Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за покупка на нож

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: какъв нож

Здравейте колеги! Лятото ще ходя на екскурзия в Швейцария,до колкото знам,там правят най хубавите ножове! Искам да си взема нож,няма да го ползвам за нищо! Искам го за нещо като сувенир,но не се знае кога за какво ще се исползва,та някой да ми препоръча нещо! Принципно съм привържаник на стратегическите и ловните ножове! Дайте ми информация и препоръки!

Коментар

Ами според мен там правят най-добрите мултифункционални ножове,но като цяло не съм съгласен,че всички ножове там са най-хубави.Има ножове по евтини от викторинокс,но по ефективни в действие,че и викторинокс не са за подценяване не са,но обичам друг тип ножове.
      По малко, ама с хляб!

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Хаджийски Преглед на мнение
        Здравейте колеги! Лятото ще ходя на екскурзия в Швейцария,до колкото знам,там правят най хубавите ножове! Искам да си взема нож,няма да го ползвам за нищо! Искам го за нещо като сувенир,но не се знае кога за какво ще се исползва,та някой да ми препоръча нещо! Принципно съм привържаник на стратегическите и ловните ножове! Дайте ми информация и препоръки!
        Да.Правят и хубави ножове.Но ако не го ползваш за нищо,то е без значение какъв ще е.Взимаш някой лъскав сувенир и това е.

Коментар

Здравейте,какво ще кажете за това???
          Някой ползвал ли е и има ли някакви практически отзиви/извън рекламите де/
          http://shop.oragie.com/product_info....oducts_id=1362
          Прикачени файлове
          NISSAN FOREVER
          -----------------------------------------------------------------------------
          Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
            Здравейте,какво ще кажете за това???
            Някой ползвал ли е и има ли някакви практически отзиви/извън рекламите де/
            http://shop.oragie.com/product_info....oducts_id=1362

Според мен клещите в този нож е пълна фикция..... Колкото да ги има. Никаква работа не можеш да свършиш с тях.....
            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
            Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Хаджийски Преглед на мнение
              .....ще ходя на екскурзия в Швейцария,до колкото знам,там правят най хубавите ножове! .......
              Да не бъркаш ножовете с шоколад или Швейцария с Швеция ?
              О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Един съвет не копувайте от интернет сайтове камо ли от оражие.
                По малко, ама с хляб!

Коментар

Първоначално публикуван от IcOMencheV Преглед на мнение
                  Един съвет не копувайте от интернет сайтове камо ли от оражие.
                  Защо?

Коментар

Защото 1во, че цените са по-високи и 2ро,че 90% от нещата,които продават са пълни боклуци.
                    По малко, ама с хляб!

Коментар

Това звездите ли ти го говорят или просто си го знаеш ?
                      О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Съвет за покупка на нож?

Колеги здравейте искам да си купя нож,харесал съм си от няколко марки,кажете ми ня коя мога да имам по голяма вяра:
                        Smith & Wesson
                        Schrade
                        Gerber
                        Colt
                        Cold Steel
                        Boker
                        Elk Ridge

Някой може ли да ми даде някаква информация за ножа на снимката,и горе долу колко си заслужава човек да даде за него!
                        Инфото което има за него е това: "Schrade Clasp Knife Eagle. 5 1/2" closed. Stainless blade with eagle etch. Celluloid handles with feather shield. Engraved bolsters. New Production."
                        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:$(KGrHqUOKjsE1sLEYn+lBNqN!HgDjw~~0_12.JPG
Прегледи:1
Размер:58.3 КБ
ID:5270168

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SCHLE2.jpg
Прегледи:1
Размер:90.1 КБ
ID:5270169

Коментар

От: Съвет за покупка на нож?

Здравей, искам да попитам за какво ще го полваш преди всичко, дали ше го изнасяш от страната, държиш ли да е сгъваем или не. И каква сума би отделил.
                          Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Ами аз живея в Кипър,единственото изнасяне от страната ще е да си го докарам в България,вече съм си докарвал и други ножове и мачете,не съм имал проблеми! Ще го ползвам предимно за излети в планината,обичайните неща който се режат при излет,меса,шишчета,клони и други подобни! Сумата му е $30 (с доставката от САЩ) Но принципно съм готов да отделя около 35 евро! Не държа да е сгъваем,просто модела ми хареса с гравираното,но от по горе споменатите марки има и друи ножове който аз лично смятам че са с доста по добро качество,но ако да речем си струват 30 долара да дам за този нож,мога да отделя и още малко за още един от по горе споменатите марки и да комбинирам доставката,защото предимно тя надува цената! А може и от други марки,тези просто съм гидал примерни защото си харесах по един два модела от тях,ще ги копувам през ebay от САЩ!

Коментар

Интересно инфо - Stainless blade. От таквизи махленски тарикати бегай на далаче
                              От всички изброени фирми, каквото и да вземеш все ще е китаец на тая цена.

Коментар

И аз така си мислех,но за 35 евро какво да взема,има ли нещо хубаво до тези пари! Или да събирам!

droba:
                                А този така прехвален по рекламите Gerber Bear Grylls Ultimate Survival става ли за нещо!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X