Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Sa4mo - ナイフ
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Sa4mo - ナイフ
А,бе..ужким има...ама щом питаш - явно е твърде несполучлив опита ми..Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнениеНа снимка #2, третия от горе надолу - дали има нещо общо с тематиката на цъфналата вишна, или само си въобразявам ?
Коментар
-
Напротив - баш си е добре. Само си сверявам часовникаПървоначално публикуван от sa4mo Преглед на мнениеА,бе..ужким има...ама щом питаш - явно е твърде несполучлив опита ми..

Ако не е тайна - малко повече детайли за гравюрите на другите 2 ножа ? Усещам бамбук и планината Фуджи, ама пак не съм 100% сигурен. Как се връзват трите заедно - има ли някаква логическа последователност ? Докарват ли го до пълноценни уакидзаши, и къде им са катаните за комплект? Абе въобще - колкото повече споделиш - толкоз по добре.Последно редактирано от windwarrior; 25-09-13, 20:11.Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.
Коментар
-
Правилно усещаш - точно бамбук, и Фуджи..и връзката м/у трите е, че са поръчка на един клиент - за подаръци.Т.е. - хем да са равностойни, хем да не са абсолютно еднакви.За уакидзаши са къси - танто са.Пък катани не се хващам да правя, щото нямам къде да ги закаля - искат си много дълга камера на пещта, а по "дядовски"Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение..Ако не е тайна - малко повече детайли за гравюрите на другите 2 ножа ? Усещам бамбук и планината Фуджи, ама пак не съм 100% сигурен. Как се връзват трите заедно - има ли някаква логическа последователност ? Докарват ли го до пълноценни уакидзаши, и къде им са катаните за комплект? Абе въобще - колкото повече споделиш - толкоз по добре.
(разбирай - традиционно по японски) не ми стиска да калявам, чак такъм майстор не съм..та така, със здраве!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар