изхождаме където ни падне. Имам 3 годишна щерка и бременна в 7 месец жена- не съм забелязал забраната да се се@е навсякъде да ми нарушава душевния мир.

Внимателската с българските храстчета- демократично са ос@ани...
              https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Нещо осрахте темата (не че беше много полезна и преди това)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X