От: Sa4mo - ナイフ
Дядка, не мислиш ли, че една йокоте линия ще стои добре на тая чикия? Някак си по-завършена ще изглежда...
Дядка, не мислиш ли, че една йокоте линия ще стои добре на тая чикия? Някак си по-завършена ще изглежда...

стомана за пет ножа - три като показания, двата ще ги мъча уакидзаши да ги сторвам...със инкрустирана сакура, и други гюрлюци...та ще помъча барем големите да ги докарам с йокоте, а ако ме хванат карастанчовите, може и с подвижна ръкохватка да ги сторя - зачопена по канона..само цубите ще тряба май да ги лея...МАМАТА!
е тука вече ще те чакам да видя какви ще ги сториш... Колко дълги си ги планирал вакизашитата? Цубите не мош' ли ги барна шир-потреба на струга и след това ръчна инкрустация и дълбане - не е като да не ти се отдава?
е тука вече ще те чакам да видя какви ще ги сториш... Колко дълги си ги планирал вакизашитата? Цубите не мош' ли ги барна шир-потреба на струга и след това ръчна инкрустация и дълбане..
..ни един път не съм ги ковал - стъргани са от шина. За нож, дето ще ми дреме на секцията, и два-три пъти в годината се ще изважда от канията - демек - "виж кви неща имам!!" - изобще не си заслужава коването..със здраве!
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар