Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отряди за самозащита

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Вълчо ,ти лежал ли си , брат в зaтвор?Имаш ли представ за какво говориш?Мисля ,че не ,брат? Затвора е за истински престъпници , а не за деца! Само един ден при такива условия ще нанесе такива поражения на детската психика , че ти е бедна фантазията ,какво ще излезе от това дете после .Най-вероятно масов убиец-доказано е , че процента на тия ,които след затвора стават по-опасни престъпници , е в пъти по-голям отколкото на тия , които след престой в това учреждение , тръгват по правия път.Децата имат нужда не от затвор , ами от възпитание , което постоянно да им показва , кое е добро и кое лошо , за да формира в тях ценности , а не страх от наказания и омраза , а според теб какъв ще е ефекта от затвора?Аз никога не бих си пратил детето в затвор, па ако ще и заради това да се наложи аз да направя престъпление , за да го спася.И накрая ще ти дам един действителен пример от моя живот- само за един месец и то в немски затвор/истински хотел в сравнение с българския/момче напълно нормално , се бутна на акъл и се възстановява години след това. Това е !

Коментар

Те ги вкарват в отделна част на затвора естествено, няма да ги смесват с истинските престъпници,я !?
      Просто им показват реалистична картина от затвора...

Аз съм имал малко вземане-даване със закона, в безобидна форма, но белезниците вече са нещо което много уважавам...
      Няма начин братко, ако си много любознателен и искаш да научиш от живота всичко!

Коментар

Според мен ти го глези като писано яйце пък ако искаш и в 15 затвора го прекарвай все тая. Според мен зависи как от начало се започне всичко!
        Пък за мангалите те се учат ама само ако имат полза я кажете има ли по изкустни джебчии от тях. Ами в пазарлъците- майстори ама и майсторски мързел ги гази.
        ОБОЖАВАМ ДА ЦАПАМ В КАЛТА
        Начин на живот- за някой:)Honda Shutlle 4WD 16V, Suzuki Samuraj SJ413, Toyota Runner 2.5TDI, Мургаш

Коментар

А когато обществото ги развращава активно, купона става и с фойерверки. Тия дни новините от Париж май трябва да са поучителни за нашто МВР... Тъкмо за тия бардаци ми разправяха през лятото, и нещо не ми вярваха като им казах че е въпрос на време да стане това, което става в момента. Впрочем, хората не бяха специалисти по въпроса, Легиона няма право да оперира в Метрополията...

Коментар

Направили са ми впечатление няколко неща, имащи връзка с темата.

Интелектът на тълпата е обратнопропорционален на числеността й. Не правя разлика между линчуване, лов на вещици и виджилантета. Колко евреи и жени са изгоряли на кладата или за били издавени, щото някой е имал лични сметки за уреждане и колко негри са увиснали по дърветата за спорта, мисля, че повечето от нас знаем.

Когато някой самозванец бъде озарен от чувство за мисия и тръгне да раздава правосъдие, нещата бързо следват нормалния ход от "силата на аргументите" към "аргументите на силата". Понеже errare humanum est, затова системата е сложна и с много нива, които да се контролират едно друго. И въпреки това - корупция и разврат до шия. Дай на някого абсолютна власт и гледай какво става. Всички сме виждали...

Ситуацията в България е умален модел на руската. Ако някой иска отговори "защо?", да изучи историята и еволюцията на руската организирана престъпност. Направи ли го, вероятно ще стигне и до отговора "как?". И той изобщо не е саморазправа с треторазрядни кокошкари. Щом най-откровеният рекетьор в държавата ни беше назначен за кмет и да утвърди окончателно ТИМаджиите- смятайте за какво става дума.

Който иска, да се бори с циганите и пласьорчетата. Това е все едно да лекува симптома. Истинските кукловоди са висши офицери, чиито имена много малко хора са чували. Статуквото ги устройва и затова го има.

Така че, изобщо не ме интересуват циганите. Единственото притеснение може да бъде, че са бомба, заложена от тези хора. Но ако не са те ще е друга - я ислямисти, я марсианци... А дали ще я задействат зависи от обстоятелствата.

А в момента май приключва една операция за ликвидиране на националния (лукановия) едър капитал. Родните тъмни фигури отстъпват място на руските по-светли в лицето на въпросните юнаци. Така се работи многоцелево - гръмваш ченгето Кюлев, прибираш Маргинчетата покрай суматохата и слагаш твой човек за кмет на столицата... Работи се планово - почти не останаха хора от списъка. Тихомир да не се радва, че май има организация, която чисти. Не го прави в името на нашето бъдеще, ами за своето. Разликата е, че днес не се казва СмерШ към НКО, ами СпецНаз към ГРУ. Положението клони към безнадеждно.

Коментар

Като те чета , излиза , че не трябва на нищо да се радвам , ами по-добре да се свивам в черупката си и да се самосъжалявам , че туй за което мисля са просто дребнички проблеми , а нещата са толкова огромни, че от нищетата на собственото си положение просто не трябва нищо да правя , камо ли да си мисля за някаква промяна или алтернатива на сегашната ситуация в страната .За пореден път мненията ни се различават , затова аз повече няма да коментирам твоите писания.Аз поне не ти казвам да се радваш ли , или да плачеш.На теб явно ти прави удоволствие винаги да даваш напътствия и препоръки , които на мен обаче/специално твоите/ , не са ми нужни .Аз си правя разсъждения без да ти казвам ,че трябва да се радваш или не на нещо.Не ангажирам никого с моето мнение и не изказвам "благопожелания".Така , че отсега нататък няма да коментирам твои изказвания , и би било в духа на добрия тон и ти да не се занимаваш с моята особа.Точка.

Коментар

Ober....,
                Ако си прав и толкова добре информиран или си от "тях" или трябва сериозно да се боиш за живота си (никой не обича да го изобличават).
                А и идеята за "Световната Конспирация" е доста преексплоатирана, естествено светът не е прост и ние (за съжаление) не знаеме и половината от движещите сили зад неговото развитие (говоря за реалните, не за тези който ни се набутват от медийте), но чак пък такава конспирация
                Пък от къде да знам, може, така или иначе тези политически убийства със сигурност не са дело на "случаен минувач", та може и да има истина в думите ти

Коментар

уж сексуално друсане на някви увиснали телеса, и толкова.
                  стефане недей така бе
                  как увиснали
                  против циганите много хора реват но против циганките нещто май никой няма против то е описано в диви разкази сигурен съм че си ги чел
                  да ти кажа работя в град в който по голямата част от населението е цигани
                  казва се симеоновград
                  и между другото има измежду тях свестни хора макар че винаги трябва да си имаш едно на ум с тях де
                  сега напоследък се наблюдава голямо смесване между двете етноси
                  все повече българки се хващтат с цигани а циганики пък ги взимат българи,тук това почва да става практика
                  събират се децата и са по цял ден заедно циганин българин разбират се
                  голям процент вече има от тях синеоки руси и т.н. така като гледам на ученическа възраст много добре май се разбират по между си
                  ето точно докато го пиша имам клиентка руса с сини очи точно от етноса за който говорим

Коментар

Алекс, пука им на тях дали някой ги "изобличава". Кучетата си лаят, керванът си върви... А и аз никого не изобличавам. Просто отбелязвам, че както винаги, не се търсят корените на проблема, а проявленията му.

Малка държава сме и нещата не остават дълго скрити, обаче от това нищо не следва. Не става дума за световна, ами за регионална и не е конспирация, ами план. Смятам, че за толкова години нещата трябва да са кристализирали вече и да е ясно, че не става дума за самодейност на наши ВИФаджии.

Мисля, че повечето тук са сериозни хора и не им отиват приказки за саморазправа и за "взимане на нещата в свои ръце". При това на кои точно неща? Следовател, прокурор и хирург - любители няма. Който иска да е на страната на закона да се е хванал още навремето да работи това. Отделно, не съм сигурен в мотивите на разните виджилантета. Дали е от чувство за справедливост или като отдушник на някакво безсилие. Щото човек като е слаб става агресивен.

Тая история е малко като параграф 22 - почувстваш ли че си достатъчно зрял и мъдър, за да си съдник на другите, значи не си.

И аз инстинктивно не харесвам циганите, обаче това си е мой проблем. Виждал съм как циганета работят като волове опасна работа за по един хляб на ден и как млади и здрави българи се излежават на пенсията на баба си... Явно съм чувствителен когато някой почне да обобщава и да търси общо кратно на хората.

Коментар

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer
                      ... Дали е от чувство за справедливост или като отдушник на някакво безсилие. Щото човек като е слаб става агресивен.

Тая история е малко като параграф 22 - почувстваш ли че си достатъчно зрял и мъдър, за да си съдник на другите, значи не си.
                      ...
                      Добър си "батко", Добър, харесва ми как пишеш (как мислиш) Мое мнение де , а за горните думи съм напълно съгласен

Коментар

Малееее ...
                        В началото на 80-те Симеоновград се казваше Марица, и аз имах честта да служа година в тоя полк, който е бил командван и от мой дядо
                        И тогава само там от цялото ни Отечество имаше руси синеоки циганета, тогава това ми беше много странно. Ама те си бяха синове на полка, виж на къде се извъртяла работата ...
                        А иначе там с циганите беше сложно. Половината време се пребивахме едни други, половината - пиехме заедно. Тогава веднъж те кажи го ми отърваха живота, отнесох го на едно занятие. Пък аз веднъж пълзях под огъня на цялата втора рота да вадя две циганета които решили да събират гилзи, а ония идиоти не спираха ни по радиото, ни от ракетите. И после ме беше шубе да ходя в махалата до стрелбището, щото нямаха мярка и ме утрепваха от пиене и ядене, пък аз тогава не пиех И най-хубавите ялови циганки, само да си отворя устата)
                        Мамка му, вредни спомени ...

Коментар

Стефане, Млад си да караш само на спомени
                          П.С. Ха това ми 500-ен пост с това почти ставам 5-6 пъти (Само) по-малко от теб

Коментар

500? Ммм ... хубав юбилей, няма повод да не треснем по едно! По няколко пъти!))

Коментар

Ти ще трябва да "треснеш" и за двамата че аз все още съм в твоят "младежки" период - не пия

Коментар

Ммм ... Сега ме е налегнал старчески маразъм и пак не пия) Карай бе, като се видим ще измислим нещо)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X