Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Наказват катаджиите, скрити в храстите. Браво на ком. Милчо Енев !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Наказват катаджиите, скрити в храстите. Браво на ком. Милчо Енев !

МВР ще наказва катаджиите, които се крият в храстите, закани се шефът на Охранителна полиция комисар Милчо Енев.
    Законът ги задължава да са на видно място, а не да се крият, обяснява той пред в. "Стандарт". Всички пътни полицаи, които контролират движението, трябва да са обозначени и видни отдалеч, казва Енев.
    В страната патрулират 1200 униформени.

Катаджиите трябва да отпушват трафика и едва след това да глобяват хората, категоричен е комисарят.
    байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
    Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
    Суперспам - спама на суперите

От: Наказват катаджиите, скрити в храстите. Браво на ком. Милчо Енев !

Похвално ,но трудно ще стане ,манталитета им трябва да се промени.

Коментар

И другото нещо , как ще се докаже , че са били там - в храстите. Освен да се фотографират , иначе - Старият е винаги прав , в случая полицая.
      [URL]http://www.youtube.com/watch?v=l-6KeGaZuE4&feature=related[/URL]

Не прави това на другите , което другите неискаш да правят на теб.
      Конфуций

Коментар

Сега разбрах защо изсичат растителността край пътищата
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

То и друг път са излизали с такива писаници по пресите, ама файда не е имало.
          Според мен за да можем като граждани и шофьори да държим на тези неща, ще трябва малко по-регламентирано да се окаже от какво разстояние трябва да се вижда патрулът, като това може да се раздели на: в населено място, извън населено място и подобията на магистрали които имаме . подобно на знаците. Друг е въпроса има ли мераклии за такива промени, 'щото те и синя зона си ползват без да плащат за личните автомобили и колко се разнасяше .... пък нищо не стана.
          Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
          И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
          вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Аз вече си нося едно старо фотоапаратче в джипа за всеки случай. Много пъти съм ги виждал заложени след скрити от зеленина знаци (вместо да се обадят да се почистят знаците) или самите те скрити зад зеленината (на моменти справящи се по-добре от нас военните) Ако ме спрат и се опитат да ми напишат акт ще има групова снимка за спомен
            Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
              Много пъти съм ги виждал заложени след скрити от зеленина знаци (вместо да се обадят да се почистят знаците)
              ...мани тая работа.
              Аз имам акт за влизане на забранено при обърнат наобратно знак на 3 метра от полицейската кола.
              Оттогава изобщо не си и правя труда да си взимам актовете...
              ...изостанат малко с норматива, обръщат знака и си наваксват за 1 ден...в гр. Сливо поле, Русенско става тая гадост...

Коментар

Това вече е много грубо, но точно поради тази причина си нося фотото. Ще стане перфектна снимка Даже ще ги помоля да се усмихнат за снимката

Коментар

манталитет манталитет..... как ще ги наказват, как ще се доказва реално че са били в храста и са дебнели в засада, дори и да ги снимаш - кой ще я гледа тая снимка и кой ще и обърне внимание като са си колеги....
                  А заради тая колегиалност тяхната, ченгетата са станали толкова нагли, че повече няма на къде...
                  Преди 2 дена искаха да ме заключат само защото поисках да ми се легитимират преди да им дам аз моята лична карта...
                  И чак единия изскочи от патрулката и застанал до мен заплашително, само дето не ми посегна и се почна "кой си ти че ще ми искаш служебна карта бе, аз съм закона и аз решавам какво да правя, ти не можеш да ми казваш нищо и тн и тн...."
                  И какво като пусна жалба в районното - дори няма да я прочетат до край преди да я пуснат в коша, щото са си колеги и се пазят....

С подобни статии в пресата само хвърлят прах в очите на хората "ето вижте - ние си вършим работата стриктно"
                  Ай стига че чак се нервирах...
                  Поздрави на всички колеги и желая колкото се може по малко срещи с полицейщината.
                  I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Не може да си сигурен какво внимание ще обърнат на жалбата, при положение, че не си я пуснал. И с това си бездействие всъщност само спомагаш за разширяване на чувството за недосегаемост сред редовите полицаи. Жалбите се завеждат с входящ номер и имаш право след това да потърсиш по този номер какво е становището по нея. Ако няма становище или е формално - минаваш на следващото ниво. Не може жалбите да се пускат ей така "в коша". Единична жалба може и да няма ефект, но 5-6 жалби от различни хора срещу един и същ служител ще имат.

Коментар

Само не разбрах, какво общо има шефа на охранителната полиция, с КАТ?

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
                        Не може да си сигурен какво внимание ще обърнат на жалбата, при положение, че не си я пуснал. И с това си бездействие всъщност само спомагаш за разширяване на чувството за недосегаемост сред редовите полицаи. Жалбите се завеждат с входящ номер и имаш право след това да потърсиш по този номер какво е становището по нея. Ако няма становище или е формално - минаваш на следващото ниво. Не може жалбите да се пускат ей така "в коша". Единична жалба може и да няма ефект, но 5-6 жалби от различни хора срещу един и същ служител ще имат.
                        жалбата не е пусната все още само защото работното ми време е по дълго от това на държавните служители в районното, иначе дори и в коша да отиде аз пак бих я пуснал, тогава ще съм спокоен, че като гражданин си изпълнявам гражданския дълг
                        съжалявам за оффтопика
                        I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Вчера(Неделя) в 12ч на обед, влезох от ул.Козлодуй по ул.Дунав. Първото каре е отворена към ул.Козлодуй, следващите две наобратно. Разминах се на първото кръстовище с патрулка, която веднага ме спря и ми написаха(40мин.) акт за движение срещу забранителен знак.
                          Самите те: Без запалени къси светлини и буркан, без колани, разпасани(времето нали беше хубаво)...
                          Надлежно описах в акта вида им, като прибавих и двусмисленото им и провокативно държание. Повече незнам какво да направя...Сигурно бълха ги ухапала, въпреки че им стана доста неприятно като прочетоха, какво съм писал.
                          Реално погледнато аз съм си нарушител, голем праз, че всички от квартала го правим и се изчакваме, без нерви при случай. Т.Е. Акта не мога да обжалвам...

Коментар

Ще има ефект, но трябва да излезе официално а не от шефа на охранителна... Преди време, когато пак ги бяха погнали да са видни и с пуснати буркани, имаше, макар и временно ефект. След едно такова спиране при което си бях в нарушение, в см. превишил разрешената скорост, и то в пернишки район ми падна акта. Естествено с доста подробно описание на ситуацията.
                            Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                            Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                            В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от mmtrance Преглед на мнение
                              жалбата не е пусната все още само защото работното ми време е по дълго от това на държавните служители в районното, иначе дори и в коша да отиде аз пак бих я пуснал, тогава ще съм спокоен, че като гражданин си изпълнявам гражданския дълг
                              съжалявам за оффтопика

Пусни писмо - до министъра на МВР, с копие до началника на ДНСП, копие до началника на РДВР и копие до началника на съответното РУ МВР.
                              Преди време, аз така направих и да знаеш - ефекта беше поразителен!
                              Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X