Обява
Свий
Няма добавени обяви.
EDC или (Every Day Carry)
Свий
X
-
От: EDC или (Every Day Carry)
Какво те накара да смениш паяка с пеперуда?Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
2012г
2016
42
Коментар
-
Няма нищо. Това е поплавък за полево тоалетно казанче.Първоначално публикуван от blackfirefly Преглед на мнениеБе я ако може да обясни едно по едно.
В контейнерчето от шоколадово яйце какво има?!?
Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
Коментар
-
Мини отверка за Сонима, 2 сим карти и ключ за куфарПървоначално публикуван от blackfirefly Преглед на мнениеБе я ако може да обясни едно по едно.
В контейнерчето от шоколадово яйце какво има?!? 
Лилавите уювинки в кутийка са резервни батерии за фенера.
Червеното - свирка.
Желтото и черното - мушки.
Останалите вече ги изяснихме.
Формата на острието не става за нищо. Всъщност въртя 3 ножа, че ме мързи да заточвам. Спиндера определено няма място сред тях. Здрав, удобен и безмислен.Първоначално публикуван от slaf4u Преглед на мнениеКакво те накара да смениш паяка с пеперуда?Последно редактирано от droba; 24-02-16, 19:19.О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Сигурен съм, че в тоя куфар е ключа за апартамента, дето си държиш паритеПървоначално публикуван от droba Преглед на мнение...и ключ за куфар.
Както би казал небезизвестния Остап Мария Берта Сюлейманович ибн Бендер.
Пак наздраве.
Коментар
-
Аз разбрах , само че за Дроба има свирка дето и да иде
А и друго разбрах ... има доста ножове , явно , като обърка нещо на работа и изрязва грешката
Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!
A1+
Коментар
-
В куфара е ключът за апартамента на Остап... Бендер, където има друг куфар в който е ключът за кутийката от яйцето в която си държа паритеПървоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеСигурен съм, че в тоя куфар е ключа за апартамента, дето си държиш парите
Както би казал небезизвестния Остап Мария Берта Сюлейманович ибн Бендер.
Пак наздраве.О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Армса или Стейалайв,мисля,че само там се продават продуктите на Макспедишън.Първоначално публикуван от kozeboy Преглед на мнениеОт къде е за предпочитане да се закупи покет органайзер на Макспедипън от БГ?
Коментар
-
Коментар
-
На сайта им поне няма, аз не съм ходил скоро.Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнениеИ Камуфлажа иматLZ1ZAH
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 10 потребители онлайн. 0 потребители и 10 гости.
Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.
Коментар