Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Рама казвате?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Рама казвате?

И на девяностой миллисекунде водитель получает по голове с такой силой, что в пике суммарное замедление подскакивает до рекордной цифры в 228g!
    Какво казваше тук Стефат за g-тата?
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Да-а-а. Конструкторите наистина са забравили че в УАЗа ще се возят хора

А това дали сте го виждали?

http://www.youtube.com/watch?v=T2pgiw1aTlQ
      Последно редактирано от Lazar; 21-08-07, 22:18. Причина: Допълнение

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=3gtwYXuiACE&NR=1
        а това ?
        LZ1HKW
        Реглаж на преден и заден мост
        My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Същата работа. Само плюс незакрепен (то как ли трябва да го закрепиш обаче???) товар...
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Да-а-а. Конструкторите наистина са забравили че в УАЗа ще се возят хора
            Еее , вие пак го изкарахте враг номер 1 на човека... Алкохолът и цигарите също са опасни , свинските мръвки дето всички обичаме са тих убиец , ама си ги консумираме , нали... А уаза не знае за отношението ви към него и още си върви в една камара страни по света и си върши работата. Ама то си е тъй - което не те убива те прави по-силен...

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
              ...А уаза не знае за отношението ви към него...
              Знае той, знае..В казармата му го казах няколко пъти
              Последно редактирано от Yaro; 22-08-07, 11:03.

Коментар

което не те убива те прави по-силен...
                Крилата мисъл ... и е истина ...

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
                  ...А уаза не знае за отношението ви към него...
                  Знае той, знае..В казармата му го казах няколко пъти
                  Е , и той разсърди ли ти се , предаде ли те? Служи ли ти вярно докато се уволни , нищо че е "опасен" , че е неудобен и че не изглежда фамозно като Хамър или Q7 ? Сигурен съм , че се представил достойно.

Коментар

Угу. Нас ебут, а мы крепчаем.
                    Ей ти ги границите на приложимост на пиндоските псевдомъдрости.

Коментар

Е , и той разсърди ли ти се , предаде ли те? Служи ли ти вярно докато се уволни , нищо че е "опасен" , че е неудобен и че не изглежда фамозно като Хамър или Q7 ? Сигурен съм , че се представил достойно.
                      Ех...Достойно се представи.. ама зорлем Дори след това мислех да ли да не си купя един

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                        И на девяностой миллисекунде водитель получает по голове с такой силой, что в пике суммарное замедление подскакивает до рекордной цифры в 228g!
                        Какво казваше тук Стефат за g-тата?
                        Според мен има някаква грешка в же-тата. 228 же е нещо дето не го фаща елката.
                        Виж 28 ще съм по-съгласен за ударно натоварване.
                        За това да ли коли като Вранглела и/или Уаза и/или други подобни стават за пътя, то новините са пълни със свъхсигурни леки коли с n възглавници и няколко десетки датчика, който са причинили летален изход на своя водач.Всичко зависи от гарнитурата между волана и седалката. ( Това май вече съм го казвал).

Това не е защита на Уаза, а на това, че тези тестове лично според мен са се изродили в някаква форма на само реклама на производителите на леки коли. Моето Рено има 12 възглавници и една камара трибуквени системи от типа на ABS,ESP и т.н. Но не мисля че ще го пробвам в стената....
                        Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
                        NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

което не те убива те прави по-силен...
                          Аз на това винаги съм отговарял с въпроса: Ако ти отрежат двата крака, двете ръце, езика и ти извадят двете очи и ти спукат двете тъпанчета, това ще те направи ли по-силен?
                          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

УАЗът в никой случай не е безопасен автомобил. Хич да не го блъскаш с него има толкова начини да се нараниш, че...
                            Например да си разпориш рамото от шофьорската врата с махната горна част. Острият и ъгъл си е направо опасен, или да си удариш ръката в таблото, при включване на 1-ва или 3-а скорост
                            За леки светофарни сблъсъци е супер, но с висока скорост...
                            Друг е въпросът, че това нещо категорично не става за по пътя. Карам го с 60км/ч., а имам усещането, че се движа с 320
                            Спирачките са само загатнати...
                            Но в гората е диво зверче В крайна сметка за по пътя има друго
                            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
                              Аз на това винаги съм отговарял с въпроса: Ако ти отрежат двата крака, двете ръце, езика и ти извадят двете очи и ти спукат двете тъпанчета, това ще те направи ли по-силен?
                              А аз на това ще отговоря така - дай аз да ти направя поне една от тези операции които изброи , пък да видим дали няма да умреш

Коментар

А аз на това ще отговоря така - дай аз да ти направя поне една от тези операции които изброи , пък да видим дали няма да умреш
                                ))))) Явно си садист добряк. Трябва ли ти анестезиолог?
                                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X