Обява

Свий
Няма добавени обяви.

МЕНЛИ - ножовете, получаване къде и как!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: МЕНЛИ - ножовете, получаване къде и как!

Първоначално публикуван от stivyo Преглед на мнение
    Ето какво стана днес като се опитах да разцепя това без удари и батонинг,само с натискане и леко усукване
    [ATTACH=CONFIG]664157[/ATTACH]
    Като гледам това е дъб....и то крив и чепат...и друг нож би счупил!
    ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Да бе да, би се счупил! Имам един Бургуджийски нож за 10лв ,кован от клапан - цепя кокали с него и го мия в миялната машина! Нито ръждясва ,нито се чупи или нащърбва. Още мнооого хляб трябва да изядат Менли! Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ImageUploadedByTapatalk1388258829.803710.jpg
Прегледи:1
Размер:129.4 КБ
ID:5548256

Коментар

kak се откаляваше стоманата?

Коментар

И аз получих депеша от Еконт. Като се върна след няколко дни ще го получа. Благодарности на Жоро и Злати за усилията и търпението.
          ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
          LZ1YBB

Коментар

За мене нож, който не може да одере два глигана и да ги разфасова без точене, не е нож, а става само за остъргване на насрани гащи. Преди няколко години "майсторчете" тука ми оплюха Солингена от Дядо ми, но тоя нож още дере, дели, цепи кокали и бричи, без да се хаби и троши.
            ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Д2 е доста капризна стомана. Явно от Менли са осрали партидата.
              О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

И от някои модели на Енцо от Д2 доста хора пропищяха ма и тука има ентусиасти дето ползват ножчето не по предназначение, което е мазане на лютеница, рязане на луканка и домати, фукане пред колежки и евентуално стъргане на гащи .За не разбралите, менлито и някои други железарии от Д2 не понасят извиване и усукване че стават на парчета!Ако някой иска да дере прасета, да чупи кокали и да сече дървета специално с Д2 да пита многоуважаемия Дроб, той ще му каже какво става за тая цел.Аз лично менлито го слагам в раницата да си режа сланинка и толкова.
                Отромни благодарности на колегата че се занимава толкова време с тия ножове и че изтърпя толкова мрънкане!Респект!

Коментар

В такъв случай рекламация и без протяжни вопли колко сме лоши и невъзпитани когато си търсим правата щото не можем да си ги пуснем и нашите ножки на търг .Аз такова счупване като на колегата не съм виждал на нож през живота си .
                  AUDI A6 2.8 V6 Quattro

Коментар

Всичко се троши, въпрос на желание
                    Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Любенов Преглед на мнение
                      Всичко се троши, въпрос на желание
                      Точно пък на Kershaw никак не му е мястото в трошливите Д2-та С тва са насечени толкова кравешки кости, че не е истина. Личен опит. Разликата от Д2 до Д2 е малко повече от разликата между Жигула и Тойота.
                      О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Даммм, какво ли не прави рекламата.... Някога бяха продали хладилници на ескимоси, които дори нямали ток. Тия чекийки нямат ли "мануали", където пише "да се ползват само за рязане на пресен хляб и мазане на лютеница"?
                        ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Честно да ви кажа, аз лично, нито разбирам от ножове, нито от стомана, ножа го искам заради форума, заради логото и най-вече заради благодарност към форума, че ме запозна с толкова много качествени , истински, готини и каквото още се сетите, приятели, с някой от които имам честта да се познаваме лично..
                          Пак излиза, че малко защитавам менли, но никога не съм очаквал да имам нещо наистина качествено, което струва 50 лева..
                          Пазете си ножките и нека ви напомнят за приятелите.. За сечене на дърва се ползват брадви..
                          Весели празници, приятели!!!

Коментар

Проверено - реже безгрижно стари маркучи от автомобилна охладителна уредба.

Аз пък, подтикнат от дълбоко вродения си песимизъм, си поръчах едно резервно. Така ако се счупи едно, за другите ще знам какво да не правя.

Коментар

Ножката ми харесва като форма и изработка. Според мен е екстра да си режеш мръвката, която предварително си сушил на балкона и мезваш докато спамиш (или не) във форума. То самото отваряне и затваряне ме приключение сравнимо с лек офроуд в полето пред блока.
                              За останалите приложения като: кълцане на парен бук на талашит за хамстери, тактикъл сървайвъл, бушкрафтинг и ремонт на VEF с изгоряла феритна антена ножките са други. Може пък да има втора серия, по-практично насочена.
                              Още един път голямо благодаря на всички организатори на акцията, а Менли нищо чудно да пуснат резервни остриета и разни други неща които май ще са за друга тема.
                              Последно редактирано от jumboframe; 29-12-13, 03:22. Причина: допълненние
                              LZ(единица) Лима Жоро Жоро
                              2002 ●||||||● Grand Cherokee Limited 4.7L и Ксантия 2000 HDi 110 коня без едно магаре.

Коментар

Първоначално публикуван от jumboframe Преглед на мнение
                                Ножката ми харесва като форма и изработка. Според мен е екстра да си режеш мръвката, която предварително си сушил на балкона и мезваш докато спамиш (или не) във форума. То самото отваряне и затваряне ме приключение сравнимо с лек офроуд в полето пред блока.
                                За останалите приложения като: кълцане на парен бук на талашит за хамстери, тактикъл сървайвъл, бушкрафтинг и ремонт на VEF с изгоряла феритна антена ножките са други. Може пък да има втора серия, по-практично насочена.
                                Още един път голямо благодаря на всички организатори на акцията, а Менли нищо чудно да пуснат резервни остриета и разни други неща които май ще са за друга тема.
                                За тая работа става всеки китаец преко сили за 10 лева . Не дай боже да ти се наложи консерва да си отвориш . Май не е толкова зле че проспах темата След празниците можем да натиснем на твърдомера някой счупен да видим какво ще покаже . Те го моя за ежедневно носене съветски купих го 1986 от ловно - рибарския на графа . С него съм си изкарал казармата всичко е дялал и рязал а що консерви е отворил само той си знае . Носи заточване с години и можеш да се обръснеш с него . Единствения му кусур е че няма емблема на форума ама като го купувах и форум нямаше .Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCI0150.jpg
Прегледи:2
Размер:227.7 КБ
ID:5548343
                                Последно редактирано от sek.1; 29-12-13, 08:40.
                                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X