Убуу че са жените, инак децата ми голи и боси ще ходят. В момента усвоявам нова технология- шевовете се разпадат на втората година. С едни еко- меко конци, бая скъпички идат и искат малко по- специална машина, ама са природосъобразни и предричат огромен икономически ефект.
Благодаря на всички, писали дотук и на тези, които ще се отбележат оттук- нататък.
Само да уточня, че тези Ваши мнения не са заявки, а просто ме ориентират дали и колко панталони да пусна. На някои от вас, мярката съм им я взел отдавна, с други предстои да се разберем.
Публикуването на лични данни от рода ръст, килограми и цвят на косата, го обсъждахме отдавна. Там някъде ме обвиниха, че се съобразявам само с манекените и не мисля за "истинските мъже", а после се оказа, че има и за тях...
Тук нещата са малко по- други. Ще се работи по размери на възложителя, които са ОТ - ДО. Всяко мърдане от тях ще е неприемливо скъпо.
Изчакайте обмерните данни на панталона и просто решете дали влизате в тях.
Е, ще ходим до Пловдив, очевидно... Че като знам с какви темпове твоите хора коригират дължината на обикновен панталон....
Цвят кака или бебешко ако.
Въпреки всичко все още ми е интересно какво и как ще направиш... Къде в Пловдив ще се мери това?
Поздрави и пожелания за успех.
- Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
- Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.
Коментар