Обява

Свий
Няма добавени обяви.

МЕНЛИ - ножовете, получаване къде и как!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: МЕНЛИ - ножовете, получаване къде и как!

Термиста се е издънил, няма много за умуване
    Никой ли не им потърси обяснение на тия хора ?
    О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

И аз не съм доволен, острието реже, колко е здраво-времето ще покаже, но чирените ми са отвратителни. На места имат големи бели петна, все едно пластмасата е търкана с ацетон, грозна работа, цялата му "красота" отива по дяволите. Махам си абонамента за темата и за тия повече не искам и да чувам.
      LZ1PER

Коментар

Може би за това с чирените имам вина и аз, искам да кажа, че за да смогна с последните бройки съм сверявал само серийните номра и сертификатите. Нямах възможност за обстоен преглед на всяка бройка, както правех с предните бройки, но количеството бе голямо и нямаше шанс да приключа навреме. Повярвайте да събера всеки нож с притежателят му, не бе много лесно.
        Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
        0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Какъв е проблема дефектните и счупени ножчета да се пратят на менли за тяхна сметка да ги подменят ?
          AUDI A6 2.8 V6 Quattro

Коментар

Пепи и на моя му бяха побелели чирените, но го измих с веро и гъба, и се оправи.. Сега е бял само под щипката за колан.. Пробвай, ако не си все още..

Коментар

Жоро, на теб шапка ти сваляме!
              Просто на Менли някакси ни се иска гащите да им свалим

Коментар

Първоначално публикуван от kok4o1 Преглед на мнение
                Жоро, на теб шапка ти сваляме!
                Просто на Менли някакси ни се иска гащите да им свалим
                Няма нужда. Те сами си ги свалиха
                О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от zoro-1 Преглед на мнение
                  Може би за това с чирените имам вина и аз, искам да кажа, че за да смогна с последните бройки съм сверявал само серийните номра и сертификатите. Нямах възможност за обстоен преглед на всяка бройка, както правех с предните бройки, но количеството бе голямо и нямаше шанс да приключа навреме. Повярвайте да събера всеки нож с притежателят му, не бе много лесно.
                  Пич, ако ми позволиш това обръщение, ти не си длъжен да им бъдеш ОТК на тези негодници. Няма как да прегледаш 200 ножа детайлно и да ги пратиш на всеки до вратата за времето с което разполагаше, а и това не ти е работата. За всичко , което направи ти дължим само благодарност, а не упреци. Белите петна не са болка, но моите чирени са напълно различни по шарка и дълбочина на въпросната. А и някой друг писа по-назад за същото нещо при неговата бройка.А относно различните ножки, освен ако не са произведени по едно и също време от едни и същи хора(термист включително) със сигурност не можем да сме сигурни какво им е качеството. Ако някой предостави една от тези тук и една от другите за един общ тест, тогава може да се говори за нещо изобщо. Факт е, че тук имаше доста счупени за много кратко време.

П.С. Ако има много кривопис нагоре, простете но се мъча с едно 12 годишно (питие да не си помислите нещо сега) от известно време.
                  Subaru Legacy 2.5
                  Suzuki GS500 E

Коментар

Я не се нахвърляйте на производителя, всичко си е точно...На рязане на пастърма и суджук нямаме поражения, както и на молива на малкия! С цайките намерих и серийния номер, предстои ми да отсека дърво с чекийка за 50 лв.
                    Забавянето беше гадно и изнервящо, дори за мен (защото не знаете с какви идиоти общувам), но каквото било, такова е.
                    Ако си предстаяме, че всичко е гадно и си търсим черно под ноктите все ще намерим повод. Falkniven са ми доста по антипатични заради един S1, поне от гледна точка на финансите съотнесени към качеството.
                    Дялкайте си щърволините и да се радваме на сравнително добрия край на тази авантюра.
                    и Зоро-1, евала Пич!
                    ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от Black Wolf Преглед на мнение
                      .......

А и от този клип се вижда колко е калпаво...

Да видим какво ще отговорят от Менли, ама предвид този клип ножчето не би трябвало да има каквито и да е поражения от разни капачки от алкохол, сухи съчки и т.н.
                      Аз бих си подложил ножчето на поне някои елементарни тестчета, да видя дали ще устиска, че сега има няма става на въпрос за 3 ножчета от 200 и кусур такива . Та ще е по-добре да се извадят от кутийките и да с види колко и има ли още "стъклени" ножки. В крайна сметка или ще излезат като хората и ще подменят остриетата, или една студена вода за 55лв, ама поне да се знае от по-рано с какво ножче си имаш работа.
                      Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                      И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                      вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Колеги, простете за смелото обръщение...
                        Отново ще повтора молбата си, дано модераторите не ме санкционират. Ако някой иска да се отърве от ножчето - нека пише на ЛС.
                        Благодаря ви и лек и приятен уикенд!

Коментар

Първоначално публикуван от Black Wolf Преглед на мнение
                          Абе има проблеми с Менлито. Вчера упущих мойто на мозайката и му се отлепи емблемата... Пълен боклук, мани, мани...

А и от този клип се вижда колко е калпаво...

А от ето този клип се вижда какво трябва да издържи http://www.youtube.com/watch?v=7T0EI...26zhE&index=22
                          Поне толкова трябва да може, за да защити качеството си при цената от 50 лева.
                          Дано някой се навие да подложи Камарада си на такъв тест и да го заснеме.Ако се намери такъв човек аз му възстановявам стойността на ножа.
                          Последно редактирано от Keltis; 04-01-14, 10:55.
                          Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

Първоначално публикуван от Keltis Преглед на мнение
                            А от ето този клип се вижда какво трябва да издържи http://www.youtube.com/watch?v=7T0EI...26zhE&index=22
                            Поне толкова трябва да може, за да защити качеството си при цената от 50 лева.
                            Дано някой се навие да подложи Камарада си на такъв тест и да го заснеме.Ако се намери такъв човек аз му възстановявам стойността на ножа.
                            Китаец за 7-8 лева http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=176788
                            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                              Така се прави!!Браво за ревюто!!
                              Важни са фактите, всичко друго е бла-бла!!
                              Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

Точно така.
                                Все пак мисля, че си поръчахме ножове, а не сувенирчета с логото само за витрина.
                                Ако Менли имат претенции един нож как трябва да се ползва и колко дебели каталози от Метро може да среже безпроблемно, то следваше да има такива инструкции в кутиите.
                                Seat Leon FR 2017 1.8 TSI
                                Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X