Първоначално публикуван от Тихомир Севов
Между другото съм ти фен откакто преди години те писаха по вестниците...ако си същия!
) всеки опит да се търси "идеала" води до Големи трагедий (виж Русия след 1917, Германия след 33-та и мнооооого други...) така че волю, неволю ще трябва (поне за сега
) да се задоволяваме с "демокрацията" - далеч не най-ефективният начин на управление, НО доказал се като най-добрият (Пак повтарям - за сега) начин да живее едно общество с минимум компромиси и да се развива (дали това е добро е друг въпрос
). Всеки опит за ползване на силови структури - отряди за ... без съответнят КОНТРОЛ (е те това е НАЙ-трудната част, кой, как и защо ще ги контролира и КОЛКО Дълго
) води до "попляскване" на всички не принадлежащи към "групата", всички не съгласни и така като се почне...
) НО (поне си мисля че) знам как ще стане по-лошо. Пример акцията след "събитието" при която спираха масово хората за проверка - ето ви демонстрация на "сила" и "здрава ръка" - някой да му хареса? да имаше някаква полза? - Не - обратният ефект - хората се изнервиха и започнаха да недоволстват...
и да задоволяват наболялото ни чуство за справедливост с прост и ефктивен (но само на Кино) метод - Универсално добри, справедливи, морални...абе Идеални хора, който раздават, перфектно, справедливо, човечно... Правосъдие.
), Но все пак има светлина в тунела, има и честност, морал, благородство, човек трябва да има "очи" и за двете краиности както и за средата
.
) във Форума

"Връща се на Марс, марсиянска експедиция ходила до земята (по точно в София
) да провери има ли там живот, на въпроса - е има ли живот на земята? те отговорили - Има ама не за всеки
" марсиянци какво да ги правиш
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар