Някой може ли да каже какво се случва... и дали изобщо това е истина, а не монтаж?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Взривен танк...
Свий
X
-
От: Взривен танк...
Очевадно бил е с тн тандемна глава, след попаданието предизвикано възпламенението на не знам как е на български, но при нас то се казва метательный заряд, демек картоната гилза с барут и нататък вече необратимо. Според мен който бил е вътре, загинал със 100% гаранция.
Коментар
-
и на български така, "метателен" от глагола "мятам", по-стара форма на "хвърлям"Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнениено при нас то се казва метательный заряд, .
А за пусналия темата - да монтаж е
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Може аз да съм стар и да не довиждам ама разгледай сенките . За мене е монтаж.Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнениеНе монтаж е, наистина се случило. Е, какво да се прави, война е, не е като Холивуд. Поне един кемаф останал жив, само панталони му са изгоряли, ама това не му попречило на бърза крачка да се изнесе.
Коментар
-
Направо си го гръмнаха.По сенките като гледаш се вижда,че не е монтаж,направо се вижда сянката от пушека.Това ако е монтаж,монтажиста сигурно е най-добрия в света.На пауза се вижда как идва ракетата и го удря отзад.
Коментар
-
Онова с червената стрелка и сянката на оръдието на ударения танк трябва да са на една линия....иначе две успоредни прави се пресичат напред в безкрайността или веднага по заповад на Партията илиПървоначално публикуван от djidjo Преглед на мнениеПо сенките като гледаш .
лично на другаря ( да се свети имет Му )
П.П. аз съм с "Мак" и той не иска да ми пусне клипчето някой знае ли що'0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Господин " кемафа " излезе от долу през десантния люк .Първоначално публикуван от ethero Преглед на мнениеА господина от танка ли излиза? Горната му половина изглежда алангле..На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
На 14 секунда вижде вляво от танкът. Късметлия май беше изхвърлен от танк с взривната вълна.Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеГосподин " кемафа " излезе от долу през десантния люк .
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Коментар