Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нов руски танк

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Нов руски танк

Отвъд океана май не щат повече танкове - http://www.segabg.com/article.php?id=686110

Коментар

Да - армията на САЩ не вярва в бъдещето на танковете. Поне в момента де.
      Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
      No man left's behind !!!!

Коментар

До колкото схващам не им трябват повече БРОЙКИ а не , че са се отказали от танковете като такива.Дог я ни осветли по-подробно (ако не те затруднявам), че на журналята много-много не може да се вярва.....
        Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
        Джон Кенеди

Коментар

Първо не им трябват бройки - второ не вярват в самата концепция заради което въпреки готовите разработки на новия 87 тонен монстър го сложиха въм "фризера" - при това мисля за дълго. Това е именно поради концепцията че 21 век ще се воюва основно в градовете.
          Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
          No man left's behind !!!!

Коментар

Всъщност, те нови танкове отдавна не произвеждат. От години „въртят“ рециклиране на съществуващите.
            Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

За новото оръдие на Армата 2А82 http://www.vestnik-rm.ru/news-4-7579.htm

Коментар

которой невозможно превзойти в принципе. Като чуя нещо такова като инженер обикновено ме напушва смях .
                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Само тези журнализдски изсери си намерил в статия?!

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
                    Главен и единствен извод от последните войни е че танк ИЗОБЩО няма работа в градският бой
                    В Сирия дали го знаят?
                    Публикувайте отговор

Коментар

Като нямат друга ГОЛЯМА бухалка, става и танк. Пък и в Сирия не е баш войната, нещо по-скоро като мащабно КТО.

Коментар

Само тези журнализдски изсери си намерил в статия?!
                        Сибирски в инженерните науки няма окончателно технологично решение . Нито една технология колкото и модерна да е със сигурност не е последното което ще излезе .

Коментар

Кажи го на журнализди, ам съм наясно с нещата.

Коментар

Кажи го на журнализди, ам съм наясно с нещата.
                            Навиците от социализма трудно умират . Нашите болни най здравите болни и тнт .

Коментар

Като нямат друга ГОЛЯМА бухалка, става и танк. Пък и в Сирия не е баш войната, нещо по-скоро като мащабно КТО.

Има много субтитри, дето много хубаво обясняват картинката... Пък ако рекат да сринат останките от града, предполагам могат да ползват самольоти или да си купят тактическо ядрено оръжие на черно или газ (за нуждите на учението)...
                              Публикувайте отговор

Коментар

Политиката, ловните подвизи и клавиатурното геройство са в други раздели.
                                Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                                Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                                В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X