Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Интересна статия повдигаща въпроси?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Интересна статия повдигаща въпроси?

А и Русия влезе в СТО, май пак са се договорили. На нас Казахстан , на вас Иран, Сирия - кучета я яли.
    подаръци за мъже от FACOM
    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

План "Велики Изток" в процес на реализация...

Коментар

Незнам дали е точно по темата /може би има връзка/ но ми прави впечатление масовото поставяне в София на пожарни хидранти. Например в ж.к. Люлин на улица с дължина окло 200 метра наскоро поставиха 6 или 7 такива съоръжения. Едва ли не за всеки вход на блок по един. На длуги места също виждам да постовят доста такива кранове за пълнене на пожарни автомобили.
        Когато човек говори истината - не се налага да лъже!

Коментар

Първоначално публикуван от Sasho74 Преглед на мнение
          Незнам дали е точно по темата /може би има връзка/ но ми прави впечатление масовото поставяне в София на пожарни хидранти. Например в ж.к. Люлин на улица с дължина окло 200 метра наскоро поставиха 6 или 7 такива съоръжения. Едва ли не за всеки вход на блок по един. На длуги места също виждам да постовят доста такива кранове за пълнене на пожарни автомобили.
          Не е по темата. Усвояват се пари по "Бедствия и аварии", което сега е при ЦЦ в неговото министерство.
          Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Интересно. Не знаех че смяната на водопровод минава по тая програма.

А сменят наистина масово. И масово слагат такива сини стърчилки. Само не знам що за бедствие ще се случи ако в една хубава студена зима гори сграда, до която са поставили такова, а то просто е замръзнало. Замръзват дори тия досегашните, дето са в земята и отгоре е само капак.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение

А сменят наистина масово. И масово слагат такива сини стърчилки. Само не знам що за бедствие ще се случи ако в една хубава студена зима гори сграда, до която са поставили такова, а то просто е замръзнало. Замръзват дори тия досегашните, дето са в земята и отгоре е само капак.
              Предполагам правиш разлика от водопровод и противопожарна инфраструктура. А по "Бедствия и аварии" може да мине каквото ти е угодно на практика.

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
                План "Велики Изток" в процес на реализация...

Без да знам контекста на картинката, това "Велики Изток" ми звучи като лош превод на "Greater Middle East". Аз бих го превел на български като "Широк Среден Изток" - т.е. понятие, включващо не само районите, традиционно наричани "среден изток", но и прилежащите към тях.

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение

Би трябвало такива тръби да са празни, а да се задействат от кран дълбоко под земята с дистанционен вал.
                Не знам от кога българската пожарна охрана разчита на такива - те са традиционен елемент от американския урбанистичен пейзаж и даже и там, функциите са им по-скоро технологични към водопровода. Тук пожарните автомобили са цистерни и към водопровода (в някоя сграда, а не навън) се привързват само при сериозен пожар.

Коментар

Незнам до колко е вярно, но съм чувал, че преди и след военни конфликти се раждали много повече деца от мъжки пол. И понеже жената напоследък ги следи тия работи, ми прави впечатление, че поне тук в Разлог от няколко години май сините колички по парковете са много повече от "розовите"....
                  Don't hunt IF you can't kill
                  първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

Първоначално публикуван от Borizanov Преглед на мнение
                    Незнам до колко е вярно, но съм чувал, че преди и след военни конфликти се раждали много повече деца от мъжки пол. И понеже жената напоследък ги следи тия работи, ми прави впечатление, че поне тук в Разлог от няколко години май сините колички по парковете са много повече от "розовите"....
                    Няма никаква нужда от война. При всякакво влошаване на условията за живот започват да се раждат повече момчета.

Коментар

Ето тук https://www.cia.gov/library/publicat...k/geos/ir.html пише, че иранците са перси. Между другото, като гледам колко много анализатори има във форума, си мисля, че идеално можем да попълним нуждите на ЦРУ от кадри. Заплатите не се лоши https://www.cia.gov/careers/opportunities/index.html
                      Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Ако трябва да сме точни - една част от иранците са перси.

Първоначално публикуван от NovemberCharlie Преглед на мнение
                        Ето тук https://www.cia.gov/library/publicat...k/geos/ir.html пише, че иранците са перси. Между другото, като гледам колко много анализатори има във форума, си мисля, че идеално можем да попълним нуждите на ЦРУ от кадри. Заплатите не се лоши https://www.cia.gov/careers/opportunities/index.html
                        Някои взеха да рекламират работодателите си...

Шутка...

Коментар

Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнение
                          Предполагам правиш разлика от водопровод и противопожарна инфраструктура. А по "Бедствия и аварии" може да мине каквото ти е угодно на практика.
                          Аз разлика правя, но в моя квартал слагаха крановете като сменяха водопровода. Не е никак отделна система.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнение

Шутка...
                            Тоя лаф на Лубянка ли го научи? Шега...

Коментар

На Литейный... Майтап..

Коментар

Я и тук имало полезни неща http://www.fsb.ru/fsb/supplement/advice.htm

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X