До: Моят нож

Това съм го прескокнал.(не съм го прочел в бързината)Наистина ножовете от балканския регион доста си приличат по дизайн.Даже тази маркировка на въпросния нож съм я срещал и на български такива.Правил съм запитване за произхода в друг форум и излезе такъв.Като единия от отговорилите(бай Върбан) е много в час с Българското хайдушко оръжие.Но сега не ми се рови за линк.Колкото до бирата пий я без сламка няма проблем.Аз не пия иначе на драго сърце бих се включил с няколко бири все пак наздраве.
 все пак наздраве.

Първоначално публикуван от sa4mo

Преглед на мнение

все пак наздраве.
 все пак наздраве.

..победилият ще си я пие както му се ще-от чаша със столче,от халба,от шишето дори.А сега сериозно-темата май излишно се пунктоализира...в балканския регион(поради географската близост най-малко), и ножовете са близки като форма и дизайн...така че да не затъвам в подробности,обявявам се за загубил(мамка му и сламка)и съм готов да понеса последствията от баса-чакам Немезис да обяви кое-как,със здраве!
..победилият ще си я пие както му се ще-от чаша със столче,от халба,от шишето дори.А сега сериозно-темата май излишно се пунктоализира...в балканския регион(поради географската близост най-малко), и ножовете са близки като форма и дизайн...така че да не затъвам в подробности,обявявам се за загубил(мамка му и сламка)и съм готов да понеса последствията от баса-чакам Немезис да обяви кое-как,със здраве!

Не исках да го споменавам.
 Не исках да го споменавам.

явно не съм го огледал добре на последните снимки, но ножа наистина си заслужава вниманието!
 явно не съм го огледал добре на последните снимки, но ножа наистина си заслужава вниманието!

Коментар