Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Форумна поръчка за сгъваем нож "Менли"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Форумна поръчка за сгъваем нож "Менли" .

Официален списък за сгъваем нож "Менли"!

Според мен е добре да е лимитирана серия - т. е. да се договорим с Менли повече от този модел да не се произвеждат. Следващи поръчки - друг модел.
    Какво мислите?
    Последно редактирано от Peppy; 25-09-13, 12:52.
    "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
    Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Това с плащането ще стане ясно по-късно. Май е най-добре директно на Менли, предполагам, че ще имаме опция за аванс преди поръчката и доплащане - преди взимане.
      Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Аз претенции нямам, нито откъм дизайн, нито откъм размер, нито откъм цена. Само искам стоманата да е малко по - твърдичка, че 12С27 е много хубава стомана, доста лесно се остри, но и също толкова лесно се захабява, все пак е джобно ножче, няма да сечеш камъни и синджири с него, но ми се ще нещо от рода на RWL 34 или подобно по твърдост.
        Ако е машина, нека бъде немска!
        XJR 1200
        ETZ 150
        Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
          ...ако може и острието да е малко по дългичко!...
          Дано да го докарат някъде къде 97 мм като минимум, а може би максимума да е към 110 - 117...
          Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Момци, мисля като уточним окончателно стоманата, чирените и логото да се преброим наново. Това е с цел да се уточни точната бройка. Нали разбирате , че самота разпространяване ще стане от нас и трябва да има окончателна яснота. В другият форум са се организирали по групи на живеене, някой ги е взимал и плашал после ги е разпращал по адреси с наложен платеж. Сами се сещате че самото заявяване според мен разбирасе ще трябва да се потвърди " дадена дума хвърлен камък". Сещате се че ако организатора поръча на фирмата 100 бр.примерно а разпрати 60, то с останалите ще си маже филий с лютеница до гроб, че и още.
            Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
            0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Първоначално публикуван от Андрей Боянов Преглед на мнение
              Според мен е добре да е лимитирана серия - т. е. да се договорим с Менли повече от този модел да не се произвеждат. Следващи поръчки - друг модел.
              Какво мислите?
              Много смислено. Аз лично мисля сетне да го мина на лазерно гравиране с прякора ми, зер е с мене вече 45 години...

Коментар

За съжаление пак казвам RWL34, вече ЙОК.
                0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

D2 си е достатъчно твърда, то повече от това вече си е много щуро :-)
                  Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Ще се повторя, модела направен за нас ЩЕ Е САМО ЗА НАС. Проверено, пробвах да изпрося един нож правен за "Милитъри" форума и ударих на камък. Така че ножа, ще е само за нашата "фирма"
                    0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнение
                      Дано да го докарат някъде къде 97 мм като минимум, а може би максимума да е към 110 - 117...
                      ИМХО - 90 мм е даже предостатъчно за сгъвайка, подходяща за обща употреба. 117 мм вече отиваме към сгъваемо мачете
                      Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Да D2 си е добре - дайте да се дооточним и да действаме.

Коментар

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
                          ИМХО - 90 мм е даже предостатъчно за сгъвайка, подходяща за обща употреба. 117 мм вече отиваме към сгъваемо мачете
                          Също ИМХО - имам едно C. Jul. Herbertz 87 mm и с малко, но ми малее. Имам едно Опинелче с 110 мм и ми е точно, но това, че мен ме урежда този размер не значи всички да се съобразят с мене...

Коментар

Д2, с острие около 9-10 санта и с чирени с шарка на Богер или нещо подобно ще си е "заспала" работа от всякъде..... Ама все пак, кажете размери на конкретното изделие, моля.....
                            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                            Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Какви са сроковете за изготвяне след превод на парите?

Коментар

Първоначално публикуван от viplamen Преглед на мнение
                                Какви са сроковете за изготвяне след превод на парите?
                                Ко ти пука ? Говорим за ограничена серия къстъм ножове, та явно няма да е от днеска за утре. Мойте Юки ги чаках почти година и половина, в момента при майстор Ханкала се чака минимум 2 години, и то ако въобще се навие да ти приеме поръчката. Та все си мисля че 3-6 месеца ще ги преживеем някак
                                Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X