Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Армейски камуфлаж срещу Гор-тексови якета и панталони

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Армейски камуфлаж срещу Гор-тексови якета и панталони

Здравейте колеги,
    Включвам се със закъснение, но Ви предлагам да разгледате и тази страница за оборудване и екипировка:

www.rangerjoes.com

p.s. Не съм наясно 100% с PC, за това ако има някакви пропуски от моя страна, моля за извинение.

Коментар

До: Армейски камуфлаж срещу Гор-тексови якета и панталони

Мамут е класика както каза някой колега. Истина е, че допреди няколко години това беше фирма която правеше екипировка "out of standart" сиреч наистина изключителна като качество, дизайн, технологии и т.н. Истина е и, че от няколко години, като много други производители и мамут се нахвърли върху масовия клиент, с всички съпътстващи действия: Голямо разширяване на гамата с не дотам професионализирани артикули, заводи в Китай и Румъния, агресивна реклама и т.н. Въпреки това мисля, че и новите продукти от екстремните серии са запазили много добро ниво и са едни от най-добрите на пазара. Но за да ги класира на първо място по съотношение цена/качество човек определено трябва да има добри възможности, защото те държат доста високи цени
      Technical Rescue Direct - life lies in courage
      http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

От: Re: Армейски камуфлаж срещу Гор-тексови якета и панталони

аз имам комплека армеиски камуфлаж панталон ишуба с подплати и летен панталон и риза , цвета е сиво и черно т.е. новиа на ВВС размер 176/100 и му искам 150лв. на всичко ,. намира се в софия . тел 0878929446 или скаип; shamshal1

Коментар

От: Re: Армейски камуфлаж срещу Гор-тексови якета и панталони

колега имам сив камуфлаж от новите на ввс панталон и шуба на които се свалят подплатите , летен панталон и риза сичко за 150лв . намира се в софия тел 0878929446

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X