Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къщата на Ник Николов.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Къщата на Ник Николов.

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
    Добро сайтче и интересни уредчета за портативно мерене на топлопроводност и не само
    Благодаря!
    байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
    Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
    Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
      Ба ли га щом и минерална вата са почнали да гризат гадините! Или не е минерална или голем глад имат. Значи фирмите с претенции за качество винаги декларират че влагат в материалите си добавки срещу гризачи. Това за минералната вата и не съм го чел а може и да го няма като нужда, там не съм спец. Този графитено сивият на BASF в годините назад беше с изключително добро качество, имам приятел с изцяло такава външна изолация и днес като го питах има ли проблем като твоят отговори- не. Аз съм ползвал стиродур, полпан, фибран, в зависимост от нуждите и мястото за което са ми трябвали. Между другото най-доволен съм от полпана, стиродур произведен в Турция, като качество/цена. Когато аз правих външната изолация задължително ми трябваше сертификат за негоримост на материала и съвсем коректно си го получих от..немско. Международен, легализиран и заверен. Производителите на полпан, тогава се внасяше от Гърция, генерално ми отказаха такъв. Имам даже от този материал изостанал и хвърлен на село дето мишки полевки колкото искаш и е недокоснат от гризач. А де!
      Добре ще попитам по друг начин , някой виждал ли е ? Изолация накалвана от птици която е направена до поставяне на станиопор ,мрежа и замаска . Незнам защо си мисля ? Ама ме кара на мисалта че последната рака на завършека стези минерални и прачие замаски тези пиленца си набавят разнитему песачинки в мелничките си а и от там одари ли с клюна и звукът от изолацията бие на кухо респективно на болно дърво според РУди КАлвача картинката е на лице. п.п. въпроса и цитана ми е към Ванката защото той като Ловец ще ми разбере питането иначе за гражданята ще поясня кокошките отглеждани в Селски условия не визирам щасливите кокошки в дневната дажба с храна се примесва с пясък или съндъче с пясък в воденичкете си прибавят песачинси и така смилят храната
      Последно редактирано от Пламен Ковачев (zaiko1234); 23-12-13, 21:42.
      Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

Има лек и за кълвачи. А останалите гадове се завъждат главно от неспазена технология (според мен). За декарите изолация, които сме поставили досега такова нашествие не сме наблюдавали. Никой клиент не се е обадил с подобно оплакване (не го изключвам като факт, а че на мене не ми се е случвало).
        Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Ковачев (zaiko1234) Преглед на мнение
          Добре ще попитам по друг начин , някой виждал ли е ? Изолация накалвана от птици която е направена до поставяне на станиопор ,мрежа и замаска . Незнам защо си мисля ? Ама ме кара на мисалта че последната рака на завършека стези минерални и прачие замаски тези пиленца си набавят разнитему песачинки в мелничките си а и от там одари ли с клюна и звукът от изолацията бие на кухо респективно на болно дърво според РУди КАлвача картинката е на лице. п.п. въпроса и цитана ми е към Ванката защото той като Ловец ще ми разбере питането иначе за гражданята ще поясня кокошките отглеждани в Селски условия не визирам щасливите кокошки в дневната дажба с храна се примесва с пясък или съндъче с пясък в воденичкете си прибавят песачинси и така смилят храната
          Кокошка на 2 метра да кълве изолация ? Може в АЕЦ Козлодуй На времето във Вакарел баба и дядо гледаха поне 50 кокошки кълвеха си каквото им трябва от земята и с краката така хубаво ровеха . Старите варови мазилки с пясък или мозаечно брашно са много по слаби от новите минерални мазилки па не ги кълват . При мене вече пет години как съм изолирал гаражите и такава гад не съм видял .
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Кокошката яде стиропор, та "ушите и пукат"... Ама не на 2 метра височина и ако не е измазан....
            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
            Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
              Добре де, Ванка, я кажи кой изолации не са любими на никое живонто? Аз имам проблеми със съсели и мишки и във вата и в стериопор и в тоя сивия стериопор на BASF и във фибрана .. май до сега не съм открил нещо, дето да няма проблеми нито с кълвачите, нито с гризачите, нито с осите - все ще се завъди някоя гад. От всичките най-проблемна ми се случи една силиконова вата, дето беше и бая скъпа - завъди едни големи черни мухи и вече трета година няма оправия..
              Стъклена вата приятелю!

Коментар

Кокошката яде всичко що е по земята .
                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

И друго ми е направило впечатление,когато кокошките си хапват стиропор снасят та пушек се вдига незнам какво в стиропора ги стимулира,ама нали си имаме химик нека да изкаже мнение.

Коментар

Кокошият стомах, да не говорим за мозъка, е толкоз далеч от химията, че едва ли и професор би ти отговорил. Навлизаш в дебрите на Философията и поведенческата Психология на домашните пернати. Аз, стимулиран от тукашната тема, отивам с децата на село, без топлоизолации, отопление само на дърва, зеещи и тук- там счупени прозорци, външна баня с тоалетна, през някои стени се вижда двора на комшиите... ако оцелея в тези екстремни условия, ще докладвам.
                    Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Тук не се разбра ясно, Ник ще празнува ли първа Нова година в къщата,
                      или ще заложи на традициите в града

Коментар

Първоначално публикуван от Майкъл Преглед на мнение
                        Тук не се разбра ясно, Ник ще празнува ли първа Нова година в къщата,
                        или ще заложи на традициите в града
                        Уви, няма да е в къщата. Преди Коледа отсъствах три дни и се спука водопровода между първи и втори етаж.
                        Когато се завърнах бях неприятно изненадан. Имам и снимки, но в момента не мога да ги намеря.
                        Явно зимата ми води по точки, главно поради моята неопитност.
                        Януари ще направя нов опит да изравня резултата.
                        Засега съм на парно в Софето .
                        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Бах маа му на няколко километра си от мен и аз до преди 3 дни дори не бях изолирал чешмата на двора и не беше дори замръзнала. Абе ти да не си си купил хладилна камера?
                          Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                          Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                          В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                            Уви, няма да е в къщата. Преди Коледа отсъствах три дни и се спука водопровода между първи и втори етаж.
                            Когато се завърнах бях неприятно изненадан. Имам и снимки, но в момента не мога да ги намеря.
                            Явно зимата ми води по точки, главно поради моята неопитност.
                            Януари ще направя нов опит да изравня резултата.
                            Засега съм на парно в Софето .
                            Трудно ще заличиш градското у себе си.

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                              ...Абе ти да не си си купил хладилна камера?
                              Очевидно да.
                              И Колето от Шумен ми писа: - Не бих си взел подобна прогимназия, защото няма отопляне, ама ще го разбереш с времето.
                              Е, разбрах го ! По трудния начин, както винаги в живота ми.
                              Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

НИК просто и трябва една изолация,занимавал съм се преди с поставянето на изолация,като дойде времето да я слагаш ми пише ще дойда да ти поставя 20-тина квадрата и ще ти покажа как става,не е трудно ни се е занимавка един месец за тази голяма къща.Ще се справиш сам а и ще спестиш 4-5 хилки от рабата.
                                0 8 76 36 8 542

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X