Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Browning High Power Mk. III

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Browning High Power Mk. III

А, мерси подобно.

Два предпазителя и едни пластмасарии, за мен не са нещо съществено. Кютукът си е все същият, с добавено още нещо за разваляне в бъдеще, без коренно да промени употребата и характеристиките му.

Това са модификации и затова си се казват така - във военната терминология, mark е поколение на едно изделие. При по-големите железа се има предвид поколение по параметрите и танкове от различни mark-ове нямат общо като конструкция, а само като най-общо приложение, обаче при огнестрелните дребосъци са си една и съща база с по някоя заврантулка. Пистолетът в огромна степен е същият. Затова, като се каже Hi Power няма голяма нужда от доуточняване кое точно се има предвид, с изключение на двойнодействащите модели. Подобно е и при SIG-ове. Като ми кажеш Р22х и ми е все тая последната цифра в означението - принципно е ясно за какво става дума.

Нека да не съм прав за тютюна... Това, съзнателно и целенасочена да вдишвам продуктите на пиролизата като разни нитрозамини, циклични ароматни въглеводороди, ненаситени алдехиди и прочее гадости, без да споменавам за баналното СО... Изобщо, коктейл от мутагенни и карциногенни гадории и въглероден оксид за разкош и леко инсулти и инфаркти като странично действие. И не ми обяснявайте за софийския въздух. Него го дишам от зор, а не щото ми е кеф да си го пафкам.

Въпреки, че въпросът не е към мен, ако човекът е мераклия, има излишни пари и си угажда на прищевките, да даде 2000 не за Браунинг, ами за Люгер, ако иска. Ако иска нещо практично за носене, изобщо няма работа в тази тема.

Коментар

Както казах, откривам и в чужди постове граматически грешки.Сега ако това ти е целта, не си прави труда даже. Прочети си поста, за Браунингът. '' ювелирна изработка, плътно в духа на немските стандарти''

Коментар

Първоначално публикуван от denis.peev Преглед на мнение
        ... ни най-малко не съм искал да обидя някого, казах го защото съм много горд, от това че победихме Адолф. ...
        Нека самият Giorgio каже, какъв е бил! Ти мен за какъв ме вземаш ?!На Паунофф нищо не съм му казвал!
        Както казах, откривам и в чужди постове граматически грешки.Сега ако това ти е целта, не си прави труда даже. Прочети си поста, за Браунингът. '' ювелирна изработка, плътно в духа на немските стандарти''

Това за ботушите, дето си го написал не е малко. Ти хубаво се гордееш дето н`ам к`во си със Адолф, а-ма даваш ли си сметка, че те тези ботуши и тука са мачкали... и нееднократно! "В къщата на обесения не се споменава за въже" - Както знаеш.

А когато съм виноват - виноват съм. Това е положението. За свое оправдание бих казал, че това е явен механичен пропуск.
        Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

М/у другото и аз сега прочеох че е бил на въоражение...За да не ти задам разлят въпрос davc, кажи ми, струва ли си човек да даде 2000лв за този пистолет.
          Чакай сега къде ги видя на тая цена ? Тук в София и сингъла и дабъла са около 1000 лева.
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Цената не съм я давал аз, Паунофф каза, чe e oкoлo 2000лв. Това че този ботуш е газил тук, няма нищо общо с това което говоря аз. Казах защо съм горд, защото победихме, след това какво е станало си е чиста политика на комунистите. Казват че, когато руските войски минали през България вземали кокошки,патици, грабили на ред.Това и аз не го одобрявам! Ти сигурно не одобряваш и ''руските ботуши'' които са били тук през 1877-78г. е много съжалявам. Не разбирам, защо се заяждаш с мен?!

Коментар

М/у другото, имаш още една граматическа грешка, но ще я оставя Ти да си я откриеш. Разговарях със собственик на cz75b , който ми обясни че можело да се смени адаптора с 22 калибър, не трябва ли вече др. разрешително за него?

Коментар

Трябва, като за втори пистолет.
                Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

2000 лв. са доста пари за Browning High Power. За много по малко можеш да вземеш "Аркус" който е същия или ако има разлики, те са за добро.

Коментар

Колега, силно се съмнявам че родният Аркус е по-добър от Browning. Поздрави.

Коментар

За по добър може и да не е но не е и по лош имам го от 10 години модел 94. Нищо не се е чупило в него стреля перфектно има изключително удобна ръкохватка затворния блок е изчистен от всякъкви закачки и е много удобен за бързо зареждане мерните прибори са достатъчно широки за бързо прицелване не е капризен към боеприпасите. Като изключим малко кекавото покритие на затворния блок други забележки към оръжието нямам.

Коментар

Колега Denis, къде видя в поста ми твърдение кой е по-хубав или по-лош! Че се и съмняваш!? Твоето е в стил проф.Вучков-"питам и сам си отговарям".Предлагам ти ценово по-поносим вариант на High Power (тая цена от 2000 лв не знам от къде си я взел) с един малко по-съвременен "фейслифт".Ама ти си знаеш, не съм ти ортак на джоба.Спирам, че успамихме работата. Късмет в избора!

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                          За по добър може и да не е но не е и по лош имам го от 10 години модел 94. Нищо не се е чупило в него стреля перфектно има изключително удобна ръкохватка затворния блок е изчистен от всякъкви закачки и е много удобен за бързо зареждане мерните прибори са достатъчно широки за бързо прицелване не е капризен към боеприпасите. Като изключим малко кекавото покритие на затворния блок други забележки към оръжието нямам.
                          Ако бяха на една цена?!

Коментар

Ако бяха на една цена?!
                            В щатите са на една цена. Навремето бях тръгнал да купувам НР обикалях по магазините като гламав и за мой късмет навсякъде имаха само DA модела а разрешителното ми истичаше . Обадих се на един приятел който имаше Карен (същия ама правен за Израел) истрелях два пълнитела с него и на другия ден за 30% от цената на браунинга бях вече горд собственик на Аркус 94 нито за миг през годините не съм съжалил че го купих. Пасна ми идеално и като тежест и като баланс .
                            Прикачени файлове

Коментар

Аз,също съм горд собственик на Аркус,няма да го хваля,и съм съгласен със всичко написано от колегата.Моя е изцяло хромиран,и зацена от 226долара мисля че не е лошо предложение.

Коментар

Колеги, аз съм решил да взема Browning, по натам ще пиша какви са ми впечатленията от него. Благодаря Ви за отг. които ми дадохте, мн ми помогнахте в избора. Поздрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X