Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Форумна поръчка за сгъваем нож "Менли"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Форумна поръчка за сгъваем нож "Менли"

не съм казал че съм ги платил. подтвърдих поръчката, и ще спазя крайния срок, или така си мисля - понеделник.
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
      има срок и би трябвало да се спазва........... тея 18 ножа са близо хилядарка, ако ги поръча в понеделник и не се платят ??????

допускам да има и разминаване в данните де, щото Золтан /Злой/ беше писал че е платил, но и 10 да са, защо да го набутваме зоро да ги плаща, а после да се мъчи и да ги продава
      Да и са по-малко от 10% от общата поръчка, а доколкото видях масово хората пращаха между 7 и 10 % отгоре на парите си. Разбира се това се прави заради таксите, защото не стига че организира всичко Жоро, ми оставаше и да ни плаща преводите.

Мисля, че не трябва да се чака, за да не страдат останалите 90% редовни платци.

Коментар

Решил съм и ще изчакам, все пак не са толкова много неплатилите и може да имат затруднения. Не искам да остават повече бройки защото не е коректно от нас при условие че сме ги заявили. А парите в "повече" са около 180 лв., със сигурност не стигат за да ги платя.
        Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
        0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Днес пратих на Пепи още платили. Предполагам утре ще ги видим маркирани. Пък и имам уговорка с колеги които ще платят до някой и друг ден. Приканвам колегите, които са заявили ножове - а още не са се свързали с мен.
          0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Утре сутринта пускам парите за два...

Коментар

• с малко закъснение но и аз искам 2 броя.
              превод утре рано сутринта по Еконт!!!

Днес са преведени парите за 2 броя по тази сметка СИБАНК, IBAN: BG29BUIB98881000976100.
              Нареждане за кредитен превод
              Платете на - име на получателя / Beneficiary name
              Георги Иванов
              IBAN на получателя / IBAN
              BG29BUIB98881000976100
              BIC на банката на получателя / Beneficiary Bank BIC
              BUIBBGSF
              При банка - име на банката на получателя / Beneficiary Bank Name
              СТОПАНСКА И ИНВЕСТ.БАНКА
              ПРЕВОДНО НАРЕЖДАНЕ / PAYMENT ORDER
              за кредитен превод / for credit payment
              Валута / Currency
              BGN
              Сума / Amount
              110.00
              Основание за превод - информация за получателя / Details of Payment
              форумна поръчка менли/edin-lud
              Още пояснения / Additional Details
              Наредител - име / Ordering Customer
              ЕЛЕОНОРА ЮЛИЯНОВА ЦВЕТАНОВА
              IBAN на наредителя / Customer IBAN
              BG81STSA93000009035346
              BIC на банката на наредителя / Customer Bank BIC
              STSABGSF
              Платежна система / Payment System
              БИСЕРА
              Такси* / Taxes
              2
              *Такси: 1 - за сметка на наредителя; 2 - споделени (стандарт за местни преводи); 3 - за сметка на получателя

Статистическа форма/Statistics form

Декларация за заплати/Декларация за заплати

Декларация по чл.4, ал.7 и по чл.6, ал.5 т.3 от ЗМИП и по чл. 10, ал. 2 ППЗМИП, както и при наличие на обстоятелство по чл. 5а, ал. 1 ЗМИП във вр. чл. 8а, ал. 14, т. 2 ППЗМИП. / Declaration in accordance Regulation for the Implementation of the Measures Against Money Laundering Act (art.4, p.7 and art.6, p.5)

Подписи:
              14.10.2013 15:29 ЕЛЕОНОРА ЮЛИЯНОВА ЦВЕТАНОВА
              Сериен № на сертификат: 226BEF5100010000A136
              Канал: Интернет банкиране
              Изпратен: 14.10.2013 15:30
              Референтен номер: 20131014029980031712
              Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 14-10-13, 18:07.
              rusev : Най-обичам заводските решения. В една автомобилна фирма има достатъчно високоплатени умни глави. Единствено в offroad-bulgaria.com има повече и по-подготвени специалисти.
              0898 51 31 46

Коментар

Така е, уви но довечера ще видя извлечението и всички платили ще ги оцветим.
                0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

А и не вярвам да очакваш междубанков превод с БИСЕРА, нареден 15:30, в 17:30 вече да е отразен в списъка...
                  edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Едно уточнение, първо не седя пред офиса на "Еконт" или банката и не чакам да ме повикат отвътре за да взема пари. Просто в свободно време минавам кото се прибирам С банката нещата стоят така, днес платилите мога да ги видя в извлечението едва утре. Та потрайте всички изпратили са се видяли дори и със закъснение в списъка. Важното е за тези които не са платили.
                    0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Здравейте,
                      Ако има свободна или неплатена бройка мога да я взема .
                      0899128205

Коментар

Зоро, предлагам утре най-късно следобяда да направиш една ревизия и да поръчваш толкова бройки, за колкото имаш преведени пари. Това е, който е искал, имаше бая време да реагира до срока, който беше обявен преди две седмици и изтече днес. И една седмица да чакаш още, все ще има някой неразбарл и замотал се. А да се протака повече пък не е коректно към изрядните, платили в срок, така че според твоето време и възможности задвижвай поръчката, и без това положи толкова усилия и изгуби толкова твое лично време, за което всички сме ти благодарни и задължени
                        LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от g_ganev Преглед на мнение
                          Здравейте,
                          Ако има свободна или неплатена бройка мога да я взема .
                          0899128205
                          Колега, ако искате да вземете нещо, не очаквайте някой да ви звъни по телефона и да ви предлага, превеждайте парите по Екон и пращайте копие от платежното още утре рано сутринта. Това е единствения начин да се вместите някъде. Това, че сте оставили телефон, не значи нищо, никой не е длъжен да ви звъни и ида се уговаря с вас за каквото и да било.
                          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Момчета, нашата работа вече е задвижена и в момента се правят чирените ни, които се оказаха най-бавни. Между другото ножовете за състезателите трябва да ги взема в Сряда вечер. Та нещата се движат. Сега подробности относно изработката: разбрал съм се след изработването на 50 бр. ножове, ще ги взимам и изпращам на поредните номера от списъка.
                            Сега да уточня относно номерата: първи номер 001/222 ще получи първият в списъка, втори номер 002/222 ще получи вторият в списъка, ако трети номер от списъка е поръчал два бр. той ще получи 003/222 и 004/222, четвърти номер от списъка ще получи нож със номер 005/222 и нт. Та искам да кажа, че ако номер 66 от списъка получи номер 076/222 - да не се чуди.

П.П. Злати, ако имаш някаква представа - кога заминават състезателите, моля кажи.
                            Дано не закъснеем, но не зависи от мен аз само ги юркам.
                            Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 14-10-13, 21:01.
                            0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Колега Ганев, има още 4-5 бр. но не знам до кога, ако побързаш и решиш първо пиши на страницата на официалния списък че искаш еди колко броя. После ми пращаш парите и си готов.
                              0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Съзтазателите заминават чак на 28 ноември, а колата им пътува сега в четвъртък. Та ще си сложат ножовете в чекирания багаж с тях и това е. официалната им пресконференция е утре, от 11 часа на националния стадион.
                                www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X