Обява

Свий
Няма добавени обяви.

One car too far

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: One car too far

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
    Aми по тая логика - не ни чети.
    Лично мен - тоя измисления ТВ магьосник "Динамо" - обижда интелекта ми. Хептен за балъци ни взеха. Четене на мисли, ходене по вода, заставане в пози, сякаш, че няма гравитация...
    Нагласена работа. Просто не вярвам, че е фокус, а че е монтаж.
    По самата тема няма много какво да се коментира
    Има какво да се говори по темата .
    Забелязах как са обърнали Гоодрич-а, така, че да не се вижда марката на гумите. Все едно никой не знае, че това е БФ Гудрич
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от RadoR Преглед на мнение
      ... Забелязах как са обърнали Гоодрич-а, така, че да не се вижда марката на гумите. ...
      Това изобщо не е сигурно. Гумите се произвеждат и с бели надписи, и без такива.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
        Това изобщо не е сигурно. Гумите се произвеждат и с бели надписи, и без такива.
        Гумите имат бели надписи и са обърнати навътре. Видях го предния епизод!
        0878 23 58 34- Радо

Коментар

Обърнахте темата на ''Дискавъри и тъпите му предавания''. На всеки му харесва различно, като не ви харесва Дискавъри недейте да го гледате!Стига сте ги критикували! Има хора на които им харесва. За мен лично има много хубави предавания, и по-добре да гледам тях, отколкото разни простотии като ВИП Брадър, или ония турски сапунки!
          Поздрави!
          Аз пък лично съм доста критичен точно към това предаване. Аргументите ми: Насочено е към т.нар. "масов зрител" но е абсолютна заблуда за него. Я представи си че някой без никакъв опит се изхака в джунглата с джип, ей така подлъган по техните критерии. Или пък се бухне в реката, онази с големите камъни. Изхода и в двата случая е вероятно да е фатален, и то точно за този всеядният зрител за който е и правено това.
          Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
          Селска фурна аспух нема. Пак същият.
          В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
            Или пък се бухне в реката
            Миии, зависи. Лично аз с Чавдар по стечение на обстоятелствата сме водили турбо неподготвени паркетници по подобен терен пък е на сички издрапаха.

Освен тва в предаването има нещо което всички пропускате. Офройта приключва когато стигнат черния път
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
              Аз пък лично съм доста критичен точно към това предаване. Аргументите ми: Насочено е към т.нар. "масов зрител" но е абсолютна заблуда за него. Я представи си че някой без никакъв опит се изхака в джунглата с джип, ей така подлъган по техните критерии. Или пък се бухне в реката, онази с големите камъни. Изхода и в двата случая е вероятно да е фатален, и то точно за този всеядният зрител за който е и правено това.

Е то по тази логика сега дават и някакъв дето ходи по въже опънато между хотели и сгради кара колело мотор и т.н.Не вярвам някои да се пробва за ташак в джунглата ако е пълен аматьор.Пък и знаеш че джунглата ще го сдъвче и изплюе веднага.Тя е като океана...няма да има много време за експерименти.
              Колкото до щетите нарочно са режисирани за да е по интересно.Филма като не е за състезание е доста трудно да грабне вниманието на хора дето се занимават с офройд.То тук във форума имаше хора дето обявиха и Беър Грилс за пълен нещастник.Аз от интерес си купих последната му книга и се оказа че си е доста хард копеле.Най малкото три години след тежка травма на гръбнака тръгва да катери Еверест и успява.За разлика от други хард катерачи от същия лагер.Едно от най важните неща е и че сам си е намерил спонсори за това приключение.Там той дава обеснения защо така се снима предаването му в Дискавъри и ако го прочетете ще разберете защо е направено така.
              Последно редактирано от PETER BLIZNAKA; 20-09-12, 15:42.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                Миии, зависи. Лично аз с Чавдар по стечение на обстоятелствата сме водили турбо неподготвени паркетници по подобен терен пък е на сички издрапаха.

Освен тва в предаването има нещо което всички пропускате. Офройта приключва когато стигнат черния път
                Ако е по Елешнишка река то и аз съм водил групи и все са минавали, е с малки изключения и то не че не могат а от страх. Аз като видя вода задължително се бухвам вътре и не един път съм го ял и без тази пародия.
                Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.

Коментар

Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA Преглед на мнение
                  ... Филма като не е за състезание е доста трудно да грабне вниманието на хора дето се занимават с офройд. ...
                  На моменти е много силно усещането, че (както се казваше в един стар български филм) всичко е пластилин и кинефикация.
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA Преглед на мнение
                    Е то по тази логика сега дават и някакъв дето ходи по въже опънато между хотели и сгради кара колело мотор и т.н.Не вярвам някои да се пробва за ташак в джунглата ако е пълен аматьор.Пък и знаеш че джунглата ще го сдъвче и изплюе веднага.Тя е като океана...няма да има много време за експерименти.
                    Колкото до щетите нарочно са режисирани за да е по интересно.Филма като не е за състезание е доста трудно да грабне вниманието на хора дето се занимават с офройд.То тук във форума имаше хора дето обявиха и Беър Грилс за пълен нещастник.Аз от интерес си купих последната му книга и се оказа че си е доста хард копеле.Най малкото три години след тежка травма на гръбнака тръгва да катери Еверест и успява.За разлика от други хард катерачи от същия лагер.Едно от най важните неща е и че сам си е намерил спонсори за това приключение.Там той дава обеснения защо така се снима предаването му в Дискавъри и ако го прочетете ще разберете защо е направено така.
                    Пеко, то на всички такива предавания има предупреждения да не се опитва всеки да го прави ама...
                    Аз след третото ходене в джунглата реших че съм напред с материала и тя ме "изяде" без да ме изплюе та се наложи да се изплювам сам и научих по възможно най-трудният начин че там сам не се влиза и че по-удачното 4х4 се казва КОН а не АТВ Имам си обеца на ухото.

Коментар

• От: One car too far

Довечера мисля да го гледам. Дано този път поне опънат лебедка..
                      0878 23 58 34- Радо

Коментар

Дано този път поне опънат лебедка..
                        Тц... но дестилират вода от урина.
                        1986 Samurai SJ413 1.3 G13A
                        Андрей - 0894 272772

Коментар

Първоначално публикуван от Yusha Преглед на мнение
                          Тц... но дестилират вода от урина.
                          Евентуално само я кондензират водата.
                          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                            Това ако приемем, че не допринасят с акта на изпикаването за протичането на процеса Иначе.. изпарение + кондензация = дестилация. Физика, ракия...
                            1986 Samurai SJ413 1.3 G13A
                            Андрей - 0894 272772

Коментар

• Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                              Те ще показват умения по Оф Роуд, или ще показват, че са гледали Беър Грилс ?

Започна, да ги видим какво могат в пустинята..

До тук забелязах 2 неща- окачване OME и лебедка Superwinch.
                              Последно редактирано от Goblin; 25-09-12, 21:44.
                              0878 23 58 34- Радо

Коментар

Хах,добрия стар познат начин за охлаждане!Едно време,винаги когато пътувах,Троян-Пловдив,като минавам през Беклемето,носех една каса с вода в багажника на ладата!Когато стигна до билото и наближи да се спускам по урвата надолу,тогава температурата беше над 100 градуса и като отворя казанчето,водата си кипеше,та доливах и по някое килце вода от касата!Също пусках и парното,поне при ладата работеше,този метод!
                                Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X