Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гражданска Отбрана

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Гражданска Отбрана

Homos homini lupus est.
    Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
    Grand 3.1TD
    0898 620 306 Стоян

Коментар

За същото говоря и аз.

Само че много хора забравили за това, заслепени от привидното благополучие на текущата цивилизация.....
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Тепърва ни предстои преразглеждането на т.нар.Европейски ценности

Как да живееш съвместно с хора които душевно са останали в зората на човечеството в така нареченото „събирачество“
        Те искат да обикалят и събират те имат друго възприятие на обикалящия ги свят

Предстои ни преразглеждане на новата Европейска история кой крив кой прав че има един който е бил най правнема да го казвам че ше ме накажат за подръжка на „злодеи“
        К мирной жизни не пригоден.
        Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Голям камък хвърли ...
          Ако някой се гърчи в развалините, първо ще му помогна, пък после ще се огледам дали мога и в какво състояние съм и чак най-накрая (но по-скоро никога), дали е циганин или друг. За мен си знам, за другите ... да кажат сами, но все ми се струва, че тук няма хора, дето ще оставят някой да си отиде само задето е циганин.

По темата - за град като София една явка е малко. Според мен е редно да има поне по една в четирите географски посоки или по една във всеки вътрешен град - люлин, младост, дружба ... И пак по темата, добре е тези явки да са на по-височко по няколко причини. Дали да ги изброявам?
          Последно редактирано от upi; 05-07-11, 23:47.
          Ако не свършва добре, значи не е свършило!
          0888 315 794
          LZ1UPI
          A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
            но все ми се струва, че тук няма хора, дето ще оставят някой да си отиде само задето е циганин.
            За съжаление такива има много дори и тук.

Сори за спама.
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

За Бургас няма смисъл да се пише. Като гръмне рафинерията няма да имаме такава нужда.
              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                За Бургас няма смисъл да се пише. Като гръмне рафинерията няма да имаме такава нужда.
                Е в Бургас поне мястото за първия ден е ясно - паркинга на Била.
                Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                  Споко, до няколко години и рафинерия няма да остане
                  DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Всеки град си има своите особености , за Варна се знае че си потъва .. и че е построена в-у кухина запълнена с вода ... За Девня - и химическите заводи там - това че е в долина в която газове биха се събирали и изтровили всичко живо при авария... Така че по високите места в тези случай е добре да се търси укритие и през първият ден , защото ниските места може и да не вършат работа.. За да е по-сериозна темата е добре да се дадат координати на посочените места .. Не се знае кой в кой град ще се озове , а в сериозни моменти да питаш къде е новият хлебозавод , или терена за битпазар не е сериозно. Конете още не са изчезнали .. тъжно е че малко народ може да язди .. и го прави редовно .. след 5 - 10 км преход един начинаещ е схванат за една седмица ... а Руснаците с Ахалтекинските коне са минавали по 100 и повече километра на ден...
                    Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                      Да ама не, там не е мястото, нито пък аз ще съм там... А и мястото не става. Трябва да има голямо свободно пространство, да е лесно за намиране дори и от хора дето не го знаят точно къде е, както и да има много пътища до него. При това местата поне за София като минимум трябва да са две. Едно в града на удобно място за първите часове и второ извън него на комуникативно място за след това. В тази връзка намирам на най-удачни следните места:

В града и за първият един ден: Летен театър под семинарията (мястото където сега Стефан прави битака)
                      За всички дни след това околовръстното до Икея (сега се строи) има много поляни, както и вода...
                      На Икеа не става, всичките поляни над нея, тези незастроените, са тресавище. Тези под нея скоро няма и да ги има според мен. Другото опасно нещо там са кръстоските от далекопроводи които ако се стоварят ще направят достъпа кошмарен, а и да не забравяме че над това място е и един от горемите захранващи тръбопроводи и при скъсване ще е...
                      Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                      Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                      В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от iai-bg Преглед на мнение
                        ...Конете още не са изчезнали .. тъжно е че малко народ може да язди .. и го прави редовно .. след 5 - 10 км преход един начинаещ е схванат за една седмица ... а Руснаците с Ахалтекинските коне са минавали по 100 и повече километра на ден...
                        А коне от къде насред Варна? В Сф се сещам поне за 1 ... под опашката му. Има площад, НС хотел и църква, става за сборен пунк на първо време.

То даже у наше село може да няма и 50 глави на 1 000 житела и никой не ги язди, защото ги впрягат в каруци.
                        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Конете на наденици ще са по-полезни !
                          Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                            На Икеа не става, всичките поляни над нея, тези незастроените, са тресавище. Тези под нея скоро няма и да ги има според мен. Другото опасно нещо там са кръстоските от далекопроводи които ако се стоварят ще направят достъпа кошмарен, а и да не забравяме че над това място е и един от горемите захранващи тръбопроводи и при скъсване ще е...
                            Поляните само в долната част до самият път са наводнени, но това ми се струва предимство защото е източник на вода, без никакви други условия . Над линиите на далекопроводите поляните се простират на огромно растояние, чак до Бистрица, което е почти неограничено място... Под пътя също е приемливо, отчитайи забележката ти, че вероятно това е временно положение... Предполагам че и нагоре ще е временно достъпно, но поне засега е ОК. При това, е единственият участък, който е лесно достъпен отвсякъде, с широка магистрала (скоро ще се завърши този участък на околовръстното)... Но все пак нека огледаме и други предложения, на мен това ми се строи най-подходящо...
                            VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от CJ_ Преглед на мнение
                              АЗ ще ти кажа дори кои хора ще се организираме за 2 часа и ще имаме всичко необходимо ! Защото можем и знаем !

А когато си обявил ,че всички са добре дошли после неможеш да гониш тези които не ти харесват !
                              В такива ситуации мисля , че всеки човек може да е от полза . Не може да се игнорират хора , просто защото не са от "нашите" , в някоя ситуация може да се окаже че ТИ не си от "техните" , а пък само те могат да ти помогнат . Едва ли е уместно да се съберат 20 автомеханика (примерно) и нито един химик , лекар , водолаз и т.н.
                              Иначе мястото което предложи е наистина добро с всички изброени от теб плюсове .
                              ‎По 2 литра са само млякото и сока !
                              WJ 4.7

Коментар

..
                                Последно редактирано от iai-bg; 06-07-11, 14:14.
                                Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X