До: Моят нож
Майсторът не съм аз, но идеята е моя!!! Имам и още един, но него ще пусна по-късно.
					Майсторът не съм аз, но идеята е моя!!! Имам и още един, но него ще пусна по-късно.

На тестовете се представи на нивото на Мора 2000 .
 На тестовете се представи на нивото на Мора 2000 . Мисля, че вместо "Плачеща Върба", си искал да кажеш "Къдрава Бреза", на която ценното и не е, че расте в ограничен район на Финландия, а че расте в много обширни райони на Скандинавския полуостров и в северната му част е напрактика единственото дърво от което е възможно да се направи добра дръжка за нож. Затова и се е наложила като традиционна.
 Мисля, че вместо "Плачеща Върба", си искал да кажеш "Къдрава Бреза", на която ценното и не е, че расте в ограничен район на Финландия, а че расте в много обширни райони на Скандинавския полуостров и в северната му част е напрактика единственото дърво от което е възможно да се направи добра дръжка за нож. Затова и се е наложила като традиционна.

че тия плачещи върби там найстина са кът и трябва внимателно да гледаш да ги различиш сред другите брези
че тия плачещи върби там найстина са кът и трябва внимателно да гледаш да ги различиш сред другите брези отделно тва острие сопотското напомня повече на росели щот инак разглеждаики официалния сайт на Lapin Puukko човек почва да се чуди - спряно ли е от производство,или е доста волна сопотска интерпретация на острие на Lapin Puukko
отделно тва острие сопотското напомня повече на росели щот инак разглеждаики официалния сайт на Lapin Puukko човек почва да се чуди - спряно ли е от производство,или е доста волна сопотска интерпретация на острие на Lapin Puukko  

Затова си и остана така.... незавършен. Иначе е от нЕкаква шведска стомана(имаше пратка в военния завод при нас
 Затова си и остана така.... незавършен. Иначе е от нЕкаква шведска стомана(имаше пратка в военния завод при нас ) за някакво изделие-ф20мм.И дръжка от орех.Не е кой знае какво ама е изключително здрав и има отличен рЕз.
) за някакво изделие-ф20мм.И дръжка от орех.Не е кой знае какво ама е изключително здрав и има отличен рЕз.

единственото предимство на работния е изключителната му здравина.
единственото предимство на работния е изключителната му здравина.

!
!Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар