Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Моят нож

Свий

X
- 

- 

От: Моят нож

Да, днес си ги получих, много добре са направени неделя ще ги тествам в полеви условия. Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 28-01-11, 15:37. Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 28-01-11, 15:37.
 Коментар
- 

Хора, с такъв нож не се коли прасето...Първоначално публикуван от dok_vd Преглед на мнениеПодкрепям! Като ти се зацапа ръкохватката с кръв и мазнотии, как ше го изчистиш?Публикувайте отговор
 Коментар
- 

И аз това казвам. За мен този нож е супер искам такъв.Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 28-01-11, 15:38.
 Коментар
- 

Аз не разбирам кое му е супер, но и не виждам разминавания във предпочитанията , четейки следващия пост:Първоначално публикуван от 3301 Преглед на мнениеЗа мен този нож е супер искам такъв
 Извинявам се, но на този какво ще му тестваш?Първоначално публикуван от 3301 Преглед на мнениенеделя ще ги тествам в полеви условия 
 Никога не съм клал прасе, но твърдя, че такъв нож е нефункционален, и става само за колекция, ма то тогава може и да е от ...гипс! За мен ръкохватката на ножа е не по-малко важна от самото острие.Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнениеХора, с такъв нож не се коли прасето...
 п.п. От каква стомана ти казаха, че са остриетата на И.Радев?"Make love, not war!"
 Коментар
- 

Един въпрос, Иван Радев ли е човека, който работи в град Тервел. Че остриетата ми напомнят нещо, дето съм виждал преди години, но помня само родното място на автора.LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
 www.ADV-Bulgaria.com
 Коментар
- 

За тебе знам, че си ножарско чедо от ножарски град Но формата на ножовете ми напомни нещо, явно съм се подвел.

LZ1LRE, Range Rover 300Tdi Но формата на ножовете ми напомни нещо, явно съм се подвел.

LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
 www.ADV-Bulgaria.com
 Коментар
- 

Колега, трудно ли ще ти бъде да слагаш снимките тук във форума?Първоначално публикуван от belfi4o96 Преглед на мнениеТова е от днес: http://belfi4o96.snimka.bg/hobby/noj-ot-erco.567011LZ1PER
 Коментар
- 

Добро, много добро!Първоначално публикуван от belfi4o96 Преглед на мнениеТова е от днес: http://belfi4o96.snimka.bg/hobby/noj-ot-erco.567011
 Може ли на ЛС инфо как да се сдобия с нещо подобно? Благодарско предварително!Публикувайте отговор
 Коментар
Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар