Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Панталон за гората

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Е нали имаш обекти и в София, като гледам има доста метаклии и от голямото село, и аз барабар с мъжете.
    подаръци за мъже от FACOM
    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

• siem
      siem коментира
      Редактиране на коментар
      Подкрепям „Майстора“. Зная, че темата е за „първично проучване на пазара и нагласите“ и допълнителните уточнения ще са на друго място, но наистина би било хубаво за „голямото село“ при наличие на обекти да се помисли в тази насока.

• deyan_h
      deyan_h коментира
      Редактиране на коментар
      Е, той обекти има.

С персонал обаче не знам как е. Когато си купих панталон от него, от обект в мол в София, срокът да си го взема подгънат беше...
      месец....
      Независимо от предлагане на допълнително заплащане за спешна поръчка.

Е, подгънах си панталона на друго място същият ден. За 20 кинта.
      Последно редактирано от deyan_h; 14-06-22, 22:17.

• deyan_h
      deyan_h коментира
      Редактиране на коментар
      Майсторе, от теб съм си купувал кофра... Работиш ли още с тях? И да, знам.. последните са ми правени в Албания...
      Но като ги скъсам, какво? Не продават в нетя, освен ако не са почнали...

deyan_h коментира
    Днес, 22:11
    Е, той обекти има.

С персонал обаче не знам как е. Когато си купих панталон от него, от обект в мол в София, срокът да си го взема подгънат беше...
    месец....
    Независимо от предлагане на допълнително заплащане за спешна поръчка.

Е, подгънах си панталона на друго място същият ден.

Начи, ако се окаже, че си ме сбъркал с друга фирма и магазини, ще ми носиш успокоителни и ободрителни доживотно. Бах тоа панталон, Бах!
    Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Деяне, има пак Кофра, срещу зала Универсиада, малко трудно вземат индивидуални поръчки, но пробвай. Иначе имат някакви семпли наличности.
      подаръци за мъже от FACOM
      промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

• deyan_h
        deyan_h коментира
        Редактиране на коментар
        Ок..) лол, последните си ги купих единична бройка останали в някакви на първа бълг. армия...
        Още не съм ги скъсал, но са ниският вариант...

И аз се записвам поне за два броя.

Коментар

+ една бройка за Варна...
        Land Lord Discovery II TD5 + Garmin Oregon 450 + Norica Marvik Gold + Sprint Apolon + Liverpool fan.
        LZ2РSD

Коментар

Абе няма ли да пуснеш анцузи... Аз в панталон не влизам. Или ако вляза-става карикатура, или има много да се преправя за дойде някакъв вид...
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Панталон... Риза...
            Бах тая фирма, бах...
            Тропчо, останал съм с, може би грешно впечатление, че това е твое?
            Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_20220617_213752.jpg Прегледи:0 Размер:248.4 КБ ID:6868865

Та кой на кого, до живот?
            След два пъти дабъл кросинг?
            Не, не съм казвал, че съм от форума. Не съм ривал за отстъпка. Исках работа, и да платя.

Та кажи ми, мили, кой на кого доживот?
            Ти вкара формулировката в разговора.

И бтвей, панталона сам по себе си е ок....

​​​​​​))
            Прикачени файлове
            Последно редактирано от deyan_h; 17-06-22, 21:53.
            - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
            - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Първоначално публикуван от deyan_h Преглед на мнение
              Панталон... Риза...
              ....

​​​​​​))
              Още преди няколко години ти писах, да ми се оплачеш на ЛС. Добре, държиш да го направиш публично и не мога да не ти отговоря.
              Освен нашите фирмени магазини, надлеждно упоменати в сайове, линкове и т.н. имаме и над 130 търговеца, които купуват от нас стока и я продават в магазините си. Това, за което се жалваш, няма начин да се е случило в НАШ магазин. Поне... ще ми се да вярвам, че е така. Панталон се подгъва за максимум два дни, включая носенето до ателието и обратно.
              След цялата тая тирада, ще ми кажеш ли откъде си го купи тоя панталон? Пиротска, Дондуков, Графа...?
              Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

• deyan_h
                deyan_h коментира
                Редактиране на коментар
                По-долу. Или твърдиш, че не е Ваш.... Магазин?
                С "ивенти" фирма над вратата?

Между другото, наистина ли имате магазини в Северодонецк и Соледарск?

СОФИЯ – MALL PARADISE FEATURED

булевард „Черни връх“ 100 - PARADISE Mall, магазин ниво +1
              София
              1407- България

Работно време: пон.-нед.: 10:00ч.–22:00ч.
              Виртуална разходка

Надлежно упоменат във Вашият сайт и с линк, копирано оттам.

Какво, ще искаш касова бележка? Ми не, не я пазя.изхвърлих я още намясто, преди години..

Как си с услугите доживот?
              Последно редактирано от deyan_h; 18-06-22, 00:16.

Коментар

И да... Тропченце, Видях зелената точка, знам, че си прочел всичко.....

Отговор? Ми не, не мисля....
                И не, не ми дреме. Показва твоето отношение.

Сам каза, казал съм ти за проблем от години.. Ти? Пиши ми на ЛС? Щоо? За да си покриеш..
                Недостатъците? Не съм грут, не съм....напротив, отнасям се доста... толерантно с теб.
                Аз съм Грут...)))

Прочети подписът. Не забравям и Не прощавам.
                Последно редактирано от deyan_h; 18-06-22, 02:03.

Коментар

Още ли искаш да ти огурявам медикаменти по лекарско предписание на някой от специалните режими до живот? Познай. Няма проблем. С рецепта и ако си платиш. В разумен срок.
                  Последно редактирано от deyan_h; 18-06-22, 02:12.

Коментар

Егаси панталона, егаси подгъва, егаси петъка.

Неще ми се губи: подгъването включена в цената на дрехата услуга ли е?

Коментар

• deyan_h
                      deyan_h коментира
                      Редактиране на коментар
                      Той да ти каже. Може и вече да не е. Но предложих допълнително плащане, за да е по-бързо от месец...
                      Вкл. Сам да го занеса от магазина до шивача...

Ей, сам да намериш шивач за подгъв тези дни си е приключение...))))
                      Последно редактирано от deyan_h; 18-06-22, 08:54.

• bokomo
                      bokomo коментира
                      Редактиране на коментар
                      Аз намирам даването на дълъг, но изпълним срок за много по-добра политика от даването на желан, но неизпълним такъв. Аз за намирането на шивач - за малко да си купя шевна машина, въпреки че нямам абсолютно никаква представа как се ползва.

Първоначално публикуван от deyan_h Преглед на мнение
                    Още ли искаш да ти огурявам медикаменти по лекарско предписание на някой от специалните режими до живот? Познай. Няма проблем. С рецепта и ако си платиш. В разумен срок.
                    Какви ли не мъдрости прописва човек "у два и се'ем" през нощта, вероятно след прекомерна употреба на "силата"...
                    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                      Какви ли не мъдрости прописва човек "у два и се'ем" през нощта, вероятно след прекомерна употреба на "силата"...
                      Ти мани това, ми човекът бил "молец", дето ходи да си търси гащи в мола. Ши умръ...

Естествено - очаква конфекцията да се шие точно за неговия з...дник и за навити крачоли дори не е и чувал. Ма досущ като кифлите, заради които въобще го има мола, е с претенции продавачката да вдене иглата и да му ги преправи докато изпие едно кафе наоколо. И като не - тия не стават.
                      Ми що не си направиш шивачница и десетина магазина тук-там, че да му натриеш носа на тоя Тропчо, м?

Коментар

Като бивш ползвател на костюми били те конфекция или по-поръчка имам некои съобръжения. Услугата подгъване на панталон е нормално да се предлага от магазина, в който купуваш конфекция, независимо дали е включена в цената или е с доплащане. Срок 30 дни не е нормален срок за такава услуга, но е по-нормално от срок 2 дни, който не може да се спази. Случвало се е такава услуга да се извърши и за 1 кафе време. Има панталони, които не може да ползват с навити крачоли или поне е много смешно. Има панталони, които въобще не са фабрично подгънати и се очаква да бъдат подгънати според точния клиент.

И не на последно място - от фирмата на Тропчо мисля само риза съм си купувал, но не съм съвсем сигурен.

Коментар

• сто
                          сто коментира
                          Редактиране на коментар
                          На метрото, куфланд, лидл има конфекция. Евтина и без услуга. Ако искаш. Пълно е с шивашки ателиета и понякога може да се вредиш и за едно кафе време. Няма панталони, които да не могат да се ползват с навити крачоли. Такива за гората със странични джобове пък съвсем - крачолите няма да са по-смешни от джобовете. Смокинг от конфекция е вече смешно, ма такова ми е далеч от преставите за гората, каквато е и темата.
                          И все пак - каквото и да е, не оправдава мрънкането на някой, дето никой не го е завел в мола да си купи от конvекцията на Тропчо насила.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X