Обява

Свий

Няма добавени обяви.

БМП 23- 1300 Прашясаха ли вече??

Свий

X
- 

От: БМП 23- 1300 Прашясаха ли вече??

Ако някой се интересува от историята на създание, експлуатацията и интересна информация за БМП-1, БМП-2 и БМП-3, вижте тука - http://weaponwars.ru/razdel.html
 Коментар
- 

Леко съм скептичен към хидро-пневматичното окачване, струва ми се прекалено усложнена схема за такъв тип техника, но от друга страна може да са го докарали откъм надеждност, а и все пак конструкторите и инженерите не са вчерашни и едва ли ще се изложат.Пък и групите по поддръжката и ремонта трябва да работят.Всеки трети е шести
 Коментар
- 

Защо ми се струва, че основната разлика между САУ и танк е, че танкът може да стреля в движение, за разлика от артилерията..??Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение00359893488603

....нямам си вече LR...
 Коментар
- 

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнениеЛеко съм скептичен към хидро-пневматичното окачване, струва ми се прекалено усложнена схема за такъв тип техника, но от друга страна може да са го докарали откъм надеждност, а и все пак конструкторите и инженерите не са вчерашни и едва ли ще се изложат. ...Горното е написано за БМД-3, която е на въоръжение от 1990. Т.е. такова окачване не е нещо принципно ново.Подвеска индивидуальная гидропневматическая обеспечивающая изменение величины клиренса в диапазоне от 190 до 590 мм с места механика-водителя.Ние не сме неутрални!
 Коментар
- 

Естествено, че не е ново, коя година беше богинята...Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеГорното е написано за БМД-3, която е на въоръжение от 1990. Т.е. такова окачване не е нещо принципно ново.Всеки трети е шести
 Коментар
- 

Това сега какво е?Първоначално публикуван от zlatoto_zd Преглед на мнениеЗащо ми се струва, че основната разлика между САУ и танк е, че танкът може да стреля в движение, за разлика от артилерията..?? 

2С25 «Спрут-СД» - 125-мм самоходная противотанковая пушка
 ...
 Пушка 2А75 оборудована эжектором и термоизоляционным кожухом, но не имеет дульного тормоза. Она полностью стабилизирована в вертикальной и горизонтальной плоскостях ...Ние не сме неутрални!
 Коментар
- 

Има предвид "Спрут"-а, който по някаква причина при вас се води за "самоходно оръдие", а на практика по-скоро е лек танк (въртящ се купол със стабилизирано оръдие, даващо възможност за стрелба в движение).Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнениеКое? ПТ САУ? Че тях сте имали на въоръжението. ... Ние не сме неутрални! Ние не сме неутрални!
 Коментар
Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

и на края приоритетите за цели.
 и на края приоритетите за цели.

Коментар