Обява

Свий
Няма добавени обяви.

One car too far

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: One car too far

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
    Що бе? Щеше да е интересно да пуснат някое кадро в профил на спускането. Може и в малко по-общ план.
    Е кое па е интересното. Емпирично е установено, че насирането започва някъде 10* преди да има реална опасност за стабилността на жипа. Което е функция на вестибуларния апарат и няма как да се репликира на филмче
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
      Е кое па е интересното. ...
      Па да видим що трябваше с въже да пречат на Жипа да си слезе.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
        Гледах две серии, тази в джунглата и визираната от теб и нещо ме избива на смях.Пообикалял съм тези места и имам представа, но този с карането по реката откровено ме разсмя. При перфектен терен около самата река тези се набутаха директно в най-трудното и опасно място за придвижване. ОК, приемам че трябва някакъв екшън да става но това ми е направо... В амазонската джунгла пък да се придвижваш с джип извън прокарани с доста сериозна пътностроителна техника!?!- мечта направо. Там транспортните артерии са реките. Интересно ще ми е ако някой вземе та им повярва и се бухне в джунглата с джипа, или пък в някоя река слизаща от върховете на Андите, кротко търкаляща си огромни камъни.

Да де ама нали виждаш че затова че бяха в периферията никои нищо не написа.Значи за тези дето не са виждали джунгла това е реално.
        За това колко трябва да е хард предаването всеки който е ходил на експедиция а не на състезание знае че трябва да запазиш машината и да стигнеш до крайната цел а не да се изтумбиш на първата земна цицина.Щото аз съм виждал обръщане на джипка в опит за мерене на ходове на офроуд събора.

Мой приятел доктор от Пирогов ми сподели че печените лекари също много се смеят на болничните серияли.Но за начинаещите студенти същите тези бози помагали с термини имена и тн.Сигурно и в криминалните серияли и милиционерите е същото.
        А и аз вече съм сигурен че всеки прост български дървар може да направи по качествена продукция и с повече кръв и екшън.Лошото е че първо няма кой да го направи и второ няма кой да го плати.Ние една водна помпа не можем да спуснем с хеликоптер та камо ли цял жиб на 2100мнв.Например при снимани 30 часа видео от рали Дакар няма желаещи да платят монтажа за един час филмче.Няма и желаещи в българия за излъчването му.А за снимане да не говорим.Предаването е слабо за хард състезатели но за масовия зрител става.Например чичо ми едва ли е знаел че с влажна клонка може да приведе искра към запалването.Много на сериозно го гледате.И отново ще напиша в един час предаване заедно с рекламите няма как да се даде всеки един момент от преживяването.Ако ги дават тия двамата как тридесет минути махат накладка и сплескват спирачни тръбички или сулат макари и въжета повечето от вас биха ревнали че това не е предаване за полеви ремонти и с право.

Ако има нещо което най много ме дразни в предаването това е дървения превод.Значи кво стаа ние едно скапано предаване не можем да преведем читаво а иначе критикуваме как е замислено снимано и монтирано.
        Последно редактирано от PETER BLIZNAKA; 19-09-12, 15:25.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
          Хъм, курС надали ама виж ено гопро никак нема да му се разсърдя

ПП Я дайте директен линк, че нещо ми отваря секви други реклами
          Не мога да го намеря и аз. Или играта вече е свършила(не ми се вярва), или ще се появи след малко!
          ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
          0878 23 58 34- Радо

Коментар

Aз пак да питам - къв зор видя тоя пусти кабел, че стигнахме до геройствата с клонката. На мен ми се види несериозно, при претенции за офроуд.
            Казано по друг начин - пари-стока-пари прим. 99% от зрителите ще се впечатлят повече от клонката, отколкото от реален преход. Щото не са слизали от аутобана и мол-овете.
            п.с. Това Дискавъри изпростя много могъщо като канал. То не бяха духове, то не беше оня дето ходи по вода и чете мисли. Чудя се как все още ги досрамява да покажат възкресяване на мъртви.
            Показваха и левитация.
            След пълнежа за "борбата с рибите" - очаквам да почнат и с латиноамериканските сериали. Щото бройка и гледаемост, нали... Близу хубаво ги резнаха, дано и Булсат ги опарят, че евентуално да се сетят... Че тръгнаха към сапункаджийски канал! Само като им видиш и рекламите... А се имат за скъп (като пари) образователен канал.
            Последно редактирано от Rabin; 19-09-12, 15:58.

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
              очаквам да почнат и с латиноамериканските сериали
              И аз, няма да се учудя.

Първоначално публикуван от RadoR Преглед на мнение
              можеш да спечелиш курс по оф роуд обучение
              И ако го спечелим, тези ли ще ни обучават?
              08седем9010З60
              MAKE RALLY NOT WAR
              Confidence in Motion

Коментар

Discovery е тъп канал за вас, сигурен съм, че си имат огромен добре платен екип, който си разбира от работата, занимаващ се точно с това, какви предавания да правят, за да са интересни на МАСОВИЯ зрител. И все пак на мен Дискавъри си ми е интересен канал, но винаги мога да превключа на Nat. Geo.
                Лопата - друг солдата!!!

Коментар

Първоначално публикуван от O.K Преглед на мнение
                  Discovery е тъп канал за вас, сигурен съм, че си имат огромен добре платен екип, който си разбира от работата, занимаващ се точно с това, какви предавания да правят, за да са интересни на МАСОВИЯ зрител. И все пак на мен Дискавъри си ми е интересен канал, но винаги мога да превключа на Nat. Geo.
                  Зависи, и Нат. Гео. имат интересни предавания, но и Дискавъри също...
                  Например, редовен зрител съм и на двете телевизии, Нат. Гео. нямат "Как се Прави", "Как са го направили" и "Как се прави Спорт", "Свръх човеци с Стан Лее", но пък Дискавъри нямат "Mega Factoriess/ или както се пишеше там..." и още предавания
                  И двете телевизии имат страшно поучителни предавания... Така че е относително коя е по-добра
                  Предаването, както всяко от този род/ за оцеляване в пустоща и навсякъде/ Има си добър екип за всичко, за маршрута и за още куп неща...

Aз пак да питам - къв зор видя тоя пусти кабел, че стигнахме до геройствата с клонката. На мен ми се види несериозно, при претенции за офроуд.
                  Казано по друг начин - пари-стока-пари прим. 99% от зрителите ще се впечатлят повече от клонката, отколкото от реален преход. Щото не са слизали от аутобана и мол-овете.
                  п.с. Това Дискавъри изпростя много могъщо като канал. То не бяха духове, то не беше оня дето ходи по вода и чете мисли. Чудя се как все още ги досрамява да покажат възкресяване на мъртви.
                  Показваха и левитация.
                  След пълнежа за "борбата с рибите" - очаквам да почнат и с латиноамериканските сериали. Щото бройка и гледаемост, нали... Близу хубаво ги резнаха, дано и Булсат ги опарят, че евентуално да се сетят... Че тръгнаха към сапункаджийски канал! Само като им видиш и рекламите... А се имат за скъп (като пари) образователен канал.
                  Че стават сапунерка е вярно, преди да почнат да превеждат предаванията/ май се намеси нова телевизия в правата за България на Дискавъри/ реклама можеше да видиш, на има няма 40-50 минути, даже и повече и то реклама на някое предаване и програмата за деня, сега са непрекъснато и то пълни Български бози... Да, превеждат предаванията, което е добре, но пък тея реклами ги изкъртиха....
                  Но има спасение и от бозите, сменям веднага на Нат. Гео...
                  Последно редактирано от Борис Хаджиценев (bob4oo); 19-09-12, 22:49.
                  За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                  Honda Dominator 650
                  088ЧЧ93979-->Борис
                  0878956Ч38-->Борис

Коментар

Синхронизират си рекламите с NatGeo. Сакън да не пропуснеш за ароматизатора за тоалетна. Пък и последните се оляха с оня кучкар-лилипут. И все нови епизоди вадят, че ги и повтарят, мам@а им!
                    Дискавъри го гледам от години. Случвало се е по цял ден да има интересни неща. Сега се замислям кога за последно съм го гледал въобще. И дори да се загледам, като в случая с тази тема - разочарованието измества удовлетворението. Останалото - "Борба с речните чудовища" - направо занемявам от заглавието само.
                    Хубаво, че угаждат на т.нар. масов зрител. Както останалите 95 % от каналите. Голяма конкуренция, голямо чудо! Сапунки, спорт, чалга, сървайвър, модерирани новини... все на средностатистическия да му е добре!
                    Ами ний к'во да гледаме, бе...

Коментар

... Ами ний к'во да гледаме, бе...
                      Стига сте гледали телевизия и клипчета в Youtube! Излезте в гората ...
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                        Стига сте гледали телевизия и клипчета в Youtube! Излезте в гората ...
                        Ей това е най-готиното мнение в цялата тема! Даже предлагам някой от тук пишещите като излезе в гората да ми се обади, да отида с него и да си взема камерата - току виж сме направили предаване с което можем да покажем на онези от Дискавъри, кое и как... Снимането и монтажа от мен - без пари! Близнак, ако дакарския материал стои още и събира прах - дай да го монтирам филма, пък като е готов може и да се навие да го излъчи някой... Мисля, че следващото българско участие в това велико състезание, ще е добър повод за това... За един месец съм го опраскал!

Коментар

Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
                          Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
                          0885 660 613

Коментар

И аз го следя това нещо редовно и оставам със смесени чувства, въпреки че съм абсолютен начинаещ в офроуда. Ако има нещо, което наистина ме дразни е това, че всеки път повтарят колко стар бил Джипа, на цели десет години, едва ли не трябва да започне да се разпада по пътя. Какво да кажа тогава аз с 26-годишното глиганче, какво да кажат колегите с УАЗ и ГАЗ на по 30-40 лазарника? Другото нещо - всеки път натякват, че колата е само с "елементарни офроуд модификации". Е дори само на пръв поглед там са налице правилни гуми, мощна лебедка, шнорхел, а под капака бог знае какво е...
                            Иначе, има и полезни нещица, и по линия на оцеляването (като планинар последното място, където бих спал в студа е колата), и по линия на някои ремонти. Не, далеч съм от мисълта да си нося яйца, ако спукам радиатора, но определено при първа възможност ще метна в жабката едно флаконче с нещо, направено за тази цел..както и по едно жило за газта и съединителя
                            Колкото до карането на "експерта", склонен съм да си мисля, че опитът му е в трофита, а не траял, кара доста бързо и умело на добрите участъци, ама на кофтите такива доста гадни камъни успя да си набута между мостовете, на серията в пустинята беше особено смешно, защото точно, когато задръсти един такъв камък пред/под задния мост, се оказа че океанът е отсреща. Смях се доста и на мохабета, че синтетичното въже на лебедката можело да се скъса и да убие някой. Или когато мажеше вазелин направо върху калта...
                            С две думи, ще си продължа да го гледам чисто за забавление, но по отношение на научаването, това няма стойност, особено на фона на няколко добри учебни филма, които успях да изровя в интернет. A 4x4 Is Born беше несравнимо по-весело, по-стойностно, разбираш как работи превозното средство в детайли, пък и основните правила за каране бяха демонстрирани...

ПС. Зарових се, и се оказа, че Бил Ву кара... Ламборджини Мурсиелаго по състезания, и Хамър Н2 за асистираща машина...
                            1986 Samurai SJ413 1.3 G13A
                            Андрей - 0894 272772

Коментар

Обърнахте темата на ''Дискавъри и тъпите му предавания''. На всеки му харесва различно, като не ви харесва Дискавъри недейте да го гледате!Стига сте ги критикували! Има хора на които им харесва. За мен лично има много хубави предавания, и по-добре да гледам тях, отколкото разни простотии като ВИП Брадър, или ония турски сапунки!
                              Поздрави!
                              0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от RadoR Преглед на мнение
                                Обърнахте темата на ''Дискавъри и тъпите му предавания''. На всеки му харесва различно, като не ви харесва Дискавъри недейте да го гледате!Стига сте ги критикували!...
                                Aми по тая логика - не ни чети.
                                Лично мен - тоя измисления ТВ магьосник "Динамо" - обижда интелекта ми. Хептен за балъци ни взеха. Четене на мисли, ходене по вода, заставане в пози, сякаш, че няма гравитация...
                                Нагласена работа. Просто не вярвам, че е фокус, а че е монтаж.
                                По самата тема няма много какво да се коментира

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X