Ето вижте тук още един аспект във вечния спор "Рама - самоносещо купе"
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Ууу ... умни. Че и наблюдателни. Бравос.
Купето се откъсва от рамата при 25 же. Главата от прешлените - при 20 - 23 пак же. Четете http://offroad-bulgaria.com, там пише по въпроса.
За да не става тая беля с волана, на старите американски джипове кабината е на предпазни колани. Две стоманени въжета между дъното и последния напречник на рамата. Кой защо не ги слага в днешно време не знам.
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Никъде не е посочено с колко километра е удараТака че не го считам за много достоверно.
Да, УАЗ-а е по-по-най...... само дето не става за движение по пътищата...
Не че Вранглера ми е различен де, мисля че ще изглежда по същия начин и той...Просто тема за размишление.
Коментар