Колеги,искам да ви подсетя за една стара поговорка от комунизма:Миг невнимание-цял живот страдание!
Естествено повечето от вас я знаят,други са я чували.Знаех я и аз,но.....
Започнах един плануван ремонт на джипа и в даден момент се наложи да прережа на две места тръба 50мм.Мястото на среза е малко терсене,но аз съм упорит-големия шлайф не стига,малкия също,а какво ще стане ,ако на малкия шлайф сложа голям диск?
Ами голяма бела-диска се строши,раздроби ми ръката ,преряза сухожилия и кости.
Та не забравяйте мерките за безопастност-много боли и много време ще отнеме за възстановяване/ако е възможно изобщо/.
Пазете се колеги,пазете се!
Знам,че някой ще се подсмихне иронично и ще каже:Ами да е внимавал,на мен не може да се случи.
Глупости.На всеки ,който не спазва елементарни правила може да се случи.
р.р. Коко ще ви качи снимки,а после и аз,за да ви напомнят какво се получава в действителност
Естествено повечето от вас я знаят,други са я чували.Знаех я и аз,но.....
Започнах един плануван ремонт на джипа и в даден момент се наложи да прережа на две места тръба 50мм.Мястото на среза е малко терсене,но аз съм упорит-големия шлайф не стига,малкия също,а какво ще стане ,ако на малкия шлайф сложа голям диск?

Та не забравяйте мерките за безопастност-много боли и много време ще отнеме за възстановяване/ако е възможно изобщо/.
Пазете се колеги,пазете се!
Знам,че някой ще се подсмихне иронично и ще каже:Ами да е внимавал,на мен не може да се случи.
Глупости.На всеки ,който не спазва елементарни правила може да се случи.
р.р. Коко ще ви качи снимки,а после и аз,за да ви напомнят какво се получава в действителност
Коментар