Re: Импрегниране на Армейски обувки (кубинки) както и техните алтернативи
още не съм ги ползвал и не мога да кажа колко са удобни в гората но мисалта ми е че тази фирма има много модели и вероятно ще има и някакви подходящи за гората със специфичните и качества
цена на тези им е към 60-70лв
още не съм ги ползвал и не мога да кажа колко са удобни в гората но мисалта ми е че тази фирма има много модели и вероятно ще има и някакви подходящи за гората със специфичните и качества
цена на тези им е към 60-70лв
може да са били хубави но за преди 24 години, за сега е смешно човек да си рискува глезените ставите и пръстите за 200 лв. примерно.
Това според мен са идеалните обувки за всеки джипер. От една страна са високи и идеално пазят крака включително и от намокряне и голяма кал от друга са гъвкави достатъчно за каране а от трета подметката им е идеална за непрофесионално катерене и продължително ходене в гората. В интерес на истината от този модел има две разновидности: За работа под 2000 метра и над 2000 метра. Разликата е в подметката (на вторите е много по-твърда) и в допълнителната топлоизолация от Дуратерм... Аз избрах вторите но предполагам че за повечето от вас повече биха паснали обувки с по-мека подметка с които се ходи по-лесно на по-добри терени...
Коментар