До: Моят нож

Не съм съгласен с колегата. Тази бреза си вирее там и в някои части от Русия без никаква намеса на човека за оцветяване на дървесината.Знам,че дори всяко дърво се води на отчет във Финландия и незаконното й отсичане си води до съответното наказание.
Тази бреза си вирее там и в някои части от Русия без никаква намеса на човека за оцветяване на дървесината.Знам,че дори всяко дърво се води на отчет във Финландия и незаконното й отсичане си води до съответното наказание.
По долу е и показана на сайта. https://www.brisa.fi/portal/index.ph...roducts_id=665 Интересно е ,нали.
Понеже темата е за ножове,а не брези,ще постна и снимки на ножлета. Добри ножлета.
Добри ножлета.

Първоначално публикуван от Симеон

Преглед на мнение

Тази бреза си вирее там и в някои части от Русия без никаква намеса на човека за оцветяване на дървесината.Знам,че дори всяко дърво се води на отчет във Финландия и незаконното й отсичане си води до съответното наказание.
Тази бреза си вирее там и в някои части от Русия без никаква намеса на човека за оцветяване на дървесината.Знам,че дори всяко дърво се води на отчет във Финландия и незаконното й отсичане си води до съответното наказание.По долу е и показана на сайта. https://www.brisa.fi/portal/index.ph...roducts_id=665 Интересно е ,нали.
Понеже темата е за ножове,а не брези,ще постна и снимки на ножлета.
 Добри ножлета.
Добри ножлета. 

Пък на мен мора ми донасят по два пъти годишно.Доста подаръци съм направил.
Пък на мен мора ми донасят по два пъти годишно.Доста подаръци съм направил.

: Най обикновенна търновска "Терна", добра стомана с кания от липа,последната- мое дело. Що прасета са минали под него...
: Най обикновенна търновска "Терна", добра стомана с кания от липа,последната- мое дело. Що прасета са минали под него...
Коментар