Обява

Свий
Няма добавени обяви.

One car too far

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: One car too far

И този епизод не беше кой знае какво..
    И точно когато им трябват яйца, те ще имат в багажника, да, да..
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от RadoR Преглед на мнение
      И този епизод не беше кой знае какво..
      И точно когато им трябват яйца, те ще имат в багажника, да, да..
      Е ти да не очакваш да кръжат в несвяст докато нещо се счупи, та да покажат как се оправя
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Оня път зор видя не кое да е друго, ами кабел за свещи.
        Toя път ми е чудно как спукаха радиатор на максимално удобно за снимки и яйце място. Точно в средата!
        p.s. Чудя се туй Жипче има ли блокажи? Бавни? Тоя пусна на първа по хълма. За бавни не чух. Поне малко от малко олфрут да видим. То се е видяло, че ги мързи да правят серия с лебедка.
        Последно редактирано от Rabin; 25-09-12, 22:33.

Коментар

Сасипаха капака на Jeep-a. Този ентеЛегеНтен тип, като почна да подскача, като хахо.

Коментар

Накрая ши зема, да си зема един Врангел- По Discovery го възхваляват всеки вторник, а преди малко забелязах, че и Сизър Милър от National Geographic кара с такъв..
            Между другото, утре епизода какъв ще е ?
            0878 23 58 34- Радо

Коментар

Не са го пуснали по тракерите-само дo 5 Епизод-съжалявам.
              Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
              Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
              0885 660 613

Коментар

Май е този дето показват как са снимали серията. Яко е тъп
                Има го в пиратскиязалив.се
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                  Май е този дето показват как са снимали серията. Яко е тъп
                  Има го в пиратскиязалив.се
                  Къде са ? Ще опъват ли лебедка ? Всеки епизод, е по-тъп..

Чак сега разбрах..... Ще дават Оф Роуд съвети......
                  Последно редактирано от Райковски; 02-10-12, 21:03. Причина: вече разбрах
                  0878 23 58 34- Радо

Коментар

Здравейте фенове на офроуда, регистрирах се специално за този пост. Причината да пиша тук е, че съпругата ми участва в играта с тези епизоди и спечели голямата награда - курс по офроуд...идеята беше да спечели евентуално 2-та награда (камера) за детето ни, което е фен на фотографията или 3-та инструментите, за мен :-)...тези дни се очаква да получи наградата, която е ваучер за този курс и бихме искали или да го заменим с някой от вас, ако е участвал в играта и е спечелил някоя от другите награди или да изпратим ваучера по куриер срещу договорена сума...ваучера, който ще получим е празен и трябва да се попълни името на човека, който ще се възползва от курса...повече яснота ще имаме като го получим, но бих искал предварително да имам връзка с човека, който би искал да направи замяна или да използва правото на курс...нямаме идея точно какво ще представлява курса, но след като е посочен като първа награда, се предполага че ще е нещо много хубаво и по-скъпо от камера...имам молба модераторът да не изтрива този пост, а ако има възможност да окаже някакво съдействие така и двете страни ще спечелят....

Коментар

Първоначално публикуван от bigstep Преглед на мнение
                      Здравейте фенове на офроуда, регистрирах се специално за този пост. Причината да пиша тук е, че съпругата ми участва в играта с тези епизоди и спечели голямата награда - курс по офроуд...идеята беше да спечели евентуално 2-та награда (камера) за детето ни, което е фен на фотографията или 3-та инструментите, за мен :-)...тези дни се очаква да получи наградата, която е ваучер за този курс и бихме искали или да го заменим с някой от вас, ако е участвал в играта и е спечелил някоя от другите награди или да изпратим ваучера по куриер срещу договорена сума...ваучера, който ще получим е празен и трябва да се попълни името на човека, който ще се възползва от курса...повече яснота ще имаме като го получим, но бих искал предварително да имам връзка с човека, който би искал да направи замяна или да използва правото на курс...нямаме идея точно какво ще представлява курса, но след като е посочен като първа награда, се предполага че ще е нещо много хубаво и по-скъпо от камера...имам молба модераторът да не изтрива този пост, а ако има възможност да окаже някакво съдействие така и двете страни ще спечелят....
                      Колко пари му искаш, за тоя чек ?
                      0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от RadoR Преглед на мнение
                        Колко пари му искаш, за тоя чек ?
                        Слад като изпратих лично, разбрах, че нямам право на такова...ако може изпратете ми email: t_lalov@yahoo.com и ще Ви изпратя цялата информация с която разполагам...

Коментар

Концепцията "една кола (one car) с два фара (too far)" е много стара и не представлява никакъв интерес...
                          Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Български вариант ,по бтв екшън, неделя от 21.00http://www.btv.bg/action/predavania/...a_offroad.html
                            Снимано е на трасето на състезанието "Нови Искър".Водещият обещава нови "офроуд" изживявания......
                            Ако се използват пълните възможности на едно нещо, то се счупва!!!
                            Пламен Златарев 0888 66 03 18

Коментар

Първоначално публикуван от optisprint teteven/Пламен/ Преглед на мнение
                              Български вариант ,по бтв екшън, неделя от 21.00http://www.btv.bg/action/predavania/...a_offroad.html
                              Снимано е на трасето на състезанието "Нови Искър".Водещият обещава нови "офроуд" изживявания......
                              Борко, собственикът на джипа е пич. Не го бях виждал Дефендера в изрязан вид, добре е станал.
                              Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                              Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                              В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Аmi тoй пич, ама много като за деца беше направено. Щом дори жената каза, че е голям смЕх....
                                "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X