От: БМП 23- 1300 Прашясаха ли вече??

В Пловдив имаше две големи свързочни поделения . Едното беше в щаба на 10 САК ВВС другото бяха кашици . За тях нищо не знам никакви контакти не поддържахме . Пък и Камаз с блокирал двигател при нас във ВВС не съм чувал ако имаше щяха да ни го натресат да го правим .

Първоначално публикуван от Goblin

Преглед на мнение

Как не съм се сетил...
 Как не съм се сетил...

Макса го изпуснах за 1 година. Ама като бях още се носеха легенди за него. Няма да забравя култовата реплика казана от него по случай, че не се прави физарядка като хората: "Всички сте заприличали на мешки, а някои имат по-големи цици от дъщеря ми"
 Макса го изпуснах за 1 година. Ама като бях още се носеха легенди за него. Няма да забравя култовата реплика казана от него по случай, че не се прави физарядка като хората: "Всички сте заприличали на мешки, а някои имат по-големи цици от дъщеря ми"  Преди него мисля, че е бил полк. Колчев, с чийто син служехме заедно.
 Преди него мисля, че е бил полк. Колчев, с чийто син служехме заедно. , а баталйонен м-р. Ончо Ананян. Аз бях рота Б3. Култови офицери които помня бяха Митйо Оргията и кап. Костадинов-Лорда, Кашика, Главата, Калио- гипса и т.н.
, а баталйонен м-р. Ончо Ананян. Аз бях рота Б3. Култови офицери които помня бяха Митйо Оргията и кап. Костадинов-Лорда, Кашика, Главата, Калио- гипса и т.н.  Викам му пич ако искаш да ти строша машината остави ме 2 - 3 дена с нея . Оня се хили и вика ако я строшиш капитално ще те черпя до уволнението щото сега ме юркат да местя целия Варшавски договор а строшения кран ще го ремонтирам до пенсия и пак няма да тръгне
 Викам му пич ако искаш да ти строша машината остави ме 2 - 3 дена с нея . Оня се хили и вика ако я строшиш капитално ще те черпя до уволнението щото сега ме юркат да местя целия Варшавски договор а строшения кран ще го ремонтирам до пенсия и пак няма да тръгне 

Коментар