Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Куриозни снимки и филмчета на нарушители

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Куриозни снимки и филмчета на нарушители

Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнение
    100 + км на ден в София ?!?!?!?!?!?! Ти не си ходил на училище , а само си карал колело . Калпазанин, такъв !!!
    Това беше в летните ваканциЙ и, естествено, 100 км не бяха ежедневие. После започнах да рАботя за горната част от тялото си и реших че нЕма смисъл да 'арча калориЙ за краката, в следснвие на което оставих колелото да прашасва. Провеждал съм опити и да карам до училище, но открих маршрутките, които се оказаха не по-малко суицидна опция, но поне бяха по-бързи

Като стана дума за маршрутните таксита - напоследък забелязвам, че пооредяха - да запитам пишещите в темата: това как се отрази на трафикът и някой усетил ли е положителна/отрицателна промяна, в следствие на редуцирането им?!
    С "Фармахим" - непобедим
    Дизел - само дънки!

Коментар

Първоначално публикуван от м20_маниак Преглед на мнение
      ...Като стана дума за маршрутните таксита - напоследък забелязвам, че пооредяха - да запитам пишещите в темата: това как се отрази на трафикът и някой усетил ли е положителна/отрицателна промяна, в следствие на редуцирането им?!
      Определено е положителна.

И един клип от мен. Понеже в миналото имаше възражения, че никой не качвал собсвени глупости...
      Тролеят можеше да го резна от дясно още преди да светне червено. Разсеях се. За тези, които се питат: Какво прави тролеят във 2-рата лента??? Ами много просто: "Ня#КОЙ" е монтирал жиците така, че те да не стигат до първата лента - т.е. тролеят и да иска не може да кара там.
      Та идеята ми беше да го резна, преди да ми е пресякъл траекторията като се престрои в кръговото от 2-ра в 1-ва лента. Затова и тръгнах на жълто. Глупост, нали? За малко да ме отнесе джигитът. По моя оценка мина с 80-90 км/ч.
      Приятно гледане:
      Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
        .. Затова и тръгнах на жълто. Глупост, нали? За малко да ме отнесе джигитът. По моя оценка мина с 80-90 км/ч.
        Инструктура ми навремето след яки(негови) спирачки на зелено: "Къде ти е оглеждането преди да тръгнеш бре момко? И на червено ще те пусна, но да си се огледал и преценил че няма застрашени! "
        Това че ти е зелено, не значи, че някой отляво или дясно има работещи спирачки или мозък
        байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
        Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
        Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение
          Инструктура ми навремето след яки(негови) спирачки на зелено: "Къде ти е оглеждането преди да тръгнеш бре момко? И на червено ще те пусна, но да си се огледал и преценил че няма застрашени! "
          Това че ти е зелено, не значи, че някой отляво или дясно има работещи спирачки или мозък
          Правилно ти е говорил, моя пък , ми обясняваше , че дори и да няма знак стоп, щом нямам добра видимост , спирам оглеждам се и продължавам. Много по-добре да отнеса няколко псувни , отколкото да ме отнесе купчина старо желяжо
          Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
          За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Правилно ти е говорил, моя пък , ми обясняваше , че дори и да няма знак стоп, щом нямам добра видимост , спирам оглеждам се и продължавам. Много по-добре да отнеса няколко псувни , отколкото да ме отнесе купчина старо желяжо
            Може купчината да те отнесе изотзадЗе. Аз веднъж така треснах един младеж, чинно спрял (явно инструктУрът му така го е учил) на знак Б1, докато гледах наляво да не идва някой по пътя с предимство. И младежът разправя: "Вече за трети път ме удрят отзад тука - никой не спира на това място и даже ме обвиняват, защо аз спирам!"
            България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Е аз да ме спирам от 100 до 0 за 0.5 секунди ? Карамс 50, логично , намаля преди крсътовището , без видимост. Как точно ще ме натресе отзад ? Ако се е засилил толкова, че да не може да спре, ще ме натресе без значение , дали съм напълно спрял или съм намалил достатъчно , за да мина безопасно през кръстовището.

A1+

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                Може купчината да те отнесе изотзадЗе. Аз веднъж така треснах един младеж, чинно спрял (явно инструктУрът му така го е учил) на знак Б1, докато гледах наляво да не идва някой по пътя с предимство. И младежът разправя: "Вече за трети път ме удрят отзад тука - никой не спира на това място и даже ме обвиняват, защо аз спирам!"
                Предполагам че колегата говори за неурегулирано кръстовище.А не за „Пропусни движещите се по пътя с предимство!
                HONDA DOMINATOR 650
                ОРЕЛ ASTRA
                РСПБЗН-Приморско

Коментар

Ъхъм! Както казваше един- а, откуда могу я знать, какой джигит с другой стороне идет?
                  Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Ами говоря за случай , като това. Когато пък има спрял бус да зарежда стока , е направо перфектно
                    Няма значение какъв е знака, просто нямаш видимост, ако не спреш , минаваш на риск.

A1+

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                      Ъхъм! Както казваше един- а, откуда могу я знать, какой джигит с другой стороне идет?
                      Точно за този виц се сетих и аз

A1+

Коментар

Все повече се убеждавам, че да се преекспонира е модерно...
                        Пътя е уравнение с много неизвестни, поради което следва да сме внимателни и толерантни.
                        Ако изобщо има някаква полза от тези клипове, то е да разберем горното.
                        Поне така мисля аз.
                        Не забравяйте, че който не кара-той не греши.

Поздрави,

Коментар

Е аз да ме спирам от 100 до 0 за 0.5 секунди ? Карамс 50, логично , намаля преди крсътовището , без видимост. Как точно ще ме натресе отзад ? Ако се е засилил толкова, че да не може да спре, ще ме натресе без значение , дали съм напълно спрял или съм намалил достатъчно , за да мина безопасно през кръстовището.
                          При мен се случи тук. Все едно съм зад сивата кола на снимката. Пъплех с около 10 км/ч, за завой надясно и гледах наляво - единствената посока, от която може някой да ми дойде "конфликтно", но младежът реши да закове рязко спирачки, щото така инструктУрът го е учил. При удар с 10 км/ч и всичките съвременни пластмасории по колите, нали се сещаш какво се случва?
                          България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

При мен се случи тук. Все едно съм зад сивата кола на снимката. Пъплех с около 10 км/ч, за завой надясно и гледах наляво - единствената посока, от която може някой да ми дойде "конфликтно", но младежът реши да закове рязко спирачки, щото така инструктУрът го е учил. При удар с 10 км/ч и всичките съвременни пластмасории по колите, нали се сещаш какво се случва?
                            Оглеждал си за идващиет от ляво , но си забравил да се огледаш за стоящите пред теб
                            Няма нужда да спамим и двамата знаем за какво иде реч
                            Весели дни и бъдете внимателни в жегите , и толерантни също

A1+

Коментар

.... младежът реши да закове рязко спирачки, щото така инструктУрът го е учил. .
                              Инструктора ми редовно използваше един виц за кривогледите - 'когато не можеш да гледаш натам, накъдето караш, карай натам, накъдето гледаш'
                              И набиваше в главата ВИНАГИ да гледаш натам, накъдето караш, а страничните погледи да бъдат 'стрелкащи' и моментни колкото за оценка на обстановката...
                              Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                              Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
                                Инструктора ми редовно използваше един виц за кривогледите - 'когато не можеш да гледаш натам, накъдето караш, карай натам, накъдето гледаш'
                                И набиваше в главата ВИНАГИ да гледаш натам, накъдето караш, а страничните погледи да бъдат 'стрелкащи' и моментни колкото за оценка на обстановката...
                                Много устроомен инструктур.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X