Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отряди за самозащита

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Алекс ,далеч съм от мисълта , че съм първия и единствения.А що се отнася до добрите идеи - нима те винаги трабва да носят пари?И много се радвам ,че не съм от тия по-бързите-първо ,защото не искам да се случи с мен това , което стана сИ.Павлов , Кюлев и т.н. , и т. н....Сега за какъв чеп са им пари , а?Второ -въобще , ама въобще нямам желание да съм в парламента- всички виждат какви хора са там.Така , че моля те , не ми ги давай за пример .По-добре да си живея скромно , но почтено , отколкото охолно , но мръснишки!Това е! Капиши???

Коментар

За Капиши, капиши
      Не съм искал да те обидя, нито да ти давам "пример", просто си говорим за нещата от живота, а той не винаги е какъвто ни се иска.
      Както и да е - поговорихме си.
      Успех на всички

Коментар

Нали всеки се стреми да постигне такъв живот какъвто желае
        ОБОЖАВАМ ДА ЦАПАМ В КАЛТА
        Начин на живот- за някой:)Honda Shutlle 4WD 16V, Suzuki Samuraj SJ413, Toyota Runner 2.5TDI, Мургаш

Коментар

Или май това не е правилното лечение

Коментар

Това със меча звучи като няма българи- няма България а като няма България и "тогава няма цигани в България". Няма държава няма проблем в държавата
            ОБОЖАВАМ ДА ЦАПАМ В КАЛТА
            Начин на живот- за някой:)Honda Shutlle 4WD 16V, Suzuki Samuraj SJ413, Toyota Runner 2.5TDI, Мургаш

Коментар

Аз викам България да остане, те да си идат. А начина е прост - да спре тая криворазбрана политкоректност и вечния вой че те са като нас. НЕ СА!
              Нали преди войната България е била демократична, европейска и всички останали мантри които мрънкат разни буклуци? Е, тогава може и така. Като донесли на Ляпчев отрязаната глава на Стамболийски, той я изгледал и рекъл "Разберете бе господа, ний не щем вий да ни управлявате по-хубаво. Ний искаме вий да си идете."

Коментар

не знам, може би съм идеалист, ама все съм си мислил че всички "злини" идват от образованието - колкото по-образован човек - толкова по-малко деца (1-2 не повече), по-малко му се бие и да го бият...
                Та си мисля ако някой се накани да пообразова малко някой хора дали няма да намалеят тези хора, дали няма да схванат че има и друг начин за прехрана от рязането на кабел под напрежение...???

Коментар

А, е те това ни е разликата. Като 50 години злите комунисти зорлем ги влачеха на училище, къде са им лекарите, инженерите, даскалите? Виж ги бе, те нямат дори спонтанно възникващите изкуства. Вой три такта - музика било, уж сексуално друсане на някви увиснали телеса, и толкова. През всичките стотитици векове не са стигнали даже до театъра. Камо ли азбуката.
                  А виж за малкото деца са виновни италианците. Те са измислили института "пенсия", и многото деца вече са спрели да бъдат единствената социална осигуровка за старини.

Коментар

що не си пиша аз за "джипки" ми се занимавам с неща дето не разбирам? Спирам!
                    П.С.
                    Само се сещам за един сърдечен хирург и още няколко изключениа, не че това доказва или отхвърля някакви твърдения, ама се сещам...

Коментар

Тоя Остап Бендер е една от истинските големи измами в цялата ни история. Хубаво, стигнал до ординатор в някоя си селска болница в Германия. После вече всичко беше обикновени партийни интриги, от Живков до Царя, и брутална некомпетентност и шарлатания. Същите неща се правят в Трета градска без обаче всичките светски гъзурчения.
                      Прочее, нямам никакви угризения да твърдя публично че Чирков е шарлатанин и измамник. В два диви публични скандала, идиния преди 89-та, другия преди няколко години му казвах не само това. Тогава ме връхлетяха някви партийни секретари, ама нямаше как да ме сплескат, щото нямаше с кой да ме сменят. Втория път загубих толкоз много пари, че и сам не си вярвам. Обаче няма никъв начин да клекна, да съм гладен ми е по-добре отколкото да съм мерзавец.

Коментар

А, бе щом образованието е решение на въпроса , аз викам вместо да ограмотяваме циганите , което както се вижда е непосилна , да не кажа невъзможна задача - не е ли по-добре и по-лесно ние да затъпяваме , па дано така се изравним и постигнем мир и просперитет с "братската" циганска паплач?

Коментар

В щатите има един шериф който в момента се ползва с най-големия рейтинг..
                          Когато затворниците в неговия щат се оплакали, че килиите са малки и задушни, изкарал целия пандиз в палатки зад бодлива тел и така вече 4 години..
                          Когато правозащитните организации се намесили, че в неговите затвори има извращения, наредил да се монтират навсякъде камери които да покриват 100 % от затвора и денонощно в интернет се излъчва всеки ъгъл, особенно в тоалетните / май не е много приятно цял свят да те гледа/.
                          И между другото избрал за затворнически екип розови дантелени гащички и потничета, така че татуираните дзверове вместо да са страшни, са в екип на гейчета, не им стига това ами ги прекарвал редовно през целия град в този вид..
                          Предлага услуга за родители - даваш си детето за 3 дни - настаняват го като истински затворник и след три дни ти връщат нов човек, не смее да помисли нищо срещу закона!
                          Така че начини има, но трябват корави мъже да ги наложат, а не пуделчета да въртят химикалки и езици пред камерите!

Коментар

Вълчане , ти би ли си пратил сина там , а?Сигурно , не . Освен , ако не е масов убиец. Гледал съм за тоя гад-знаеш ли какво правят с децата там?Промиват им мозъците , смачкват ги психически и физически и ти връщат роботче , което остава страхливец за цял живот.И това , ако е правилно , значи има и по-големи екстремисти от мене!

Коментар

А тоя шериф е такъв надут , самодоволен пуяк , че отначало , като го видях , ми се прииска да го гръмна в капачките , за да се мъчи , а след края на филмчето , вече бях убеден , че това ще му е малко и все още мисля /като повдигна темата/ какво болезнено и гадно нещо да му причиня!

Коментар

Шеф на затвор не е като Стилист Капанов - фризьорски салон..
                                Така, че колкото по-неприятно място е затвора, толкова по-добър е шефа му / лично мнение /..
                                Аз лично бих си пратил веднага децата за няколко дни, защото знам колко полезно се отразява стискането на белезниците върху китките и малкото прозорче зад което света продължава свободния си живот, а твойта свобода е един ключ на колана на охранен надзирател!
                                И не е нужно на никого да пръскаш черепа, дори и циганин, просто трябва да влиза редовно вътре, защото затвора пречупва и най-свирепите бандюги - въпрос на време - както казват руснаците - "Здесь время уважай!"
                                Но за да влизат вътре, трябва да има сериозно правораздаване, а за него пак трябват мъжки /дори и от жени / решения..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X