Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как не бива да го правим!! Пазете се от машини и уреди!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Как да не правим?!Пазете се от машини и уреди!

Някъде съм чувал, че сърбите казвали за нас "да ви имам мозъка след...".
    Чаро къде е тази дига ,сега не е ли залята?

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
      Някъде съм чувал, че сърбите казвали за нас "да ви имам мозъка след...".
      Чаро къде е тази дига ,сега не е ли залята?
      Тази дига е в Русе под болницата и до онзи ден не беше залята.Но ако нивото стане 9м както 2006г ще я залее.
      Николай Папазов

Коментар

Бързо възстановяване колега!

Коментар

Желая ти бързо оздравяване!

Коментар

Бързо възстановяване!!!
            LZ1ZAH

Коментар

Лошо. То всеки е правил по нещо такова. Съученик в техникума за малко да си замине заради "лабав" ръкав на вълнен пуловер. Хвана го детайла и започна да го "навива" и него. Добре че друг се усети та скочи и натисна червеното копче.

Мен си ме е шубе от всичко, що се върти и бръмчи. Вероятно за това, да чукна на дърво, нямам сериозни инциденти. А имам налице цяло хале всякакви машини, готови да резнат всякаква част от мен, ако не внимавам. Ама, шубето ме държи нащрек.

Скорошно оздравяване. Ще боли, и как и колко ще се възстановиш, ще зависи и от теб самия, освен друго. Баща ми като "виден дърводелец" има клъцнати пръсти, които кърпиха по подобен начин. Трябваше доста време, за да се оправи, макар и не напълно. Но прояви и доволно голяма доза инат.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

И баща ми миналата година се "оправи" по същият начин, на същото място( разликата е само, че с диска за дърво си сряза и голяма част от костта). След дълго лечение възстанови почти всички движения. Пожелавам ти бързо оздравяване, а за правилата- да трябва да се спазват. Иначе все едно си играем на руска ролетка.
                Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Kaкто уж спазвам безопасностите - тия дни ми вадиха стружка от окото. Една видичка да рязна набързо - и белата готова. Мина и замина, ама и урок си взех.
                  Скорошно оздравяване!

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
                    Kaкто уж спазвам безопасностите - тия дни ми вадиха стружка от окото. Една видичка да рязна набързо - и белата готова. Мина и замина, ама и урок си взех.
                    Скорошно оздравяване!
                    Вярно е било "уж". И аз така се унасям често - работя без очила. Лошото е че се потя много - такъв ми е гена. И като сложа, става маджа с праз. А колко пъти стружки и телчета от телената четка са ме удрали по лицето...
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Да вкарам малко надежда - преди 15 години си резнах 2 сухожилия до китката. Не по моя вина, но това няма значение. Зашиха ги около час по-късно във Военна болница в СФ.
                      Последствията: движа си китката и пръстите нормално и докато не прекаля с натоварването, няма проблем. Естествено, претоваря ли тая ръка, после една-две седмици ми е черен света.
                      Ако са те закърпили читаво, има всички шансове да се възстановиш напълно.
                      И нещо МНОГО важно! Преди да ти разрешат, НЕ ПРАВИ НИКАКВИ ОПИТИ да си раздвижваш ръката или пръстите! Та дори и за да натиснеш някой бутон на клавиатурата!
                      Оправяй се бързо и умната!
                      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Уффф чета и се ядосвам!! Абе все сме умници все се мъчим да е,,м дявола във въздуха ама той в повечето случаи е на земята!!! Все : абе дано стане туи дет сме намислили!! Едвали има някои дето се занимава с някаква машина и да няма дамга от нея,пък даже било и велосипед!!Всеки път си викаме ааа вече ще внимавам,до следващияпът!

Абе колега ще поядеш малко немит,ама ще мине!! Дано е по скоро! Успех!!!
                        Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                        Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Скорошно оздравяване.

Коварна машина е това флекса - иска си прецизно рязане и здраво застъпен или закрепен детайл. Никога не дръжте тази машина с една ръка - никакъв контрол няма и като зацепи диска стават сакатлъци.

Коментар

Благодаря на всички за пожеланията,но не това беше замисъла,когато пуснах темата.ПАЗЕТЕ СЕ КОЛЕГИ,МНОГО Е ЛОШО ДА ЯДЕШ "НЕУМИТ"!!!
                            Чавдар Владимиров
                            0887/912075
                            Ленд Ровър Диско 1
                            Самуад в проект

Коментар

Флексът е дяволска работа, други неща използвам и хич не се притеснявам, но по някаква причина /или заради подобни истории/ от флекс ме побиват тръпки направо, даже и с малък мразя да работя! Винаги е било така, от първия момент, когато видях тази неприятна машина. Смейте ми се, но дори и малка възможност да има да се използва вместо него ножовка, зеге или друго, винаги се възползвам от заместителя, ако ще и да е по-бавно, и по-трудно. А оная подла гад, само в неизбежни случаи, като няма как иначе

Много неприятна травма, пожелавам ти от тук нататък по-малко да боли и всички функции на ръката да се възстановят!
                              Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

Ползвам си малко флексче през тиристорен регулатор (~10 лв.) На почти половината от номиналните обороти. Поне си въобразявам, че е малко по-безопасно. И само с маркови дискове (7 пъти по-скъпи от най-евтините). И никога тънък диск, има едни за ламарина. Изпитвам ужас от пръсване на диск. Гадта се движи по периферията със скорост на куршум, а големите с двойна на звуковата скорост.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X